Yoga

Parivrtta Parsvakonasana (Revolved Side Angle) - Sådan gør og fordele

Pin
Send
Share
Send


Fra den lille pige næste dør med to pigtails til bedstemor fejrer hendes 80-års fødselsdag, til den travle bi af den nukleare familie eller kvinden, der omslutter moderskab, vidste yoga aldrig nogen alder bundet, især når folk foretrak yoga ikke kun for fitness der fulgte med det.

Men også fordi den gravide kvinde følte hendes sammentrækningssmerter kunne styres bedre, og bedstemor vidste, at hendes fordøjelse ville blive tæmmet, og også fordi den travle far fandt hule i porten til sindsro gennem sine skaldede patches og alt dette lige fra deres egne bekvemmeligheder hjem. Derfor har yoga sin vej rundt, tror du ikke? Nå, i dagens skrivning skal vi se på en sådan vidunderlig yogastilling kaldet Parivrtta Parsvakonasana.

Sådan gør du Parivrtta Parsvakonasana (Revolved Side Angle) og dens fordele:

Hvordan gør man det?

hver yoga har et engelsk navn, der bogstaveligt talt spellerer yoga-holdets endelige holdning, så du kan få en scoop ind i følelsen, før du starter. Før vi lister fordelene hidrørende fra det, lad os sprede yogamattan og begynde med vejledningen til at udføre det.

Det engelske navn til det er den Revolved Extended Side Angle pose, der indeholder en hel del vridning, hvorfor det anbefales at du ikke vælger det, hvis du har en brudt knogle overalt i brystet og hoftebåndet.

Se mere: Revolved Triangle Pose

For at starte, stå i en lige stilling med dine fødder sammen og marge lige. Dine arme hviler ved siden af ​​din krop, når du justerer din hals med din rygsøjle. Løft nu et ben, sig det rigtige og læg det frem, et par skridt foran, så du føler en blød strækning. Bøj nu langsomt benet helt ned, læn dig frem i købet og stop ikke, indtil lårene er parallelle med jorden.

Din fod skal nu justeres med dit knæled og det venstre ben skal strækkes hele vejen i ryggen, lige og stiv. Nu med din bøjede fremadvridning til højre til venstre, hvis du har den rigtige fod bøjet. Sørg for, at din overkrop er vridd i fuld grad mod siden nu.

Efter det skal du tage en dyb indånding og låse den, når du bringer din højre arm helt ned og rører jorden med venstre arm svævet over hovedet og forårsager en lille bryststrækning. Nogle mennesker vælger også en separat rutine med hænderne, hvor de folder dem i bønhænder. Hold positionen i et par sekunder før udånding i trin et.

Se mere: Niralamba Sarvangasana

Hvordan hjælper det os?

  • Når du strækker dig selv i positionen, får dine underdele en god træning, og derfor opmuntrer du dem til at fastholde og tone sig op for en stærkere underkrop.
  • Når du skifter og vrider og drejer, får din mavefedt også en træning, hvilket resulterer i, at du brænder nogle alvorlige kalorier ned ad vejen.
  • Sammen med kalorierne, føles dit tarmområde, som er underlivet, også trykket i vriden, hvilket resulterer i en stærkere underliv og dermed en bedre fordøjelse.
  • Vi har alle de stive mavesmerter, der bugger os hver gang vi sidder op fra en liggende stilling. Nå, med denne yoga i tasken, behøver du ikke længere bekymre dig om de dårlige rygproblemer. Strækningen og vridningen åbner margenstivheden, hvilket gør den mere fleksibel og stærk.

Se mere: Gratis hænderhovedstativ

Billeder Kilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send