Skønhed og mode

Sværre rygsmerter under graviditeten

Pin
Send
Share
Send


En kvinde, der går ind i moderskabet, er altid et behageligt syn at se. Hun omfavner sin nye identitet, en bærer af et nyt liv, og ofte bliver de bedt om at være ekstra forsigtige med sig selv. At være på sit højeste graviditetsstadium er en kvinde stærkere end nogensinde, men det er når vi taler om hendes mentale status.

Som bærer af et nyt liv er det nyfødte barns bopæl faktisk en skrøbelig struktur, og på dette tidspunkt kan moderen måske opleve nogle legemsproblemer, hvoraf den ene er rygsmerter.

Som bærer af et nyt liv er det nyfødte barns bopæl faktisk en skrøbelig struktur, og på dette tidspunkt kan moderen måske opleve nogle legemsproblemer, hvoraf den ene er rygsmerter.

Er lavere rygsmerter et tegn på graviditet?

Du må ikke være gravid, og du finder dig selv kæmper med lændesmerter. Når du forsøger at blive gravid, kan kløften mellem din ægløsning og din graviditetstest være en vanskelig tid. De fleste kvinder oplever ikke symptomer, mens nogle har kvalme, træthed, ømme bryster og selvfølgelig det mest almindelige symptom, rygsmerter. Rygsmerter er normalt de første symptomer på graviditet, der vises før den savnede periode og fortsætter hele tiden gennem graviditet.

Er lavere rygsmerter normal i tidlig graviditet?

Rygsmerter, især rygsmerter er meget almindelige under graviditeten. Der er stress på ryggen, da livmoderen vokser for at imødekomme en voksende baby. Dette er din krops måde at forberede på dit barns ankomst, og det lægger stor vægt på leddene og ledbåndene. De fleste undersøgelser viser, at mere end 50% af gravide kvinder oplever rygsmerter gennem deres graviditet, og smerten er hovedsageligt centreret på underkroppen. For nogle er smerten mild og for nogle er smerten akut. Se en læge, hvis smerten vedvarer.

Hvornår er nedre rygsmerter under graviditet alvorlig?

Vores kroppe reagerer forskelligt, og tærsklen for smerte varierer fra den ene til den anden. Hormoner, stress, forkert stilling og vægtøgning er nogle af de almindelige årsager til smerter i ryggen under graviditeten. Men hvis din smerte er alvorlig, og du ikke kan gøre noget, og forstyrrer dit daglige liv, skal du straks se en læge. Hvis du oplever blødning, feber eller brændende fornemmelse, mens du passerer urin, kan det indikere en alvorlig tilstand og vil kræve øjeblikkelig lægehjælp.

Årsager til lavere rygsmerter under graviditet:

Her er nogle af årsagerne til lændesmerter under graviditeten:

1. Hormoner: Under graviditeten går din krop gennem hormonelle ændringer, og disse ændringer løsner leddene og ledbåndene for at lette leveringsprocessen. Et hormon kaldet "relaxin" produceres, når du er gravid, og dette hormon slapper af leddene for at hjælpe din fødsel, det forårsager også rygsmerter under graviditeten.

2. Den voksende livmoder lægger meget stress på ryggen, og vægtforøgelsen har tendens til at skifte tyngdepunktet, hvilket kan påvirke din kropsholdning. Du vil bemærke, at din tur og sidde skifter for at imødekomme din voksende krop.

3. Stress: Stress forårsager dine muskler på bagsiden for at stramme og forårsage lændesmerter. Gravide kvinder går gennem en række følelser under graviditeten.

4. Ubalance af muskler: Med din livmoder vokser og løsnede ledd, kan dette medføre, at dine muskler bliver stramme eller ømme, der forårsager din ryg til smerte. Dette medfører yderligere spændinger i musklerne.

Generelt er kvinder, der oplever lændesmerter under deres første graviditet, der er store chancer for rygsmerter i deres efterfølgende graviditeter. Graviditet er en smuk fase for en kvinde; du må ikke tolerere disse rygsmerter. Der er enkle og nemme teknikker, som du kan følge for at lette din smerte.

1. forekomst:

Før vi går videre til retsmidlerne for lændesmerter under graviditeten, og lad os tale om årsagen til denne rygsmerte og derefter diskutere hvordan man får lindring fra lændesmerter under graviditeten.

2. Sovepladser:

En mulig årsag til dette kan være på grund af en dårlig sovende arbejdsstilling. Ofte under graviditeten er moderen svag ad skrøbelig, da hun skal tage sig af en baby inde i hende og fodre fra hende. Knoglerne er svage og bløde på dette tidspunkt, så babyen får mere plads til sig selv og på grund af en dårlig sovende arbejdsstyrke, er der en chance for at du måske har trukket en muskel et eller andet sted tæt på slutningen af ​​din marv, der forårsager smerten.

3. Mere Space Shuffle:

I en anden mulig situation vokser babyen indeni og vokser, indtil den er en god to pund klar til at blive født. I livmoderen strækker og kaster, finder babyen sig mere og mere rod i hver dag. Hans krop vokser, men der er kun et begrænset rum i livmoderen for at ekspandere, og babyen skal derfor tvinge plads til sig selv ved at skubbe og strække knoglerne. Dette er muligvis en af ​​de højeste mistænkte for rygsmerter forekomst for gravide damer.

4. De ekstra pund:

En kvinde får mere end 10 pund på en normal graviditetsrutine. En sund baby og en sund mor vil altid tage højde for mere vægt nu. En normal menneskekrop er ikke vant til dette pludselige pres, en af ​​grundene til, at din marv og din underkrop nu føler sig smertefulde og stive på grund af den ekstra vægt. Dette er imidlertid et forbipasserende fænomen.

5. mental stabilitet:

Ofte læger læger, under graviditeten er en kvindes følelser vred. Hun føler sultpangs og depression et sekund, og i det nærmeste føler hun angst og sorg. Stress og depression har også været relateret til rygkramper og muskelsmerter.

6. De retsmidler, du kan vælge for:

Du behøver ikke sidde og vente på smerten at gå væk. Der er nogle praktiske retsmidler, som du måske vil vælge kun for at få smerten af ​​dig tilbage.

Se mere: Undgå rygsmerter

7. Akupunktur:

Den gamle kinesiske kunst til helbredelse af smerter og knuder i din krop kom i form af skarpe nåle, der blev stødt i visse knudepunkter i din krop. Ordet punktering spiller en stor rolle i akupunktur, hvor læger eller professionelle akupunktører indsætter nåle i ryggen, smerteområdet er nøjagtigt, hvor de tror, ​​at flowet af qui eller kropsenergi begrænses gennem knuder. Åbning af disse knuder gennem akupunktur ville give dig øjeblikkelig lindring. Dette er den bedste behandling for rygsmerter.

8. stræk det ud:

En lille øvelse tidligt om morgenen vil tage sig af den stædige smerte med det samme. Simpel yoga under graviditet vil ikke kun hjælpe dig med at stabilisere din mentale tilstedeværelse, men samtidig vil de små strækøvelser hjælpe dig med at slippe af med disse smerteangreb i ryggen.

Se mere: Årsager til lavere rygsmerter

9. Home Remedy:

Der er altid små hjernesygdomme, som du måske vil vælge for eksempel den varme og kolde kompress. Køb en af ​​disse gelkompresser og køle en, mens du opvarmer den varme taske. Alternativ mellem de to komprimerer og befri dig selv af rygsmerter. Ofte får du geler og over bordet besked cremer også. En god overdådig massage på ryggen ville få den smerte også. Dette er en af ​​de bedste måder at mindske rygsmerter under graviditeten.

10. Kiropraktik manipulation:

For kvinder, der oplever svær rygsmerter under graviditeten, har kiropraktikmetoder vist sig at være effektive med smertelindring. Kiropraktorer vælger metoder, der passer til dine behov. Kiropraktorer holder rygsøjlen og bækkenet justeret ved hjælp af kiropraktiske justeringer. Denne justering letter smerter, så du nyder alle dine graviditeter

11. Prænatal Yoga:

Prænatal yoga er det mest foretrukne valg for gravide, da det er en effektiv smertelindringsteknik. Yoga behandler smerter i led, muskler og ryg. Sammen med at yde fysisk lindring af smerte, hjælper prænatal yoga med følelsesmæssig stress under graviditeten. Beviste teknikker som dyb vejrtrækning hjælper dig med at slappe af dit sind og dine muskler. Det forbedrer også kropsholdning og hjælper dig med at holde sig i form.

12. Moderskabsbælte:

Disse bælter til gravide giver optimal understøttelse af din voksende mave og nedre ryg. Det tager væk på ryggen ved at give en fastere støtte og forbedrer din kropsholdning. Du kan bære dette bælte i bare et par timer om dagen. Disse bælter er tilgængelige i forskellige størrelser, der imødekommer kvinder, der bærer flere babyer. Moderskabsbælter er tilgængelige online og barsel butikker.

Se mere: Bedste behandling for nedre rygsmerter

Her er et par måder opført på hvordan man får lindring fra lændesmerter under graviditeten:

  1. Mild Øvelser - Øvelser som at gå, svømme, yoga under uddannede eksperter.
  2. God kropsholdning - Sørg for at du sidder lige op, gå lige med ryggen. Lås ikke knæene, når du står. Prøv en mere afslappet holdning.
  3. Prøv at sove på siden for at hjælpe med at slappe af din ryg. Graviditet puder kan bruges til at støtte dine knæ og mave.
  4. Prøv kold eller varm komprimering, da de hjælper med at yde lettelse til de smertende muskler.
  5. Terapier som akupunktur og kiropraktikbehandlinger har vist sig at være effektive hos kvinder med svær rygsmerter.

Rygsmerter kan være en ganske vanskelig uro at håndtere, og smerte fører ofte til depression og angst. Det er bedst for dig at tale med din omsorgsperson for at se, hvad der virker for dig og gøre motion en del af dit daglige regime. Du kan også prøve nogle af de metoder, der diskuteres i denne artikel til at håndtere lændesmerter og se, hvad der virker bedst for dig.

Graviditet er en smuk fase; du vokser et menneske inde i dig. Pas på dine fysiske og følelsesmæssige behov, da dette har en direkte indvirkning på dit ufødte barn. Bliv glad, pasform og sund.

Jeg håber over artiklen rygsmerter i graviditeten er meget nyttigt for dig.

Billeder Kilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send