Skønhed og mode

Hvordan måles din bh størrelse perfekt?

Pin
Send
Share
Send


En kvindes hverdags ven og en god hjælp i hendes flaunting af sine sensuelle kurver, en følelsesmæssig faktor på en kedelig kontordag eller en særlig overraskelse for den anden halvdel på en speciel dag, en bh kan komme i forskellige farver, intervaller, størrelser , typer, lejligheder og humør. Men for hver bh er der altid et stort problem, som mange kvinder altid svinder med.

Den forkerte størrelse af dit intime beklædning for evigt er en storm inde i dit skab, hvor nogle bh'er passer fint, og de andre dage, du ønsker, du vidste, hvorfor bæltet altid skærer i dine skulderpuder. Næste og fremmest, selvom størrelsen er en given ting, er det kopens størrelse, at for mange andre er en gener, hvor den perfekte størrelse bh stadig ikke føler sig meget tættere på sjælen.

Det er derfor, vi i denne artikel vil snakke om, hvordan man måler bh størrelse, så du kan perfekt flaunt dine kurver uden at skulle gå gennem de tidligere problemer.

Hvordan måles bh størrelse?

Iført en talsmanden bør ikke gøre dig så ubehagelig. En bh er en venlig hjælp til den fysiske nødvendighed, og det skal være lige så nemt som en tur i parken i løbet af en blød sommeraften. Det er derfor, før vi begynder at hengive os i de foretrukne slags, lad os tage et kig på måttrinene til en ordentlig bh størrelse.

Før du starter, kender du teknologien t hat i dag, giver dig mulighed for at bestemme din bh størrelse sammen med kopperne gennem en simpel online bh størrelse kalkulator. Mange steder som den ansete Victoria's hemmelighed eller endda online-undertøjsstedet, Zivame tilbyder dig denne fordel. Men så igen, før vi vælger den snige vej, har du stadig brug for et rigtigt nummer til din størrelse. Sådan måler du dig selv for en bh:

Se mere: Cute Moderskab Bras

 • For at starte processen, ville vi have brug for et ordentligt målebånd, de fleksible og en ikke-polstret monteret bh. Ruffle gennem dit skab og se efter en bh du føler er tættest på din perfekte pasform. En lille kop på bh vil ikke skade.
 • Tag nu målebåndet, mens du står foran et spejl, og tag det helt under dine pits og gennem ryggen til forsiden, hvor endehjørnerne skal mødes. Målebåndsledningen skal ligge lige over bæltefastgørelsen til din kop, som vil give dig den øvre båndstørrelse.
 • Nu flytter vi til underbåndet, som er lige under din kurve, membranområdet er nøjagtigt. Tag det samme spring, brug tape fra ryggen og under dine arme og få dem til at møde på underbåndet.
 • Hver gang du får et separat nummer, som du nu kan notere ned og derefter tilmelde dig størrelsesregnemaskinen, som ville give dig din perfekte størrelse.
 • Nu for at måle bh-cup størrelse, prøv ved løst at tage hele brystområdet. Endnu en gang skal båndet gå gennem ryggen og samle dem i fronten. Sørg for, at båndet er lige over toppen af ​​brystet i fuld bredde. Nu for at beregne kopens størrelse ved hjælp af simpel matematik og udlede nummeret. Hvis dit øvre band var 38 i tomme og det nederste var 36, er alt du skal gøre, trække de to bånd og det resterende nummer bliver koppestørrelsen i alfabetisk rækkefølge. Så lige nu med 38 og 36, vil forskellen være 2, og koppens størrelse bliver B.

Se mere: Jockey New Bra

Point at huske:

 • Det er altid at foretrække, at du beder hjælp fra en anden person til at læse tallene, siden du bøjede ned og læse dem, kan ændre koordinaterne.
 • Hvis vi får et ulige tal, er den rigtige ting at gøre, runde op til næste lige nummer.
 • Kupstørrelser og lige bh størrelser ændres alt efter mønstre, typer og typer. Så hver bh-type kan ikke give det samme resultat.
 • Du har en chance for at skifte fysisk nu og da, så en monteret bh sidste år er måske ikke en favorit for dette år, og det samme fortsætter. Fortsæt med at kontrollere din størrelse, når du føler dig ubehagelig.

Se mere: Hvordan man bærer en bh

Et par flere tips:

 • Hvis du vil have det samme volumen, skal du prøve at reducere kopens størrelse, og hvis du vil sænke lydstyrken, skal du tage en kop op.
 • Din bh passer korrekt, når der ikke er huller og spild, og dit bånd er nemmere egnet.
 • Hvis din kop slår over, og dit bånd passer perfekt, skal du tage en kop op. For eksempel fra 36 B, prøv at skifte til 36 C eller D i stedet for at købe 38B.
 • Hvis dit bånd føles stramt eller løst, og din kop passer perfekt, kan du gå et bånd (hvis det er stramt) og gå ned i en størrelse (hvis det er løs). For eksempel fra 36B kan du prøve 34B og 38B.

Når du har den rigtige størrelse, føler du dig komfortabel, tyndere, og der er ikke noget udbulende og dårligt tøj. Din kropsholdning er bedre, og vægten din bh bære er jævnt fordelt med den rigtige størrelse bh, der sikrer, at du ikke behøver at håndtere rygsmerter.

De fleste kvinder har den forkerte størrelse og det er ubehageligt. Mange undersøgelser har vist, at 80% af kvinderne har den forkerte bh størrelse. Kvinder, er nødt til at flaunt deres skønhed og vide, at dine bustemålinger sikrer, at du har den perfekte pasform hver gang. Håber du ved nu hvordan man måler bustestørrelse derhjemme. Prøv denne gennemprøvede metode til at måle din bh størrelse og nu have den rigtige størrelse. Husk at iført den rigtige størrelse gør du det smukt overordnet.

Jeg håber, at ovenstående artikel vil hjælpe dig med at måle bh størrelse. Læs denne artikel grundigt for at finde din korrekte bh størrelse.

Billeder Kilde: 1, 2, 3.

Pin
Send
Share
Send