Skønhed og mode

Hvordan man laver negle piercing derhjemme?

Pin
Send
Share
Send


Nail art har taget en enorm form i de seneste år. Du skal have stødt på mange variationer i neglelak. En meget kendt form for dekoration af negle sammen med negle kunst er sporten af ​​negle smykker ved hjælp af negle piercing. Neglepiercing er blevet ganske almindelig i disse dage. Du kan prøve negle piercing i dit hjems komfort ved at følge et par enkle trin.

Husk dog, at hvis dine negle er sprøde eller ikke længe nok, bør du undgå neglepiercing. Skøre negle er ikke gode kandidater til negle piercing. Det vil kun gøre dine negle svagere. Også du skal altid undgå at bære for tunge smykker på neglene, fordi det vil lægge meget pres på neglernes rødder og gøre dem tilbøjelige til at chippe eller pludselig brud. Efter en fest eller aften, glem ikke at fjerne neglens smykker. Du kan ved et uheld rive en vis del af dine negle, hvis dine negle smykker sidder fast i dit tøj. Så vær altid forsigtig, når du har negle smykker.

Nail Piercing at Home Step-by-Step Proces:

Lad os nu se, hvor nemt du kan gøre en professionel søm piercing med 9 enkle trin:

Ting, der er nødvendige:

1. Nail drill - dette er en håndholdt drill, som vi taler om her. Der er elektriske eller batteridrevne øvelser også, men for en normal søm piercing vil du ikke kræve dem.
2. Basiscoat / neglestyrker
3. Neglelak
4. Top frakke
5. Nail buffer

Trin 1: Start på ren, malingsfri og buffet sømflade. Sørg for, at dine negle ikke har nogen underlag eller nogen form for belægning af farve på dem. Dette bør gøres helst efter en ordentlig manicure.

Trin 2: Et særligt udstyr kaldet negleborer findes på nail art butikker, som bruges af fagfolk til at gennembore negle. Du kan også købe dette udstyr online. Selvfølgelig, selvom du ikke er professionel, kan du stadig følge vores indlæg og gøre en negle piercing lige hjemme hos dig med en negleboremaskine.

Trin 3: Sørg for ikke at anvende for meget pres, mens du laver en neglepiercing. Du kan punktere fingers hud. Pas på med en boremaskine. Det er et forkert koncept, at du skal anvende for meget pres.

Trin 4: Begynd at dreje boremaskinen i venstre og højre retning langsomt ved at lægge lidt pres på neglen fra den modsatte side. Brug altid søm piercing fra den indvendige eller modsatte side af negle.

Trin 5: Fortsæt med at rotere boret på begge sider, indtil du skaber et hul i dine negle. Sørg for, at boret går helt ind og ud af det.

Trin 6:

Tag en puffer og buff de sider af neglen. Buff rundt hullet så skabt.

Trin 7:

Sæt en base frakke eller en negle styrke. Dette forhindrer søm og piercing så skabt fra at bære væk eller blive afskåret.

Trin 8: Sæt din yndlings neglelak eller skab den negle kunst, du har planlagt. Brug en top frakke til at forsegle neglelak eller neglelak til glans og beskyttelse.

Trin 9: Endelig tag et stykke neglelaksmykker og læg det igennem hullet. Tryk på nail art smykkens ring for at stramme den.

Du kan anvende mere end en negle ring i hullet, som jeg har gjort. Dette vil naturligvis afhænge af, hvor stor dit hullede hul er. Forsøg ikke at gøre neglen for tung med neglesmykker.

Nu kan du let sport dine neglesmykker med ovennævnte trin. Håber du kunne lide vores artikel og vil prøve negle piercing. Forlad nogle kommentarer nedenfor.

Se mere: Simple og Easy Nail Art Designs

Billeder Kilde: 1, 3, 7

Se videoen: Fake tannregulering og piercing (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send