Skønhed og mode

9 Smukke Pottehalsbluse Designs til Designer Sarees

Pin
Send
Share
Send


Bluse med nakkehalser adskiller sig fra fuld åben ryg til en simpel lille grydeform dannet på bagsiden. For det meste bundet med en snor eller en knude på bagsiden af ​​halsen holder potthalsmønster blusen tæt på kroppen. Designere gør utrolige designs med en simpel ide om at gøre potnek mønstre med et twist af mindre ændringer og gøre klare blusemønstre. Bluse med bluse i halsen er generelt bundet med kroge på de øverste eller lange strenge, der er pyntet med hængninger i slutningen ...

Pot hals designs i bluser:

Her er en liste over 9 enkle designerbluser med halshals.

1. Pot Neck Mirror Work Blouse:

En bluse med bluse med spejlarbejde, der er udsmykket på designets grænser, forbedrer blusdesign. Klippene og grænserne giver et dynamisk udseende til din ryg. En mørk farvebluse vil helt sikkert regne dit udseende.

2. Dobbelthovedpottehalsmønsterbluse:

Blusedesign med pot nakke saree kan være lidt anderledes end simple ændringer. En dejlig ide at klemme bluse med to kroge, den ene på toppen og den anden bellow giver et unikt og tydeligt udseende. Smukt små diamanter på bluse gør blusen mere fantastisk.

3. Laced Border Pot Neck Bluse:

Blusdesigner med punghalserange ser fantastisk ud og er udsmykket på grænsen af ​​pottehalsmønsteret. En rutet blonder eller en hvilken som helst designer blonder kan være omgivet af bluse for at give en fremhævning til mønsteret.

4. High Neck Pot Pattern Bluse:

Lukket eller høj hals, selvom kendt som kinesisk hals i disse dage, er godt designet med nålestik på bagsiden af ​​bluserne. Den potformede bluse design er dekoreret med diamant studding eller blonde grænser. Mørke farvebluser spiller faktisk en vigtig rolle i mønsteret for at se mere utroligt ud.

Se mere: High V Neck Blouse Designs

5. Butta pyntede Golden Pot Neck Bluse:

Små buer af tre diamanter eller tre gyldne perler er besat over hele blusen. En rig silkebluse med en pudehals i ryggen saree bluse mønster ser fantastisk ud. Slips med en dori / streng ryggen ligner som mindre mindre designerbluse.

6. Cap Muffe Pot Neck Bluse:

En hulebluse med et mønsterhals mønster ser utroligt forbløffende, når bunddelen er lavet med en enkelt bred blonde og den resterende del med den enkle tynde blonder, der gør en bluse med bluse i nederste bluser.

Se mere:Bred hals Saree Bluse

7. en halter hals pott tilbage hals bluse:

En nakkebluse med halter foran halsdesign kan være fantastisk slidt med en matchende saree. En halterhals og en halshals på bagsiden er et designerstykke, der adskiller sig fra både foren og ryggen. Bundet med snore på toppen kan blusen forblive egnet til kroppen.

8. En flad bund potte halsbluse:

En designerbluse med fuldt broderet materiale selvom lys i skygge kan se fantastisk ud på kvinder med flot figur. En halv ærme med potthalsen på bagsiden af ​​blusen er et elegant design, som man kan bære i små funktioner.

Se mere: Boat Neck Blouse Patterns

9. Fuld broderet halshalsbluse:

En broderet bluse med krops halsdesign på bagsiden kan være mere effektiv, når en designerbluse er brugt med simple plain one color saree. Skønheden i pottens hals på bagsiden forbedrer mere med en simpel saree.

Bluse med nakkehalser udgør et smukt design på bagsiden af ​​bluserne. Kvinder ønsker at have åben ryg med en designer stil i den. bluse med nakkestrømmer passer bedst til deres behov. Grænsemønsteret på karmhalsmønsteret kan pyntes med forskellige kunstværker. I de mest traditionelle tilfælde ses kvinder i bluse med blusehalsbluse, der ser utroligt ud på. Broderi- eller spejlearbejde, butta arbejde eller blonder arbejder gør karmhalsdesignet mere elegant og attraktivt.

Pin
Send
Share
Send