Skønhed og mode

Hvad kan du give en gravid kvinde? Top ideer

Pin
Send
Share
Send


Shopping for kvinder i sig selv kan være en udfordrende opgave. For at tilføje til dette kan shopping til gravide virkelig bære dig ud af muligheder. Gave er altid et udtryk for kærlighed eller tak. Når du giver en gravid kvinde, trøster du faktisk personen og tager del i deres lykke. Komfortgaver som puder og puder er en sikker smilfaktor. Graviditet er en stressende periode for en kvinde. De fortjener nok flere gaver og kærlighed. Lad os flytte ud over den sædvanlige tillykke gave. Men hvordan sørger du for, at du vælger den rigtige?

Hvad skal du vide, når du vælger gaver til gravide kvinder?

Som vi sagde, ved vi, at det kunne være en reel udfordring at samle en gave. Så vi troede, vi vil give dig nogle ideer og tips, så du leder den rigtige vej.

  • Hør deres behov: den bedste måde at gå om det kunne være at lytte til deres trang. Nogle gange kan et stykke cheesecake løse alle deres humørsvingninger og ubehag. Cravings er en del af at være gravid, og trangen til at spise stiger med tiden. Vælg en god restaurant, der vil appease hendes smagsløg. Fødevarer er nok alles vej til hjertet.
  • Fyld luften med positivitet: Hvis de er ivrige læsere, kan du tænke på en bog, der har positivitet, der resonerer det. Omgiver sig med positivitet er det virkelige behov for timen. Se altid efter bøger, musik eller steder, der er fyldt med en masse positivitet og livlighed.
  • Se efter deres komfort: Placer deres trøst først. Du kan overveje ting, der vil sætte dem i komfort eller give dem en lettelse fra smerte eller pres. Hvis du tror, ​​at de har brug for en god massage, så vær den. Nøglen er at se igennem deres foredrag og finde ting, der vil sætte dem i ro.

Gave ideer drejer sig grundlæggende om at få dem til at føle sig godt. Når det er taget hånd om, kan du være sikker på at du har gjort det bedste for dem.

8 bedste gave ideer til gravide dame:

Søger du lidt for din gravide kone eller ven? Vil du give hende noget unikt, der vil begejstre hende? Tjek denne top graviditets gave liste, der helt sikkert vil bringe et stort smil på hendes ansigt og gøre hende klar til at byde barnet velkommen.

1. Snoogle Total Body Pillow:

En af de bedst mulige former for komfort kommer faktisk fra at ligge hyggeligt på denne krops pude. Du kan stole på den komfort, der tilbydes af denne, fordi en sygeplejerske og en moder angiveligt har designet det. Placer din indsats på dette for en nightlong komfort og en, der vil trække stress fra dine trykpunkter i kroppen. Dette er en gave til gravid søster, hvorigennem du formidler for hendes trivsel og komfort.

2. Nursery Glider Chair:

Her er en fremragende gave til gravide kone fra mand. Barneskole svævestol er en anden komfortfaktor du kan give hende. Det polstede og tykke sæde på svæveflyet sikrer en varm og komfortabel træk til den trætte moder. Denne stol vil også komme til nytte, når du skal pleje din baby. Nogle af disse stole kommer med en fæces til dit ben at hvile på.

3. Moderskab:

hvad ellers kunne give dig en afslappet følelse end en løs montering comfy hjem tøj? Moderslidets slid er designet let og giver maksimal komfort. De løse tøj sikrer, at du har en god nats søvn. Tekstilens stof har også en rolle at spille for at støtte din trætte krop. Du kan også vælge et stilfuldt slid til udendørs, der er specielt designet med tanke på dine behov. Denne kunne være en perfekt gave til gravid ven.

4. Graviditetstidskrift:

Graviditetskort er en fremragende gave, du kan give en forventningsfuld mor. Denne søde dagbog gør det muligt for moderen at registrere alle sine oplevelser i hendes smukke 9 måneder, som hun tilbringer med sin baby. Journalen vil være en evigt mindeværdig samling af alle hendes følelser, der omfatter hendes lykke og smerte. År senere vil en snige ind i dette helt sikkert give et smil til både den voksne og moderen.

5. Brunch Kit:

Cravings er virkelige, når de er gravid. Hvad mere er vejen til ens hjerte end mad? Her er noget hjemmelavet og håndlavet, du kan give hende. Lav kasser af hendes foretrukne snack og pakk det smukt. Det er nok den bedste måde at overraske hende på.

6. Kropsolier:

kropsolier er en anden nyttig ting at give en til vær mor. Da det ultimative mål er at sikre komfort og holde hende afslappet, vil kropsolier gøre jobbet rigtigt. Mild duftende kropsolier, når de tilsættes til varmt vand, sikrer, at du føler dig afslappet og behagelig. Prøv en, før du går i seng.

7. Graviditet Care Kit:

Graviditetspleje kit vil have alle de rigtige tilbehør og ting, som en forventende mor har brug for. Dette vil have nogle æteriske olier, teposer, væv og alt for at sikre, at du føler dig rigtig. Kassen er også en ideel til at bære, når du rejser.

8. Belly Stickers:

Denne ene er sjov! Du kunne give hende en pakke med navle klistermærker, bare for det sjove af det. Samlingen vil have meget at vælge imellem, idet man starter med mickeys til dyr, som alle er ret søde. De kommer også til at være nyttige, når man skal lave en fødselsskud.

På vej ud for at vælge gaverne? Her er nogle forsigtighedspunkter, du skal overveje.

  • Sørg for, at de olier du vælger er økologiske og sikre for huden. En god olie vil tilføje en fugtgivende virkning til huden og holde den hydreret.
  • Når du vælger et fødselsdragt, skal du vælge det rigtige stof. Løs dig ikke for noget mindre, så den forventende mor måske falder i bytte for infektioner.
  • Husk, gaverne er beregnet til at sætte hende på et behageligt sted. Når du ved hvad hun kan lide og har brug for i øjeblikket, kommer ideer naturligt.

Graviditet er en smuk fase i enhver kvinders liv. Mens smerte og ubehag er faktorer, der kan forårsage bekymring, er der større øjeblikke af glæde, der starter fra det første spark til dagen for hans ankomst. Rejsen er helt sikkert sjov. Vores ideer vil også forbedre din oplevelse for evigt.

Se videoen: Ny live CD med Jazz Buffetten (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send