Skønhed og mode

Hvordan laver Ginger Chicken Opskrift?

Pin
Send
Share
Send


Er du nogen der virkelig er glad i kylling og dens forskellige opskrifter? Elsker du virkelig kylling og vil bryde monotoni i at spise det samme præparat hver dag igen og igen? Hvis du er på udkig efter nogle lækre opskrifter til at lave kylling sammen med at genoprette mange fordele, så er det bedste at kende opskriften på Ginger Chicken. Det er en af ​​de mest aromatiske og godt flavored kylling opskrifter, som du kan prøve en gang imellem for at forbedre smagsløgene.

For dem, der elsker at lave mad og prøve nye opskrifter, er en af ​​de bedste muligheder at prøve ginger kylling. Her er en af ​​de nemmeste måder, hvorpå du kan lave mad, denne vejledning nedenfor hjælper dig ud. Alt du behøver at gøre er at følge instruktionerne på en velplanlagt måde.

Se mere: Kylling Sandwich Opskrift

Du søger efter en nem ginger kylling opskrift slutter her. Her er trin-for-trin instruktion om, hvordan man laver gingerkylling.

Ingredienser krævet:

 1. Kylling: 1 kg.
 2. Tomater: 4, hakket.
 3. Mælk: 1 kop.
 4. Rød Chili Pulver: 1 spiseskefuld.
 5. Salt: til smag.
 6. Gurkemeje Pulver: ½ teskefuld.
 7. Koriander Frø: 1 spiseskefuld.
 8. Ginger: 100 gram skåret i slidser.
 9. Olie: ¾ kop.

Fremgangsmåde til fremstilling:

 1. I en blender tilføj tomaterne såvel som mælken og bland den i en glat og fin væske, samtidig med at der ikke sikres tomater. Lad det være i blenderen for øjeblikket og fortsæt til resten af ​​arbejdet.
 2. Tag olien i en kogepande og varm det godt.
 3. Rør kyllingen i gryden, indtil den bliver hvid.
 4. Når kyllingen er stegt, tilsæt noget salt efter smag og hold koge indtil kyllingen bliver lyserød.
 5. Tilsæt den røde chili pulver, koriander frø pulver og gurkemeje pulver til kyllingen. Sørg for at du blander det godt for at sikre, at kyllingen er overtrukket godt med krydderierne.
 6. Når dette er gjort, skal du tilføje tomat- og mælkeblandingen til kogepoten.
 7. I den samme blender tilsættes ca. 1½ kopper vand og blander vandbrønden for at tage al pastaen af ​​tomat og hæld vandet i kogepanden.
 8. Nu øge flammen og bring hele karryen i kog. Tilsæt den hakkede ingefær. Dæk kogepanden og lad den koge yderligere på medium varme.
 9. Sørg for at du rører kyllingen fra tid til anden for at forhindre den i at holde fast i basen, indtil kyllingen er kogt sammen, og blandingen er fortykket lidt.
 10. Fjern nu dækslet og lad det ekstra vand blive reduceret ved at koge det på høj flamme. Du vil vide, om curryen bliver kogt, når saucen fortykkes godt, og olien forlader blandingen. Denne ingefær kylling er klar til at blive serveret varmt.

Sørg for at du serverer ingefærskurven med enten brød eller med hot rotis som en perfekt kombination.

Se mere: Kyllingevinger Opskrift

Tips til at huske:

 1. Sørg for, at kyllingen er varm, når den serveres, ellers vil den miste sin smag og aroma.
 2. Rotis eller brød skal også være varmt for en forbedret smag. Dette ville være en ideel kombinationsboks til ingefær kylling curry indisk stil.
 3. Brug frisk kylling til at forberede fadet til godt helbred og ideel smag.
 4. Sørg for at du altid er der for at holde kyllingen kogt, når den koger for at undgå enhver brændende lugt eller smag.
 5. Ginger bør også være friske for at få den maksimale aroma og smag af dette vidunderlige naturlige produkt.

De kyllingestykker du vælger gør forskel på smagen. Kyllingelårene er smagere end brystet og saftige også. Du kan også vælge at gøre dette med udbenet kylling, og du skal bare følge denne nemme ginger kylling opskrift. Alternativt kan du parre denne skål med stegte ris eller nudler. Denne velsmagende ingefær kylling er must-make parabol, og det tager mindre end 45 minutter. Det er frisk, sund og smagere end din lokale kinesiske takeaway.

Billedkilde: Shutterstock

Se videoen: Ginger Chicken Recipe - Homemade Ginger Chicken Curry - Chicken Recipe - Smita (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send