Skønhed og mode

15 Simple og Easy Plate Craft Ideer med billeder

Pin
Send
Share
Send


Når det kommer til håndværk, så kan du lave noget. Der er mange ideer, der kan implementeres nemt. Du kan også lave håndværk med plader, nu kan du undre dig over hvad du kan gøre med plader. Nå, der er mange pladeskibsindstillinger, der kan gøres som papirpladehåndværk, keramisk pladehåndværk, træpladehåndværk mv.

Forskellige og kreative Plate Crafts med billeder:

Lad os se på de øverste 15 papirpladefartøjs ideer.

1. DIY Cartoon Plate Craft:

At lave noget til børn er simpelt og tager mindre tid. Sådanne genstande, der ligner dem, bør laves først. Nå, her taler jeg om let at lave pladehåndværk. Denne pladehåndværk ide kan laves meget nemt. Alt du skal gøre er at lave et tegneseriefigur, som dit barn kan lide.

2. Fødselsdag Plate Crafts:

Når det kommer til at gøre papirplade håndværk så er dette det nemmeste håndværk, der kan gøres. Dette håndværk kan bruges i temafester alt hvad du skal gøre er at holde eller male, uanset hvad du ønsker på pladerne. Som om du har en minion theme party så kan du arrangere nogle gule plader og gøre dem til minions.

3. Animal Plate Crafts for Kids:

Et andet håndværk, der kan fremstilles, er dyrepladefartøjet. Ved hjælp af papirplader kan du lave dyr, tegn osv. Disse håndværk er meget enkle og nemme at lave. Disse typer papirplader fisk håndværk kan også gøres i skole.

4. Personlig Plate Craft:

Dette er den mest almindelige form for pladehåndværk, der kan gøres. At lave en personlig plade håndværk er blandt dem. Dette kan være for enhver, du kan lide, det kan være bror, mor, ven, elsker osv. Lad denne pladebark være en hukommelsesbevægelse til nogen speciel.

5. Mosaic Plate Crafts:

Der er mange genstande, der kan laves af brækkede stykker af plade som denne, det ser ud til at være unikt, skarpt og noget, der er tørt ud af det gamle. Dette kan være den perfekte antikke gave, der kan gives til nogen. Hvad ville gøre det mere specielt, hvis det er håndlavet!

6. Designer Plate Crafts:

Dette er ægte plade håndværk, der bruges til at lave unikke plade håndværk. Du kan lave en designer gave fra dette håndværk. Prøv at dekorere tallerkenen med små stykker gamle plader, og det vil gøre pladen til noget nyt. Denne dekorerede plade kan bruges som et kunstværk i din kunstsamling.

7. Designer Plate Neck Piece:

En anden plade håndværk, der kan fremstilles er pladesmykker. Bare rolig hvis du bryder en antik plade, kan du altid bruge den til at lave smykker. Ja det er simpelt og elegant på samme tid. Du kan skære det brudte stykke i et halsstykke eller vedhæfte dem til et par armbånd.

8. Mosaic væg håndværk:

Hvis du vil strække mosaikfartøjet ind i et andet niveau, så kan du helt sikkert gøre det, dekorere det tomme vægrum med ødelagte stykker plader. Du kan udskære noget nyt ud af det, noget kreativt, noget nyt og noget frisk.

9. Papirplade Jul Crafts:

Dette er den mest almindelige papirpladefartøj, der nogensinde er gjort. Alle på skolerne skal have fremstillet sådanne håndværk. Du kan lave juletræer, hollies, klokker og etc. ud af det. Disse former for kunsthåndværk er almindelige for skolehåndværk, hvilket ikke betyder, at du ikke kan gøre det hjemme hos dig.

10. Papirpladehængninger:

Forsøger at gøre noget kreativt, så vil du lande op i betragtning af denne håndværksidee. Ja, du kan lave papirpladeophængninger og bruge dem, hvor du vil. Disse kan være gode håndværk til børn. Børn vil nyde mens du laver dette håndværk, grønfarvet vil se godt ud til tallerkenhåndværk.

11. Citerede Plate Crafts:

Dette er simpelt pladefartøj, hvor pladen er dekoreret og et citat er skrevet på den. Dette kan bruges som en dekorativ genstand i huset. Det tager færre forsøg på at lave en plade og kan også være en god gave til nogen. Du kan præsentere dette håndværk o din mor, og hun vil helt sikkert sætte dette håndværk i sit køkken og citater hjælper med at forbedre indre styrke som en motivation, så din mor vil miste denne form for tilbud på håndværk.

12. Papirplade Dyr:

Hvad kan der endvidere gøres med papirplader? Det kan selvfølgelig bruges til at dyrke dyr ud af det. Foldningspapirplader og udformning af dyr ud af det syntes aldrig nemt rigtigt? Nå, det er bestemt! Og med disse kan du også lave nogle papirpladehåndværk til 2 år. Lær dine børn ved hjælp af denne type dyreplade håndværk, børn gerne lide at studere på sjov måde også.

13. Beregnede papirplader:

Hvis du ønsker at lave designs så kan du helt sikkert gøre det her. At lave kreative designs på papirplader gør de simple plader til noget kreativt. Disse kan bruges som personlige gaver til nogen eller kan lære nogle ideer som dette til små børn.

14. Papirplade masker:

Ja, det er den mest effektive måde at gøre ansigtsmasken ud af papirplader. Du kan helt sikkert lave nogle fantastiske ansigtsmasker og kan også bruge dem til et barns fest.

15. Noter Holder:

Sidst men ikke mindst er papiret ikke indehaver. Det er et meget simpelt håndværk, der indeholder noter eller meddelelser. Den er letvægtet og kan bruges til væghængt, og det ville være rart at have en notesholder i huset, så hele den vigtige samtale er til stede.

Disse er få tallerkenhåndværk ideer, der kan gøres nemt hjemme, skole osv. Disse håndværk til børn og voksne også. Nogle af dem er nemme at lave, og nogle er kunstneriske og færdige med perfektion.

Se videoen: How to Cook Healthy Food! 10 Breakfast Ideas, Lunch Ideas & Snacks for School, Work! (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send