Skønhed og mode

9 Seneste High Low Dress Designs til Kvinder i Trend

Pin
Send
Share
Send


Disse høje og lave kjoler er meget populære blandt pigerne i moderne udsigter. De er tilgængelige i sorter som Sequin toppet, cocktail type, formel en, kæreste type halskæde, halter type modeller osv. Disse kjoler kan bæres i alle afslappede begivenheder og også til de formelle typer lejligheder. De er også lige så glamourøse i aftenpartierne.

Smukke og attraktive High Low Kjoler til Ladies i Fashion:

Her er nogle Top 9 modeller af høje og lave kjoler til piger og kvinder.

1. Blissful Satin High Low Dress:

Det er det kongeblå skinnende stof med klare applikationer på hele kjoleets krop. Denne ærmerøse high low aften kjole er altid favorit for mode diva, der foretrækker normal taljeafskæring med nogle perler på halsområdet.

2. Flere Flares High Low Dress:

Dette er eksotisk samling af vinrød høj lav kjole med flere bluser. Den er også ædeløs med naturlig talje og med normal bustemønster med unik halsdesign. Denne ser tung ud, men dette er det bedste valg til dine ceremonifunktioner.

3. Unik Tilbage Design Høj Lav Kjole:

Dette er det fantabulous valg af høje lave kjoler med ærmer, som er blå skygge med hvidt mønster design. Den har halve ærmer og der er et blomstret print design på nederste knælængde nederdel. Dette ser lidt sexet ud og din elskede vil helt sikkert sætte pris på.

4. Neckless Type High Low Dress:

Sæt dine øjne på denne smukke samling af høj lavformel kjole. Dette unikke mønster har en nakkeløs model, og det anvendte stof er ren syntetisk med blomstermønstre over hele antikken. På bagsiden berører det gulvet for at give en lang længde model af høje lave kjoler.

5. Full Sleeves High Low Dress:

Dette er den autentiske samling af sort, høj, lav kjole med hele ærmer. Det har Bardot type nakke mønster, og hele outfit er lavet ved hjælp af det massive sort nettede materiale.

6. Broderet High Low Dress:

Dette er den vidunderlige vifte af hvid høj lav kjole med sort gevindet floral broderi. Det er med halsløse mønster, der er formelt kendt som en søde nakkehals og har broderi-design på brystet og også på den asymmetriske nederdel.

7. Pink Beaded High Low Dress:

Brug den sødt rosa skyggelagte chiffon stof høj lav afslappet kjole denne sæson. Du kan også gave denne unikke samling af høje lave kjoler til din yndlings elskede søster eller din ven for at få dem til at blive specielle i enhver tilfældig lejlighed. Det er fuld ærmer og har nogle perler arbejde på den øverste del.

8. Blomster Appliques High Low Dress:

Oplev denne høje lavt cocktailkjole med smuk blomsterknudeapplique i midjen. Kjole er i tiltalende ferskenfarvning med høj kvalitet skinnende netmateriale med to flotte flares.

9. Dobbelt stykke høj lav kjole:

Her er den beskedne af alle områder af høje og lave kjoler. Det er en todelt kjole med en stram fit skater kjole med blomster applikationer som det indre stykke. Og chiffontykket yderste stykke som Sequin toppe højt og lavt foret over lag med stropper.

Disse fås i alle mulige størrelser og også til kvinder i plusstørrelser. Og vi kan også komme i forskellige typer stof som chiffon, syntetisk, satin, polyester og også højkvalitets knust bomuld. Efter dit ønske kan du tilpasse din kjole med dit yndlingshals mønster, talje og også bagdesignet.

Se videoen: Boomerang Trick Shots. Dude Perfect (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send