Skønhed og mode

9 Home Remedies for Mosquito Bites

Pin
Send
Share
Send


Myg er til stede i alle dele af verden, og disse insekter spiser og trives på humant blod ved at bide dem. De bruger deres skarpe og tynde mund til at tage blodet ud af hudens overflade. Vi som mennesker kan måske ikke føle, når de suger blodet, men bivirkningerne og symptomerne er ikke kun synlige, men også irriterende. Tegnene på mygbetænder omfatter kløe i det berørte område, hævelse, udslæt, blå mærker og endda hudinfektioner i ekstreme tilfælde.

Malaria og dengue er nogle af de sygdomme, som en person kan blive udsat for i visse tilfælde, hvor der er tale om myggenbid. Det bedste er at bruge nogle sikre og effektive hjemmehjælpemidler til behandling af mygbetræer, så snart du oplever det. Vejledningen nedenfor er en perfekt måde at kende de bedste måder, hvorpå naturlig behandling kan gøres under denne krise. Tjek og følg nogle, indtil du får synlig kur:

Enkle og nemme hjemmet Remedies for Mosquito Bites:

1. Løg eller hvidløg vidundere:

Hakkel enten løg eller hvidløg, der har anti bakterielle og anti virale egenskaber. Ved hjælp af løg eller hvidløg på mygebidene hjælper det med at nedsætte hævelsen såvel som beroliger de berørte beslægtede. Den stærke lugt holder også væk myggene. Dette bør anvendes direkte på huden og derefter vaskes af efter et stykke tid.

Se mere: Bedste position til at sove

2. Aloe Vera Brug:

De antiseptiske egenskaber i Aloe Vera sammen med beroligende kvaliteter er et perfekt valg at gøre, når det kommer til mygbete. Dette hjælper med at reducere smerte, hævelse såvel som kløe. Det forøger også helingsprocessen. Påfør kølede og friske Aloe Vera gel på de berørte bider og lad den være i 10-15 minutter, før du skylder den af.

3. Citron fordel:

Nå igen er det anæstetiske og de anti-inflammatoriske egenskaber af citron, der hjælper godt i behandlingen af ​​mygebid. Du kan enten anvende citronsaft direkte på huden eller ellers gnide det forsigtigt med citronskal. Det vil helt sikkert hjælpe.

4. Is ansøgning:

Ved at dumpe myggebitt hjælper is med at give øjeblikkelig lindring fra de ubehagelige symptomer. Tag lidt is og pakk den i en vaskeklud. Dette skal påføres huden i de næste 15-20 minutter. Du kan også holde området under koldt vand for de samme resultater.

Se mere: Hjem retsmidler til at afbryde graviditet

5. Anvend honning:

Honning ansøgningen på myg bid er en af ​​de bedste ting at gøre på grund af de antiseptiske og helbredende egenskaber i denne naturlige væske. Bare anvend nogle, lad det gå et stykke tid og skyll det derefter af. Fortsæt dette, hvis problemet fortsætter.

6. Tea Tree Oil:

De antiseptiske egenskaber ved te-træolie er en god til myggebitbehandling. Bøjelsens hævelse og kløe kan let behandles ved anvendelse af denne væske på huden. Brug en ren bomuldsbold til at påføre den på området. Lavendel og cedarolie virker også fint i dette tilfælde.

7. Tandpasta Remedy:

En lille tandpasta kan påføres på biderne og efterlader et stykke tid før skylning af det for at finde perfekte resultater på behandlingen. Tandpasta med pebermynte og bagepulver er den bedste løsning her.

Se mere: Behandling af bipolar lidelse

8. Bananskræl:

En simpel måde at behandle krisen med mygebid på er at bruge en bananskal på den, mens du forsigtigt gnider den. Det er absolut en god ide at følge for naturlig og sikker kur. Det behandler kløe og hævelse i området.

9. gnid alkohol

Nå igen, det er de antiseptiske egenskaber af alkohol, der virker vidundere på myggenbid. Bare en lille smule alkohol på det berørte område vil give lindring af kløe og hævelse. Dette vil helt sikkert hjælpe.

Billedkilde: Shutter lager

Se videoen: 9 Natural Remedies To Cure Mosquito Bites In Babies (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send