Tattoo Designs

15 bedste Geisha Tatoveringsdesign med billeder

Pin
Send
Share
Send


Tatoveringsformer har invaderet alle andre aspekter af livet, fra ure til blomster, ugler til heste, portrætter til citater, tatoveringsfeber i moderne dage har overtaget den meget hype af de nyere generationer. De kommende generationer ser en fyldig tatovering som en virksomhed, en kilde til underholdning og kunstarbejde, og mens dette udviklingsforum udnytter sin kunst fra de grundlæggende nøgleelementer. En tatovering selv den enkleste af dem har en dyb indre betydning for en stund for andre, det er en ren kilde til sjov. Geisha er defineret som traditionelle professionelle entertainere af japansk oprindelse og her er nogle af de bedste geiko eller geisha tatoveringer.

Fantastiske Geisha Tatoveringsdesign med Betydninger:

Nogle af de mest eksotiske samlinger af Geishas fascinerende skønhed, som virkelig repræsenterer den japanske kulturs eksemplariske skønhed. Her er en liste over smukkeste geisha tatoveringsdesign med billeder og betydninger for både mænd og kvinder.

1. Geisha Midt Natur Tattoo Design:

Geisha tatoveringsdesign til mænd ovenfor er helt tilpasningsbar med en blanding af mange elementer og nuancer, der blander godt. Den sædvanlige geisha-tatovering nedenunder ser ekstraordinær ud, når den bæres af en mand, der giver den mangefacetterede karakter af konfigurationen med geisha-højdepunktet, og ser helt ind i det dejlige outfit og det hele omkring stylet hår. Den måde, som nuanserne er blevet brugt på geisha tatovering skitsen nedenunder gør det ser helt betagende ud. Ved hjælp af en skygge for hver komponent gør hvert element på tatoveringen til at være yderst forbedret og overvejende. Anvendelsen af ​​mørk, rød og grøn gør sådan en upåklagelig blanding, der gør hele tatoveringen til at se meget smagfuld ud.

2. Sofistikeret Geisha Tatoveringsdesign til kvinder:

Geisha tatovering design betydning nedenunder er en upåklagelig artikulering af en uddannet, udsøgt geisha med fantastiske evner at fange og påvirke mænd. Hårklippet og det ydre udseende er al fristelse med øjnene helt centreret omkring hendes optimale mand. Farverne udnyttes som en del af tatoveringen ser utroligt ud og blander sig godt sammen med bærerens sammensætning. Denne tatovering ser fantastisk ud, når den er tegnet som en vigtig tatovering, og enhver forberedt tatovering håndværker vil fortælle dig, at enorme tatoveringer ser valg, når der er blæk på områder som lårene. Lårene har alt, hvad der muligvis kunne være nødvendigt plads, så du kan tiltrække tatoveringen enhver konfiguration, du ønsker.

Se mere: Egyptiske Tattoo Designs og Betydninger

3. Etnisk Geisha Tatoveringsdesign:

Geisha tatoveringer til kvinder kan udnyttes til at betyde polsk og ekspertise i etniske geisha attires. Alt, hvad en dame forventede at afvikle en geisha, kunne blive uddannet af andre i virksomheden eller af damer, der arbejdede med at vise unge damer, hvordan man blev en professionel geisha eller hvordan man tilpassede funktionerne i etnisk geisha. Vær det som muligt, uanset hvor man skal være dejlig, og der var ikke to kurser om dette. På grund af dette var geisha'erne ikke kendt som yderst vidunderlige damer, så mange personer bruger deres tatoveringer til at symbolisere storhed. Stil var ligeledes en del af at være en geisha, og man kunne ikke lykkes i forretningen uden det. Derfor kan du udnytte en geisha tatovering til at demonstrere din polsk.

4. The Sober Blue Geisha Tattoo Art:

Mens nogle geisha er kendt for deres dansevidenskaber, nogle for deres skønheder og de andre for deres elegance. Her er et liv som geisha tatovering dækker ribben side af denne kvinde, hvor geisha er vævet ind i en platform af elegance og nåde med sine traditionelle bånd tæt på hende. Holder på sin paraply smiler hun coyly på looker, mens den bløde blå passerer et tegn på ro og fred.

Se mere: Christian Tattoo Designs

5. The Full Figure Geisha Tattoo Design:

Dette er et andet geisha tatoveringsdesign. Geisha her er vist i sin boble, fuld længde klar til nåde med sin traditionelle japanske kimono og håndfan. Den blå blomstring på bagsiden og den fjollende sommerfugl tilføjer udstråling til kunstværket. Med hensyn til fantasifulde strålende kropsarbejder i den menneskelige struktur kan ikke meget mange tatoveringer kontrast med geisha. Et billede af ekspertise og gåde, indpakket i en energisk strålende kimono, hun er slank i at samle og bærer hvid kosmetik og en mørk paryk eller udvidelser. Det er en af ​​de bedste geisha tatoveringsdesign til kvinder.

6. The Portrait Geisha Tattoo Design:

I modsætning til den tidligere tatoveringskunst er her kun en portrætform af geisha tegnet, hvor hun i sin elegance stirrer intensivt på nogen eller noget. Hendes skulpturelle træk udbringer hendes personlighed, mens den bløde blomst og hovedgear binder hende til sine traditionelle rødder. Den dygtige skygge, minut detaljer som kravebenene udstikker alt tilføjer til skønheden i portræt. Denne anden smukke geisha tatovering design til kvinder med dekoration stå op.

Se mere: Irish Tattoo Designs og Betydninger

7. Geisha Warrior Tattoo Design:

Mens nogle geisha er præsenteret bløde og dukke som, er denne geisha noget anderledes end masserne. Hun har sin stærke kriger på. Hendes hår frynser på forsiden skubbes op i en traditionel frisør, da hun klipper en kimono mod en blomstret baggrund. At tage en gander på niveau med at forberede de japanske geisha var at opleve at være vigtig for at give organisation og underholdning for mænd, det kan tydeligt ses fra geisha tatoveringen skitsere den ægte ekspertise den unge dame udstillet og fremskridt i dressing og perler, at de forbedret. Med hensyn til geisha tatovering som i tatoveringsoversigten under for at være sikker på en udstilling af excellence og polsk i bærerens karakter.

8. Dancing Attraktiv Geisha Tattoo Design:

Geisha tatovering design mening ovenfor ser meget rig på streaming ensemble og den botaniske hår omrids. Skitsen passer perfekt på ryggen af ​​kroppen med facial make-ups og udsmykningen blander fremragende godt. Flytningsbevægelserne får hele konfigurationen til at se svimlende ud. Geisha tatoveringer kommer i forskellige størrelser og stilarter, og der er et betydeligt antal, som tatoveringspartnerne kan gennemse. En del af de elementer, der inspirerer hukommelsen til den japanske geisha, er den mørke perle med udsmykninger, porcelænets ansigt og den vidunderlige "kimono", der giver en puslespil til en geisha. Geisha er kendt for deres store bevægelige evner, og denne tatovering forsøger derfor at bringe dette ud. På trods af at en tatovering er et statisk billede, kan det tiltrækkes en måde, der vil efterligne en bevægelig holdning, så det vil være ligefrem beskeden på billedet bare ved at tage en gander på den.

9. Rød I Lust Geisha Tatoveringsdesign:

Geisha er kendt for deres skønhed, og her er en i sin genert pose kigger ned, da hun japanske påklædning bliver belyst gennem detaljeret kunstværk. Blomstret på toppen af ​​hendes hoved tilføjer iver til billedet. Dette er en standout blandt de mest dejlige geisha tatovering omrids, der er meget inked med upåklagelig skygger blanding at køre med det. Som et mærke med de fleste geisha-tatoveringer er håret fremragende færdigt med blomstring og træet der gør det til at se helt fængslende ud. Du kan sport denne type geisha tatoveringer vil give gnist opmærksomhed fra andre.

10. Geisha Representering Femininitet Tattoo Design:

Geisha er dybest set vidunderlige damer, der gengives og forberedes i specialet til at forføre nogen mænd. Dette var ikke selvfølgelig begrænset til at tilfredsstille dem i sengen, men snarere at være den ideelle performer eller ven, uanset at det på en uhyrlig forudsætning. Geisha var forpligtet til at være rundt omkring forberedt, rig, i stand til at synge og flytte, kyndige i diskussion og opretholde kapaciteten til at være store publikum medlemmer. I grund og grund var de parat til at være den ideelle partner, men deres berygtelse forstyrrede deres status - da de blev delt præmier, fik de regelmæssigt ikke lov til at blive gift. Den sædvanlige geisha-tatovering for kvinder på billedet viser det charmerende og fortryllende udseende, hvormed geishaens fristede mænd med hende fortryder. Geisha tatovering skitsen ser dejlig ud med hele kroppen sikret med dejlige æstetiske arbejde. De anvendte nuancer blander sig også godt sammen med brugerens kropssammensætning. Dette er en af ​​de populære geisha-tatoveringsdesign til mænd.

11. Anime Geisha Tatoveringsdesign:

Her i denne tatovering har geisha et subtilt komisk udseende i hende. Geisha er kendt for deres skønhed og færdigheder, og denne geisha er ikke anderledes. Hendes skønhed er her overvundet af den traditionelle japanske hovedbeklædning med subtile intrikate detaljer i perlehvide, der tiltrækker øjnene med det samme. Selv baggrunden har en lille træstruktur, der bringer ud geisha i forgrunden. Dette er en af ​​de smukke geisha tatoverings designs til kvinder.

12. The Shy Geisha Tattoo Design:

Geisha er traditionelle japanske kvindelige entertainere kendt for deres skønhed og færdigheder, når det kommer til at synge sang og dans. Udformning af den samme rige japanske kultur, er en geisha vist i denne underarme tatovering dækker halvdelen af ​​hendes ansigt med de traditionelle japanske hånd fans, mens baggrunden viser et dybt blomstermønster. De minut detaljer fra håret til øjnene er blevet udført meget præcist.

13. Monokrom Geisha Tatoveringsdesign:

Her ligger skønheden ikke i de livlige detaljer, men i de mønstre og poser, som geisha tilbød os. Den monokrome traditionelle skønhed er vist i hendes traditionelle tøj med hendes hoved klar på en genert måde, subtivt stirrer på dig. Dette er endnu et geisha tatovering design, der er egnet til en fore arm eller ben tatovering.

14. Dancing Black Geisha Tattoo Design på bagsiden:

Her er en geisha fanget i hendes færdigheder, da hun danser til ære med sin kimono og rekvisitter. Den måde, hvorpå hendes krop bevæger sig i denne kunst, fremhæver elegance. Med åndedræt med detaljerne udført til de traditionelle elementer, er denne geisha en vidunderlig tatoveringside for en blotte tilbage tatovering.

15. Hånd Geisha Tatoveringsdesign:

De japanske traditionelle taiurovergange for geisha angiver, hvor komplekst de geiskea unge damer var, men deres er en vildfarget dom af de unge damer, der bliver brugt til seksuelle eventyr. De unge damer er fundet ud og forberedt i deres evner og ikke det samme som hoerne. Den japanske geisha tatoveringsoversigt nedenunder ser cool ud på kvindernes lår, og bæreren vedrører umiskendeligt betydningen af ​​tatoveringen.

Som en tatovering bæres geisha af mænd og damer. Det menes at være et billede af det japanske samfund og i det vestlige samfund, det er et billede af spændende ubesværethed og perfekt storhed. Det er generelt exceptionelt smukt og uforudsigeligt skitseret. For at fange sin egentlige ekspertise kræver du virkelig en dygtig håndværker, så sørg for at du undersøger dig og beder om at se håndværkerens portefølje.

Billeder Kilde: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send