Skønhed og mode

9 Populær og Ny Samling af Prada Tegnebøger

Pin
Send
Share
Send


Prada som et mærke tilbyder forskellige designer og lavet til måling af varer til mænd og kvinder lige fra øjenpleje, fodtøj, dufte, tøj og lædervarer. Prada tegnebøger til mænd og kvinder er nogle af de mest eftertragtede skatte, der kan erhverves. Vælg mellem disse førsteklasses kvalitets læder tegnebøger, der hovedsagelig er lavet i Italien. Sorten at vælge imellem er enorm, og her nævnes de bedste mænds og kvinders tegnebøger.

Seneste og bedste Prada Tegnebøger Design til Herre og Kvinder i Trend:

Her er de øverste 9 mønstre af tegnebøger i prada mærke.

1. Black Women's Prada Wallet:

Få denne autentiske sorte Prada tegnebog til kvinder som udsagnspost. Saffiano læder tegnebogen leveres med en klap og har forgyldte lynlåse. Logoet er indskrevet i metal. Tegnebogen har ti kortspor, en regning og et møntfelt. Det har også en yderlomme med lynlås.

2. Navy Men's Bifold Prada Wallet:

Dette er en klassisk herres Prada tegnebog i marineblå. Den bifold tegnebog har to regning rum og er en kompakt tegnebog til mænd at bære rundt og sidder godt i lommerne. Saffiano læder tegnebogen er meget trendy og elegant.

3. Pink Women's French Prada Wallet:

Her er en vidunderlig Prada-tegnebog, der bliver tale af alle dine venner. Den dejlige røde farve pung er lavet i varemærket Saffiano læder og leveres med en møntlomme også. Den indviklede udgave af bogstaverne og indskrifterne er lavet i metal med en guldfinish.

4. Bow Chain Prada Wallet:

Få denne fantastiske Prada tegnebog i rød med en bue foran for ekstra oomph. Tegnebogen kommer med en kæde, der også ser sofistikeret ud. De to faktura rum og lynlås posen er bedst for at holde dine essentials på plads. Vesken har også et spejl inde.

Se mere: Passport Holder Wallet

5. Læder Zigzag Prada Tegnebog:

Her er en kontinental version af den klassiske Prada tegnebog. Læderpung i pink er accentueret med hvid, blå og sort zigzag mønster. Tegnebogen har de typiske to faktura rum og kreditkort slots. Leveres også med en aftagelig kortplads.

6. Mænds Race Car Prada Wallet:

Få denne sjældne Prada tegnebog til mænd med race bil print på forsiden. Tegnebogen er rektangulær i form og rummer således ca. 33 kort. Slots er også tilgængelige for at holde dine checkbooks og pas. Den dobbelt lynlåsede tegnebog har plads til mange ting, der skal opbevares.

Se mere: Rfid Blockering Wallet

7. Textured Leather Prada Wallet:

Denne slanke tegnebog har flere rum og er lavet i tekstureret læder. Den har dobbelt lynlås og 25 kortspor. Der er tre regningskasser med fire dokumentlommer. Indvendige lynlås er to og det gør dette til en meget alsidig tegnebog til mænd.

8. Zip Around Prada Wallet:

Denne fantastiske Prada tegnebog til kvinder er en ændring fra de traditionelle tegnebøger. Her har tegnebogen en lynlås rundt om sin længde og åbner som et accordeon. Den funky tegnebog er perfekt til unge og har robotter som sit design. Farven sort og guld har også en dramatisk effekt.

Se mere: Herre kreditkort tegnebog

9. Konvolut Prada Tegnebog:

Dette er en sensationel Prada tegnebog, der er formet som en konvolut. Tegnebogen til kvinder kommer i sort og guld bogstaver på ydersiden. Få dette fantastiske stykke, der har to kufferter og en lynlås.

Prada tegnebøger er et godt køb for alle, der har råd til dem. Vælg kvinders Prada tegnebøger i lyse farver som blå, lyserød og rød. Mænds tegnebøger kommer også i klassiske farver som sort, marineblå og grå. Hver af dem består af kasser til regninger og slots til kreditkort. Lynlås poser bidrage til at holde tingene på plads. Mænds tegnebøger kommer i to former - kvadratisk og rektangulær. Kvinders tegnebøger er varieret i form, herunder konvolut, rektangulær og firkantet.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send