Skønhed og mode

7 bedste bryllupsrejse steder i Rajasthan med billeder

Pin
Send
Share
Send


Rajasthan er en stat på den østlige side af Indien. Det er rig på arv, kultur, safaris og klitter med kontrast af lige frodige skove. Det har Indiens ældste bjergkæde som baggrund. Bryllupsrejseparerne vælger ofte at komme her i den tidlige vinter, hvilket er den mest gunstige tid. Parene er fascineret med skønheden i byen, som stadig et sted har den gamle blanding med alle de monumenter og historier, der følger med det.

Bryllupsrejse Steder i Rajasthan:

Jaipur:

Jaipur er hovedstaden i Rajasthan og er også kendt som den lyserøde by, da der var en tid, hvor alle husene var malede pink. På de fjerntliggende steder i byen kan folk stadig finde 3 eller 4 tilstødende huse i pink. De har et farverigt marked, hvor etniske smykker, tøj og kunsthåndværk kan købes. Byen har parker, fantastiske hoteller og hyggelige gæstfrie mennesker.

Udaipur:

Udaipur er en af ​​de bedste bryllupsrejse steder i Indien. Det er fulde haver, templer, store paladser, palæer og fuld af søer, der giver det navnet 'City of Lakes'. City Palace er et vigtigt turiststed. Doodh Tai er en have berømt for sin solnedgang punkt, som mest tiltrækker par, især hvis de er på båd. Derefter har de Nehru Have, Udaipur Solar Observatory at besøge og rider af kamel, hest at nyde.

Se mere: Bryllupsrejse Steder I Kashmir

Jodhpur:

Ligesom Pink City er Jodhpur kendt som den blå by i Rajasthan. Jodhpur er et af de mest romantiske steder med paladser, templer, palæer, der tilføjer til rejsens skønhed. Umaid Bhavan's skønhed er bemærkelsesværdig; den var bygget af marmor og lyserøde sandsten. Balasamand Lake har en have i omgivelserne. Andre steder at besøge ville være Mehrangarh Fort, Mandore Garden og Jaswant Thada.

Jaisalmer:

Jaisalmer er kendt for at være Golden City i Rajasthan, da turisterne kan se sandet skinner på stedet. Stedet ser så skønhed og levende om natten, at parret ikke kan mere fra den farverige by. Stedet er vidunderligt med mange Jain templer, der er gule sandsten strukturer brugt i byen, hvilket gør det helt fascinerende. Jaisalmer Fort, Tazai Tower, Gadsisar Lake, Havelis og mange flere steder er der til at blive besøgt.

Se mere: Bryllupsrejsemål i Himachal Pradesh

Mount Abu:

Mount Abu er den eneste bakkeby i Rajasthan og kun oasen i ørkenen. Skønheden i Dilwara Jain Temples et must besøg for alle par. Hvis parene lykkes at gå til Guru Sikhar, den højeste top, så ville de kunne se hele Mount Abu-området. Nakki Lake og Toad Rock er vigtige steder at besøge også, men frem for alt solnedgangspunktet på et sted, hvor intet par ønsker at gå glip af. Der er et bryllupsrejse punkt, som er så egnet for dem og også gør dem til at føle sig specielle.

Bikaner:

Bikaner ligger i den nordlige del af Rajasthan og blev grundlagt af en Rajput King, Rao Bika. I øjeblikket er det mere let kaldt Camel Country, da det giver den bedste kamelridning i verden og har også en kamelforsknings- og avlsgård her. Bikarner pålægger historiens smukke arkitektur, de udskårne Jharokas er et stort hit for turisterne. Der er også mange forter, templer og haveli s.

Se mere: Bryllupsrejse sted nær Delhi

Bharatpur:

Historien om Bharatpur ligger i Matsya-kongeriget tilbage i det 5. århundrede f.Kr. Matsya var allierede til Pandavas i Mahabharata krigen. Det er den østlige gateway til Rajasthan. Byen er fuld af mange forter, templer, paladser og har en nationalpark kaldet Keoladep Ghana National Park, i øjeblikket.

Håber du kunne lide disse berømte bryllupsrejse steder i Rajasthan! Efterlad dine kommentarer.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Se videoen: Patagonia Vacation Travel Guide. Expedia (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send