Skønhed og mode

20 seneste hvide jeans til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Jeans har været centrum for attraktion for både mænd og kvinder, da de kom til eksistens. De forskellige farver og mønstre har altid gjort dem mere yndige til at fortsætte med et fantastisk udseende, der passer til din personlighed. Men blandt de mange farver har hvide farve jeans været favorit for alle. Det giver ikke kun et godt udseende, men tager dit billede et højere billede.

Hvid Jeans Outfits til kvinder og mænd:

De hvide jeans til mænd og kvinder med flere designs har grebet næsten 90 procent af markedet. Lad os tage et kig på nogle hjertebankende designs trukket af mænd og kvinder.

1. Skin Tight White Jeans:

De hvide jeans til kvinder med en skramt design, der er kendt som skinny jeans, er den bedste udvalgt af college Queens. De giver din krop en perfekt pasform til at vise skønheden i dine ben og hofter. Det giver et attraktivt udseende til den sexede kropsstruktur.

2. Spotty White Jeans:

En hvid jean når der gives sorte spotty nuancer ser fantastisk ud for dem, der søger et funky udseende. De hvide jeans til mænd er designet på en måde, der tiltrækker kollegiernes eller gutens drenge. De er tilgængelige i lavt talemønster, som er senest.

3. Off White Designer Jeans:

Kvinder elsker at have noget designer. Her er en kvinders hvide jean med en designer touch i den. De lige jeans er besat med små diamanter til et flot udseende. Det foregår bredt på fester, diskoteker mv. Den off-hvide farve giver det et skinnende billede.

4. Off White Ripped Jeans:

Leder du efter et fashionabelt udseende til dit elskede fest, pubber, klubber eller simpelthen til en modeholder! Gå til en rippet hvid jean dame med off White farve og skinnende lomme kanter. Det er revet i lårområderne for at give et sensuelt udseende til din skønhed. Disse piger hvide jeans er et must have.

5. Løse hvide jeans til mænd:

Har du fyldige lår og er genert på grund af dets eksponering? En hvid jeans mænd design bredt udvalgt af medium tekstur mænd er løs jeans design. Jeans er løs fra bælte lone til nedenstående åbent punkt. Dette gør det behageligt for de kloge mænd at bære for jævn regelmæssig slitage.

6. Creasey White Jeans:

Ikke kun kvinderne, men mænd er også på jagt efter fashionable jeans mønster. Til sådanne mænd giver en Creasey jean med en sort foring et perfekt street boy look eller et hip hop look. Sådanne jeans bruges i vid udstrækning af dansere til fri stil dans.

7. Simple White Jeans Pant:

De hvide jeans til mænd har udviklet et nyt mønster specielt til kontorbeklædningen, der er kendt som jeansbuksen. Mønsteret af sådanne jeans er inspireret af de officielle bukser, og materialet bruges af en slidstærkt jeans. Som nævnt er det bredt båret for et officielt udseende. Dette er en af ​​de må have hvide farve jeans.

8. Hvid Bukser Jeans:

Buksebukserne er meget populære blandt de høje mænd og kvinder. Men de hvide jeans af bukser design er mere attraktive for kvinderne. Når det bæres med korte toppe og hæle giver det et glimrende udseende. Sådanne damer hvide jeans bæres også af medium kropsstruktur for deres komfortniveau.

9. White Painting Jeans:

Vil du have noget unikt at tage fat på folkets opmærksomhed? Prøv denne hvide jeans herremode, som er malet med forskellige nuancer til at gøre den unik. Sådanne jeans kan afledes ved at male dit drømmedesign på det som walking lady, flowers, skull osv. College bugs foretrækker denne type design til et funky udseende.

10. Hvide Jeans med Charms:

Ønsker at give et følsomt men stærkt udseende til folket! Få et hvidt jeans mønster vedhæftet med charme som kæder, kranier, læderbælter osv. Sådanne jeans bæres hovedsagelig af gade drenge, rock band spillere, cyklister, college drenge mv for et stilfuldt udseende og farlig også.

11. Hvide Jeans med Animal Designs:

Dette nyeste jeans mønster bevæger sig på markedet for et manligt look med dyreprint på den. Dette par hvide jeans til mænd er trykt med dyr tegn som leopard, løve, panter osv. Det er også som et dyr inspireret tryksager. Det bæres mest af de mennesker, der arbejder for skovafdelingen, der er dygtige til dyr mv.

12. Hvid Jeans Cum Shorts:

Et populært design i de hvide jeans er den der indeholder både jeans og en kort. Disse jeans er fastgjort med en lynlås ved knæet, som når åbnes fuldt ud, bliver et par shorts, ellers er en fuld jeans. Du kan også lade kæden være halv åben for et skære skudt look. Jeansne er også revet lidt for at gøre det bedårende. Sådanne jeans er gavnlige under rejsen.

13. Capri White Jeans for Girls:

Vil du have et glamourøst udseende efter den varme sommer på stranden! Få et afslappet slid med disse damer hvide jeans i en Capri formular. Længden af ​​de hvide jeans bliver holdt tre fjerde med kæder i enden for et fashionabelt udseende. Også kendt som kvart jeans, er det bredt accepteret til ferier og også for gymnasier.

14. High Waist White Jeans:

Leder du efter et dristigt og sensuelt kig på festen i aften! Prøv disse høj-waisted hvide jeans til kvinder og gør dig klar til at være festen i hjertet. Disse jeans giver det perfekte blik til dine hofter og booty for et klodset udseende. Det er meget slidt til diskoteker, restauranter osv.

15. Cargo White Jeans:

Et bredt accepteret hvid jeans design til et afslappet og rutinemæssigt udseende er fragt jeans design. Da den er løs fra hver side, giver den trøst, når den bæres til sporing, picnics, sejlsport osv. Eller også til rutinemæssigt slid. Det er bredt udført med korte t-shirts til et blankt billede af både mænd og kvinder.

16. Women's White Denim Jeans:

Disse signatur hvide denims til kvinder er en klasse fra hinanden. Hvis du leder efter et fantastisk og et ultimativt udseende til at rocke dagen, vil du være meget behagelig i denne skinny pasform. Mange kvinder elsker dette udseende og passer specielt, hvordan det accentuerer din ryg. Fladere dit udseende med disse skal have hvide denims.

17. Kvinders Hvidrevne Jeans:

Hvem elsker ikke rippede og revne jeans, især når det kommer i en af ​​dine yndlingsfarver - hvid? Denne super slanke, rippet jeans er til kvinder i dag. Tag den slanke og sexede diva ind i dig, og par den med enhver afslappet top og du er klar til at være stjerne i festen. Disse hvide rippede jeans er ideelle, hvis du vil bære dem til særlige lejligheder, prøv at forene dem med høje hæle, du får hovedet til at dreje.

18. Mænds Hvide Rippede Jeans:

Dette er en af ​​de nyeste hot favoritter til mænd. De ribbet paneler på forsiden giver dig det udsøgte udseende. Det vaskede og rippede udseende giver dig den stenede kant og er meget alsidig. Her er et par hvide rippede jeans til mænd, der passer perfekt til din stil og lader dig flaunt din holdning.

19. Hvid Bootcut Jeans:

Disse veldesignede og perfekt hemmed bootcut jeans giver dig den yndiges yndefulde følelse. Den lille flare i bunden giver en bootcut en stil erklæring. Gå videre og sport dette udseende for at skabe et meget klassisk og elegant udseende. Det bedste ved denne pasform er, at du kan para det med noget, og du kan bare ikke gå galt. Dette er en meget alsidig stil og er perfekt til de fleste kropstyper.

20. Hvide Ankel Jeans:

Disse er et andet par fantastiske flotte jeans. De giver den krævede elevator og smigre dine ben. Ankel længden skaber et elegant og forfriskende look, der er perfekt til både kontor og fester. Kvinder vælger ankel længder, da det giver deres ben et langstrakt look og hvid tilføjer blot den ekstra glamourkvotient. Dette er utvivlsomt et af de bedste udseende i dag.

De hvide jeans har sit eget unikke udseende til seerne, når de bar. Det er også vigtigt, at du bruger dem i særlige tilfælde, så det forbliver sikkert af problemer som pletter, skader osv. Det bør heller ikke transporteres i vandområder, da det har mange chancer for at blive beskadiget.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send