Skønhed og mode

9 Classic Diamond Solitaire Bangles i guld

Pin
Send
Share
Send


Bangles er et af de mest traditionelle indiske smykker og kvinder bærer det på daglig basis i indiske såvel som der er Bangles, der bæres især under en lejlighed. Hvide guld armbånd, er Solid Gold armbånd med solitaire diamanter eller platin armbånd med diamanter slidt af unge piger til alderen
kvinder under parterne eller speciel traditionel funktion.

Simple Solitaire Diamond Bangles Designs:

At vide om de forskellige typer og design af Solitaire armbånd her er Top 9 Solitaire Bangle udtalt, som vil hjælpe damerne til at vælge armbåndet med disse listede design.

1. Solid Gold Band med Solitaire Diamond:

Bangle lavet af et solid stykke gul guld uden noget design eller trang på armlen, som er beautified med et enkelt stykke Solitaire-diamanter, taler skønhed af sig selv. Bæltets tykkelse er det personlige valg.

2. Hvid guld-Glitz Solitaire Bangle:

Nyligt i omkring 10 år har fascinationen til at bære en anden farve af guld fanget guldproducentens sind for at bringe innovative designs på et sådant design ved at bruge hvidguld til at lave armbånd, der er enkle og klare besat med et enkelt stykke solitaire sten på centret.

3. Designer Double Tone-Solitaire Bangle:

Dobbelt tone kan være af to farver i guld kombinationen. Den mest trendy nu er hvid og gul guld kombination. Der er parret med den ædle sten. En side af armbåndet med gul farve og en anden del med guld med tre enkeltsten diamant i vil være apt smykker til enhver lejlighed.

4. Designet Gold Bangle med Row Solitaire Diamonds:

Indersiden af ​​en enkelt diamant i midten, der går i en række foret med den enkelte diamant på armlen vil helt sikkert gnistre ud i mængden. Mest slidt af middelalderen og alderen kvinder. Denne slags armbånd er generelt meget dyr.

Se mere: Single Line Diamond Bangles

5. Grooved Gold Bangles med Solitaire Diamonds:

Guldbåndet er rillet i midten og lavet i to linjer guld på siden og i midten af ​​en enkelt diamant placeret med huller mellem Bangle. Dette er absolut en must-have armbånd i kvinder smykker samling.

6. Ruby-Rose Gold - Solitaire Bangle:

Kommende rosenguld med lyse røde smaragd og Solitaire diamanter er en lyksalighed at se på. På grund af dets etniske farver vil dette design af armbånd gå godt med salwar dragter og sarees med det milde design.

Se mere: Brass Bangles Sets

7. Gold-Solitaire buet Bangle:

I stedet for det sædvanlige ring design vil et buet kabalbånd design definitivt være mere fashionabelt og kan matches med indo-vestlige outfits. Den buede armbånd har en center solitaire diamant studded.Which bringer mere glød til designet.

8. Rose Gold-Solitaire Diamond Bangle:

Rose guld er typen af ​​guldfarve, hvor der er mindre indhold af kobberindhold. Denne farve har generelt været en tendens i de seneste år, damene kan lide at prøve forskellige smykkerfarver, der tilføjer til deres liste, denne rosenguldkombination med solitaire single Diamant besat i midten.

Se mere: Indian Crystal Bangles

9. Emerald Diamond Solitaire Bangle i guld:

Smaragdsten naturlig grøn mousserende sten, der betyder symbolet på kærlighed og begyndelsen af ​​nyt liv Kombinationen af ​​smaragd med solitære diamantstenbøjle er værd at eje den på grund af sin farvekombination: Lysfarve salwar eller saree vil gå meget godt med denne farvekombination.

Der er forskellige design og type armbånd, der kan være med sten på markedet. Ladere, der overvejer diamantsten på armbåndet, så på listen øverst på Solitaire stenene på grund af det elegante og rige udseende, der er bragt ud, når de er slidt og også en diamant på armbåndet er forholdsvis mindre dyr end andre typer af diamanter, som er noget blomsterdesign.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Classic Emerald Sapphire Ruby & Diamond Gold Bracelet 14k (Marts 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send