Face Pack

9 Best Skin Whitening Facial Kit Brands i Indien

Pin
Send
Share
Send


Facial kits bruges i vid udstrækning af både mænd og kvinder, i disse dage for at slippe af med støv og forurening, der beskadiger huden. Det har påvirket ansigtet i stor udstrækning og efterlader det med støv og sløvhed. Hudblegemiddel facial kit er meget udbredt for at få øjeblikkelig glød sammen med ordentlig massage til ansigtet.

Bedste Skin Whitening Facial Kit Produkter i Indien:

Her er nogle af de mest valgte whitening facial kit ifølge hudtekstur,

1. Facial Kit til Instant Glow af VLCC:

Dette VLCC whitening ansigts kit mål den dumme del af huden. Det giver en blød glød til ansigtet, hvilke kvaliteter som næring, foryngelse, retfærdighed osv., Der giver en perfekt glødende hud. Vlcc hudblegemiddel facial kit leveres med fem produkter scrubs, gel, massage creme, glow pack og serum.

Pris: INR 530

2. Herbal Facial Kit af Lotus:

Dette Lotus hudblegemiddel ansigts kit er valgt af de mennesker, der søger noget relateret til pigmentering. Det er lavet af havregryn, yoghurt og mange urte ingredienser, der hjælper med beskyttelse mod pigmentering og UV stråler.

Pris: INR 176

3. Whitening og Brightening Facial Kit af Aroma:

Dette improviserede aromablegning facial kit leveres med ingredienser som aloe Vera, vegetabilsk skræl, hvid nektar og bjørnebær aha creme og meget mere, der ikke kun giver dig glødende hud, men giver dig også et strejf af fugtighedscreme

Pris: INR 1270

4. O3 Plus Whitening Facial Kit:

Dette O3 hudblegemiddel facial kit leveres til alle hudtyper. Sættet bruges i tre forskellige timinger. Om morgenen bruges hvidvaskningsskumskummet med tonic, om natten bruges skummet med serumet, og massagekrem og maske bruges ugentligt til et glødende, rent ansigt i dit budget.

Pris: INR 4370

5. Skin Whitening Facial Scrub:

Dette er den bedste whitening facial kit, der kan fremstilles hjemme det. Lavet af sukker, citronsaft og honning, er denne blanding jævnt brugt til håndtering af peeling. Alt du behøver er at blande produkterne og skrubbe det.

6. Ansigtssæt til aldring:

Passer til alle slags hudfarve, dette er det bedste hudblegemiddel facial kit til at håndtere aldring fra Banjara. Sættet bruges ved at massere de tre cremer og gel på ansigtet, og til sidst anvendes masken.

Pris: Prisen på sættet er omkring Rs. 225.

Se mere: VLCC Face Packs i Indien

7. Facial Kit til Whitening af fedtet hud:

Jooves har givet et fantastisk hvidt ansigts kit til fedtet hud, der består af en toner, rensemiddel, gel, og ler og retfærdighedskrem. Lavet af naturlige ingredienser renser dybden dybt huden og styrer den ekstra olie på dit ansigt.

Pris: Pakken er tilgængelig i butikken for INR 190.

8. Facial Kit til langvarig glød:

Natur har givet det bedste hvidt ansigts kit til fedtet hud. Kittet bruges til regelmæssigt formål også til dyb rensning af din hud og porer for en langvarig glød.

Pris: Kittet leveres med 6 ansigts trin på kun INR 530.

Se mere: Bedste Lotus Face Packs

9. Ansigtssæt med vin som essens til hvidning:

Et staberry Facial Kit giver dig alle de positive effekter et glas vin vil give til din hud. Det er et ansigtsæt til hudbelysning til alle typer hud, der beskæftiger sig med mørke pletter, fregner og forbedrer din hud ved at stramme den.

Pris: Den er tilgængelig i INR 540.

Mens du leder efter det bedste ansigts kit til hudligholdelse, skal du kigge på ingredienserne i kittet for at undgå enhver form for negative virkninger. Næsten alle kits har det samme trin, der skal følges. Hver creme eller gel behov fra ansigtsblegning ansigts kit er masseret i cirkulær bevægelse i 5-12 minutter, og endelig ansigtsmasken er anvendt for at få det fejlfri look.

Se mere: O3 Facial Kit til hudstramning

Se videoen: 10 Best Facial Kit in India with Price. Fruit Facial Kit for Oily skin and more (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send