Skønhed og mode

9 Moderne U Shaped Blouse Neck Designs på bagside og forside

Pin
Send
Share
Send


U-bluse mønstre er fugtige almindelige og næsten slidt af alle kvinder. Taknemmelsen af ​​je nakkebluse mønster passer til alle designs af saree bluse. En unik og altid favorit du nakke passer til hver dame. De slanke fit damer til plus størrelse kvinderne alle kan se smukke og attraktive med U nakke bluse søm. Der er brede U-hals mønstre til dyb U-hals til høje U-halsbluse design, der for det meste betragtes som en sort i U-nakkebluser.

Seneste U Neck Saree Bluse Designs:

Her er en liste over 9 bedste designs af bluser med dit formede nakke mønster.

1. Fremragende U-halsbluse:

Aishwarya Rai Bachhan skinner elegant med en gylden gul saree med en snøret U-halsbluse. Saree bluse ser flot ud, selv i en farvekombination i denne æra af en tendens, hvor modsætninger i høj grad foretrækkes.

2. Høj U-halsbluse:

En to skygge saree kan få en eksklusivt designet bluse. En halv ærmet trykt bluse syet med U-hals saree bluse mønster ser dynamisk og elegant ud med den rige saree. En ikke så dyb U hals på både ryg og forside kan se fantastisk ud til din dressing.

3. Designer Half Sleeve U Neck Blouse:

U-nakkebluse udsmykket med smukt kunstværk giver dig et storslået udseende. Den beundringsværdige ting i blusehalsens udsmykning er, at den skal ses lige fra en afstand. Et dristigt design af runde patches eller spejle på halsen i U-halsbluse ser vidunderligt ud.

4. Laced Detaljeret U Nakke Bluse:

En bred U-halsbluse ser fantastisk ud med en designer saree. Blusehalsenes bredde kan være fra den nøjagtige skulderstrimmel til en dybdehøj høj fra spaltningen til nakke skulderstrimlen. En lang ærme ser dynamisk ud med mønsteret.

Se mere: Pot Neck Bluse Designs

5. Blomster, Print U Halsbluse:

Blomstrede bluser ser cool ud selv i regelmæssige sarees, der bæres dagligt. Et design og et unikt udseende kan gives til din daglige dressing med et mix og match design af din saree og bluse. En trykt blomstret bluse U halssting ser fantastisk ud med nogen af ​​dine saree, der har en farve, der passer til blomstretryk i din bluse.

6. En Velvet U-halsbluse:

En bag U-nakkebluse er også en af ​​de mest almindelige men elegante stilarter til at sy dine designerbluser. Nogle designerbluser har broderet arbejde, der giver U form på bagsiden eller forsiden. Sådanne bluser giver en fantastisk designer look til din saree.

Se mere: Bluse Designs til brede skuldre

7. Tilbage U nakkebluse:

Bagsiden U-halsbluse mønster kan gøres mere utroligt med smukke patchwork eller broderi arbejde. Storslået moti / perle arbejde ser fantastisk ud på blusens grænser. En lignende designer saree belyser dit udseende.

8. Black Zardoshi arbejde på U Neck Blouse:

En dyb ryg U halsbluse i sort højeste lyser ryggen dressing. En sort bluse med guld zardoshi arbejde på U-mønsterets grænser ser fantastisk ud. En simpel plain saree rød eller endog sort kan se fabelagtig til din fest.

Se mere: Boat Neck Blouse Designs

9. Broderet Dupion Silke U Nakke Bluse:

En dupion silkebluse med U-bluse mønster med trykt eller broderi arbejde overalt er en unik og designer bluse stil. Arbejdet på bluse passer ikke med farve saree, og det giver også et fest slid udseende.

Kvinder med dovne dragt kan give et sexet kig på hendes saree bluse outfit med en dyb U-nakkebluse, der lidt fordyber til spaltningen også. Mens du endda kan få dybe U-nakkebluser på bagsiden, der giver et åbent rygdesign til din dressing. Saree drapering er en kunst at se smukke ud med små ændringer i dine måder at dressing på. En enkel U-halsbluse kan også give dig et dynamisk blik.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Gemme

Pin
Send
Share
Send