Hårpleje

15 Bedste tørre hårbehandlinger derhjemme

Pin
Send
Share
Send


Hvordan du ønsker du havde lyttet til mormor og bedstemor, da de bad dig om at tage vare på dit hår, tilbage i høgedage. Nu hvor du er voksen, spørger verden dig om de lange tresses, du engang havde. Dette er også en grund til, at din selvtillid og selvtillid har taget et slag. Men alt håb er ikke tabt. I stedet for at bo på hvad var, lad os nu se på nogle af bedstemødre aldre gamle hemmeligheder og lære at holde vores hår sunde og skinnende ved at bruge metoder som naturlige og med ingredienser, der nemt findes hjemme, der har vist sig at være en god naturlig hårbehandling til tørt hår.

Se mere: Behandling for fedtet hår derhjemme

Bedste naturlige behandlinger for tørt hår:

Her er listen over bedste og naturlige behandlinger på, hvordan man behandler tørt hår, der er tilgængeligt i dit køkken, der gør dit hår sundere og blødere fra tørhed. Du har fulgt nogle kostforslag sammen med nedenstående behandling som at spise sundt, drikke meget vand og træne hver dag. Når du er sund inde, reflekterer den udenfor.

1. Honning, Curd And Eggs Behandling For Tørt Hår:

Honning, ostemasse og æg er kun til morgenmad, forkert; Det er tre vigtige ingredienser, der kan hjælpe med tør hårbehandling. De er ikke dyre at købe og er nemme at bruge, med mange fordele for håret at nyde godt.

 • Bland de tre af dem (honning, ostemasse og æg) godt.
 • Påfør pastaen til dit hoved i 30 minutter. Dette gør håret rødt, renser hovedbunden og gør det muligt at fodre dit hår godt.
 • Vask det af med koldt vand og kun tørklæde.

Så vil du være uden tørt hår.

2. Avocado Og Honning:

Pastaen af ​​en avocado med honning og en æggehvide ville være fantastisk at bruge som et balsam til tørt hår. De olier, der findes i frugten, hjælper med at bringe de tabte æteriske olier tilbage, der findes naturligt i vores hårbund og hud.

 • Lav en pasta ved at kombinere avocado, honning og æg.
 • Tilsæt en dash citronsaft til det, som ville rense hovedbunden ud af skæl, snavs og snavs og lade låsene trække vejret.
 • Brug denne køkkenreparation i 30 minutter og vask den af ​​med koldt vand.

Se hvordan skinnet kommer tilbage, når du gør det tre gange om ugen i en måned.

3. Honning og ægmaske:

Man kan også bruge et helt æg blandet med honning til konditioneret tørt hår. Bedstemor siger altid, "brug pastaen med æg og honning i tyve minutter på håret og hovedbunden." Dette gør det muligt for din hovedbund at rense sig selv, nære sig selv og at bringe æteriske olier tilbage som følge af hårde kemikalier fra hårprodukter, der bruges. Når denne behandling sker en gang om ugen, vil det bringe tilbage glans og glans. Dette er et af de bedste og perfekte tørre hårbehandlinger.

 • Bland et æg og en spiseskefuld honning og lav en pasta.
 • Påfør denne pasta til dit hår og lad det stå i 20 minutter.
 • Skyl som sædvanligt.

4. Curd og mælkbehandling til tørt hår:

De fleste af styling kosmetik til hår kan gøre håret kedeligt og tørt. Selv forurening og snavs eller skæl og snavs kan gøre håret lunt og tørt, siger eksperter. Håret er afskåret fra fugt og skinnet er tabt, hvilket er grunden til, at mejeriprodukter, når de forbruges eller aktuelt anvendes til underværker. Curd og mælk, når blandet for at gøre et hår vaske concoction, bringe tilbage skinne og vender skader af nogen art. Smuds og snavs fjernes med mælkesyren i mejeriprodukter. Tilsæt citron og honning til det, og konditionering af tørt hår er taget hånd om.

 • Bland lige mængder (2 spsk hver) ostemasse og mælk for at gøre håret vasker sammen.
 • Tilsæt ½ en citron og en spiseskefuld honning.
 • Hold sammenkogningen i 30 minutter og lad koldt vand vaske det af.

Gør det tre gange om ugen og se hvordan håret bliver restaureret i sin primære og herlighed.

Se mere: Summer Hair Care Tips

5. Citron Og Honning:

Tørt hår forårsager ikke kun hår, men også kløende og ildelugtende skalpe. Tilstanden er drevet af dårlige kostvaner miljøet eller de stressniveauer vi udholde hver dag. Citronsaft med honning, når blandet virker vidundere for at holde sådanne problemer i skak, hvilket gør håret til at hoppe med glans og glans. Du kan endda tilføje et strejf af æteriske olier også, som vil nære hovedbunden og holde den sund og fugtig.

6. Ølbehandling for tørt hår:

Når håret bliver tørt og blødt, har du brug for øl. Ikke at forbruge, men at bruge det lokalt. Øl har en masse gær, som hjælper med at plumpe tørt hår og få det til at se frisk ud. Drikken er kendt for at give øjeblikkelige resultater.

 • Shampoo og beting dit hår som normalt.
 • Brug en halv flaske øl til den sidste skylning og derefter håndklæde pat tørre for de bedste effekter.

7. honning og mælk

Hvis du har hår, der er udsat for solen i længere tid, eller måske har hårde mineraler i vandet ødelagt over tid, har du brug for hjælp stor tid. Brug honning med mælk til at fugtiggøre, rengøre og passe på tørt og beskadiget hår. Det bringer fugt tilbage og holder skinnet og glød. Brug dette middel så ofte som du vil, måske tre gange om ugen med en mild shampoo ville gøre det godt.

8. Honey And Curd Behandling For Tørt Hår:

Der er nogle der endda bruger majsstivelse for at sikre snavs og snavs bliver taget væk fra deres hår, som når de står uden opsyn gør håret tørt og dødt. En pasta af majsstivelsen lavet med ostemasse og honning, balancerer olieniveauet, og håret kommer tilbage med skinne og hopper. Us denne blanding tre gange om ugen, og det vil gøre dit hår lykkeligt og sundt.

 • Tag ½ kop almindelig yoghurt.
 • Tilsæt 2-3 spsk honning og lav en pasta.
 • Påfør denne blanding til din hovedbund og hår.
 • Lad det stå i 30 minutter og skyll som normalt.

9. Avocado:

Tørt kruset hår ser sødt ud på pudlen derhjemme, ikke på hovedet. Avocado til undsætning, dets pasta har æteriske olier, der bringer glansen i dit hårbehov. Proteinerne hjælper med at glatte håret og rette det naturligt, så der ikke længere er brug for kemiske straighteners og hårbehandlinger.

 • Mash en avocado.
 • Damp dit hår og tilsæt denne pasta til dit hår.
 • Lad det stå i 30 minutter og skyll som normalt.

10. Banan Og Honning:

 • Lav en blanding af creme blandet med honning og bananpasta (dette nærer hovedbunden og bringer livet tilbage til tørt og beskadiget hår.)
 • Lad det stå i 20 minutter og skyl det som normalt.

Brug denne blanding tre gange om ugen i 20 minutter; hårpakken giver resultater en af ​​en slags. Denne hårmask er en af ​​de mest effektive tørre hårbehandlinger til både mænd og kvinder.

Se mere: Vinter hårpleje tips

11. Aloe Vera behandling for tørt hår:

En anden behandling for tørt hår bruger Aloe Vera. Denne naturlige ingrediens med fremragende fugtighedsgivende egenskaber gør dit hår skinnende og sundere på ydersiden og indersiden.
En ideel aloe Vera pakke til din hårbehandling skal indeholde:

 • Bland et par tsk aloe vera juice og gel med 1 ½ spiseskefulde kokosolie.
 • Tilsæt 3 spsk yoghurt til den.
 • Påfør blandingen i dit hår og lad det slå sig ned og nære dine rødder.
 • Lad den stå i ca. 20-30 minutter, og vask derefter pastaen / blandingen med normalt koldt vand.

Gentagelse af denne proces hver gang imellem vil hjælpe dit hår til at blive sunde og skinne igen

12. mayonnaise:

Hårbehandling hjemme for tørt hår er nu super nemt, og alle ingredienser er tilgængelige hjemme. Mayonnaise er et forsøgt og betroet agent til behandling af de tykke mængder tørt hår. Brug af det forhindrer også tørhed og skæl og andre hovedbundsproblemer.

 • Brug lidt mayonnaise, anvend langsomt dette til dit hår og undgå hovedbunden.
 • Dæk dit hår med en brusehætte eller en plastikhætte, lad den sprede i ca. 10 minutter, og vask derefter laget af med koldt vand.

Efter ovennævnte proces regelmæssigt vil sikre, at du ender med sprødt frit hår på ingen tid.

13. Eddike behandling for tørt hår:

Behandling derhjemme for tørt hår lider ikke kedeligt, når der anvendes eddike. Dens fugtighedsgivende egenskaber genopretter pH-balancen i dit hår og hjælper håret med at bevare sin fugtighed.

 1. Du kan tage 2-3 spsk eddike og massere dit hår grundigt fra rødderne til spidserne og vask det med koldt vand.
 2. En anden metode til brug af eddike er ved at lave din egen eddikespray til dit hår. Hæld vand- og eddikeopløsningen i en tom sprøjteflaske og sprøjt den lejlighedsvis, og dette vil også resultere i en permanent løsning til tørt hår.

14. Kokosolie og Curry blade:

Ikke tro på det magiske af det kombinerede arbejde med kokosolie og karry efterlader olie til tør hovedbundsbehandling.

 • Ved at tage et par skeer af kokosolie tilsættes 5 til 6 karryblade til det. Varm olien i 2 til 3 minutter, og lad den køle af.
 • Påfør den afkølede olie på din hovedbund.
 • Placer nu hætten under varmt vand. Og forsigtigt massere dit hoved med olien er stadig i din hovedbund og derefter lade den våde hætte på lad olien slå sig ned i hårsækken i ca. 30 minutter og skyll derefter dit hår for at få skinnere hår end før.
 • Gentag dette antal gange for at slippe af med alt dit tørre hår i sidste ende.

15. Gelatine:

Tørret hårbehandling hjemme kan også gøres ved brug af gelatine, som genopretter protein og dermed reparerer tørt og beskadiget hår.

 • Tag en ske gelatine, tilsæt det til en kop varmt vand og tilsæt et par dråber eddike og et par skeer lavendel, rosmarin eller kokosolie.
 • Påfør blandingen på dit hår og hovedbund og dækker dit hoved.
 • Lad blandingen stå i femten minutter og skyll derefter dit hår med lunkent vand.

Gentagelse af denne proces sikrer, at du har jævnere og mindre tørre hår hver dag.

Følg alle de procedurer, der er anført her, med olier hver nat med mandelolie. Dette sikrer bedre næring. Du behøver ikke at være den 'tørre hårpige' til alle, der ikke kender dit navn længere. Bare læne dig tilbage og lad disse gode oliehacke gøre tricket.

Vi håber, at disse 15 hjemmelavede behandlinger på hvordan man opretholder at slippe af med tørt hår og sundt hår, kommer til nytte. Bedstemor og mamma var ikke forkerte med deres metoder; se på deres dejlige tresses, der har stået tidstesten. Du skal også sige ja til naturlægemidler og holistiske behandlinger, og brug mindre af kemiske baserede produkter til at klare tørt eller beskadiget hår.

Hvordan behandler du tørt beskadiget hår?

1. mayonnaise: Tør hårbehandling hjemme er nu meget let, og alle ingredienserne er nu tilgængelige hjemme. Mayonnaise er et forsøgt og betroet agent til behandling af de tykke mængder tørt hår.

2. Smør: Prøv en anden metode ved at massere smør til at behandle tørt, skørt hår til en blank skinne. Dæk dit hår med et brusebad i ca. en halv time. Shampoo dit hår som sædvanligt og skyll smørret ud. Voila, dit hår er blødere og det hjælper med at behandle beskadiget hår, der er brændt i sommersolen.

3. Olivenoliekonditionering: Tilstand dit hår med olivenolie. Nyd dit hår med 2 ½ kopper varm olivenolie, pakk den i et håndklæde, og lad denne potion arbejde sin magi i 45 minutter. Derefter shampoo og skyl som sædvanligt. Dette forhindrer hårskade og behandler det også.

4. te skylle Skyl med te. Brug usødet te til den sidste skylning efter shampooing. Te kan også forbedre farve. Blondiner skal bruge kamille te og Brunettes bør bruge sort te. Dette hjælper med at give dit hår naturlig glans.

5. Shampoo Omelet: Lav en "shampoo omelet": Bland et æg med shampoo og læg det på dit beskadigede hår i fem minutter. Skyl dit hår og se proteinet bliver genoprettet til dit hår.

Behandling for tørt frizzy hår:

Mandelolie og æg - Bland ¼ kop mandelolie og et æg. Sæt dit hår og begynd at påsætte blandingen. Lad det stå i 40 minutter og skyll som normalt. Påfør denne blanding en gang om ugen, og dit hår vil være frizz gratis på ingen tid.

Kokosolie og Vitamin E - Bland 1-del vitamin E olie og 3 dele kokosolie. Påfør hele hårbunden og hårets længder. Vask dit hår efter 40 minutter. Brug denne en gang om ugen nærer dit hår og styrer frizz.

Banan - Bland en banan med 2 teskefulde honning og 1,3 dl kop mandelolie eller kokosolie. Påfør denne blanding på dit hår og lad det stå i 20-25 minutter. Skyl grundigt med shampoo og balsam. Dette hjælper med at behandle ekstremt frizzy hår.

Citron og honning - Bland 2 spiseskefulde honning med 2 spiseskefulde citronsaft med en kop vand. Hæld denne blanding til friskvasket hår og massage dit hår i et par minutter. Skyl med lunkent vand og shampoo. Dette forbedrer hårets sundhed, øger hårvækst og giver subtile højdepunkter på grund af blegemidlet.

Kokosmælk - Opvarm 2-3 spsk kokosmælk, indtil det er varmt. Påfør det på dit hår og lad det stå i 30 minutter. Skyl og shampoo som sædvanlig. Ved hjælp af dette to gange om ugen repareres beskadiget og kruset hår.

Behandling af tørt sprødt hår:

 1. Hjemmelavet varm oliebehandling - Bland lige mængder mandelolie, jojobaolie, olivenolie og kokosolie og varm det. Masser denne olie og pakk den op i et håndklæde. Vask med en mild shampoo. Efter syv dage bliver dit hår blødere, skinnere og sundere.
 2. Vand og æggeblomme Bland - Bland 2 æggeblommer og tre spiseskefulde vand, indtil blandingen er fluffy. Påfør det hele i håret i 30 minutter og skyl det med koldt vand. Dette gør dit hår skinnende øjeblikkeligt.
 3. Vegetabilsk olie og honningmaske - Bland 2 spiseskefulde honning og 2 spsk vegetabilsk olie og læg det på dit hår som en maske. Skyl og shampoo som sædvanlig efter 15 minutter.
 4. Honey Hair Mask - Bland 1 spsk honning og 2 skeer olie (kokos eller oliven eller jojoba). Påfør på de tørreste dele af dit hår og lad det stå i 20 minutter og skyll som normalt.
 5. Gram Flour Pack - Bland 1 kop kokosmælk med 3 spsk grammel. Påfør denne blanding fra rødderne til spidserne og lad den stå i 15-20 minutter. Vask det af med lunkent vand. Denne blanding forstyrrer håret og gør det blødt.

Her er et par tips til at behandle tørt hår slutter:

1. Deep Condition - Gendan livet til dit beskadigede hår og tilføj glans og tekstur. Brug en balsam eller olier som kokosolie, mandelolie eller jojobaolie.

 • Damp dit hår og dække hver streng af dit hår med balsam / olie. Adskil hver streng ved at bruge dine fingre eller en brede tandkamme,
 • Dæk dit hår med et håndklæde eller en badekåbe.
 • Lad det være i en time, for de bedste resultater, lad det stå om natten,
 • Shampoo og skyll dit hår som normalt.

2. Hjemmelavet hårmaske - Brug denne maske lige før dit shampoo dit hår og se hvordan magien virker i tørre ender.

 • Bland 2 spsk honning eller en banan eller avocado mashed eller 2 spsk yoghurt eller 1 slået æg eller en kombination af to eller flere.
 • Påfør denne maske og lad den stå i 10-15 minutter.
 • Shampoo og skyll dit hår som normalt.

3. Kokos og Avocado Pack - Avocado indeholder gode fedtstoffer, proteiner, mineraler og vitaminer A, D, E, K og B og nærer og behandler tørt hår.

 • Bland en avocado og tilsæt ½ en kop kokosmælk og lav en pasta.
 • Påfør denne pasta til dit hår, fra rødderne helt til spidserne.
 • Lad det stå i 45 minutter og skyll dit hår som normalt.

Følg disse enkle hjem retsmidler for tørt hår og regelmæssig brug af disse behandlinger vil genoprette dit lækre hår på ingen tid.

Pin
Send
Share
Send