Frisurer

Top 9 Pixie frisurer til runde ansigter

Pin
Send
Share
Send


En pixie er den sødeste kort hårklipp nogensinde. Det skildrer din sjovt elskede og unge natur. Det behøver ikke meget vedligeholdelse og kan let styles. Der er mange måder at style en pixie på. Men en ting er almindelig i dem alle, det vil sige alle stilarter får dig til at se smukke ud. Kvinder med runde ansigter kan også bære pixie. Hvis du har et rundt ansigt, skal du tjekke nedenstående liste for de bedste pixie haircuts lige nu.

Bedste og smukke pixie frisurer til runde ansigter:

1. Skadelig Elf:

Dette er den mest bedårende pixie haircut på dette tidspunkt. Her ser håret meget pænt ud og det afslører dit ansigt bredt åbent. Kvinder med søde ansigter kan let sporte denne snit. Her falder en del af håret på panden og dækker det delvis. Du kan bære dette udseende næsten overalt.

2. Pixie Med Små Bangs:

I dette særlige look er håret ekstra kort på forsiden. Det vil afsløre dit ansigt og din pande også. Du kan imponere andre med dit pæne ansigtsudseende og et hoved fuld af sødt kort hår. Hvis du har et rundt ansigt og vil have meget kort hår, så før du prøver noget andet, skal du gå til dette udseende.

3. Sød Blonde Pixie:

Kvinder med blondt hår kan sporte dette udseende uden meget besvær. Håret er asymmetrisk adskilt, og den voluminøse del af håret har form af en frynse og dækker panden. Denne frisure vil se meget sød ud med en festkjole.

4. Wet Pixie:

Du har brug for en styling spray til dette udseende. Denne unikke pixie ser meget flot ud på runde ansigter. Efter at klippe håret på denne måde er alt du skal gøre, brug en styling gel eller spray eller voks på håret for at opretholde det våde udseende. Brug derefter dine fingre til at justere det korte hår og give det det ønskede sofistikerede udseende, som du altid har ønsket.

5. Messy Pixie:

Dette shaggy look er blevet udstillet af mange berømtheder gennem årene. I denne frisure er den midterste del af håret messet op. Det kan du kun gøre ved hjælp af dine hænder. Forsiden dækker dog panden på en klæbrig måde. Du har brug for en passende styling gel, der giver dit hår et fast greb.

Se mere: Frisurer til runde ansigter over 50 år

6. Punk Pixie:

Pixie har taget en revolutionerende forandring og har nu taget dette fantastiske punk look. Der er ingen specifik stil angående Punk Pixie. Du kan style det efter dine præferencer. På billedet nedenfor rører håret på øjenbrynsniveauet og gemmer også ørerne. Denne haircut ser temmelig imponerende ud på unge piger.

7. Pixie Med Bangs:

Denne pixie er lidt længere end de tidligere. Her beskytter den forreste del af håret panden mod offentlig eksponering og gør dette hårklipp til at ligne en frynsehåret frisure. Frisuren ser meget flot ud og har en old-school touch knyttet til den.

Se mere: Ovalformet Ansigt Frisurer

8. Afrundet Pixie:

Denne haircut vil teksturere dit runde ansigt på den bedst mulige måde. Dit ansigt vil se pænere ud med denne frisure. Håret ligger ikke over panden og tillader dig at imponere folk med vores ansigtsskønhed.

9. Enhed af form og indhold:

Frisyren er meget populær i dag, da den blev sportet af ingen andre end Miley Cyrus. Det er en absolut skønhed, som vil skildre din svigagtige natur. Hårets længde og farve kan nemt udvides.

Se mere: Layered Haircut For Round Faces

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Vesterhavs Beach Cup 2014 (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send