Skønhed og mode

Fordele ved sennepolie til kolesterolindhold i kroppen

Pin
Send
Share
Send


Udtrykket kolesterol kommer fra det antikke græske bogstav 'kolesterol'. Det følges med stereo og en 'ol' fra alkohol. Det er et voksagtigt stof, der findes i kroppen af ​​kroppen. Det bruges af vores krop til at lave hormoner, D-vitamin og juice til at fordøje vores mad. Normalt er kolesterol lavet af vores krop selv, men for det meste må vi forbruge noget beløb for at opretholde det krævede niveau. Derfor bruger vi olie, smør og ghee i vores madlavning.

Sennepsolie har en lang historie. Det blev oprindeligt fundet i sydeuropa. Det kommer fra kålfamilien. Det producerer små sorte frø. Den brune version af dette frø findes i Asien. Du kan se det i mange retter. Det har mange fordele for vores helbred.

Hvad er brugen af ​​sennepolie til kolesterol i kroppen:

Kolesterol i sennepolie:

Sennepsolie er meget kendt for sit sunde kolesterol. Den har mono-mættet omega-3 fedtsyre. Det er meget godt for hjertet og forhindrer fra mange hjertesygdomme. Det er kendt for at sænke kolesterolniveauerne.

Hver 100 gram sennepolie har 0,4 gram fedt i den. Dette er et meget mindre fedtindhold til olie, hvilket gør det muligt for dig at bruge det i din dagligdag. Du kan lave mad og have det uden at bekymre dig meget om dit hjerte eller dit kolesterol.

Se mere: Sennepsolie Bivirkninger

Virkninger på kolesterol:

Sennepsolie er rig på både mono-mættede og poly-mættede fedtstoffer. Det er kendt at reducere det dårlige kolesterol i vores krop og øge HDL-kolesterolet. Det sænker kroppens triglycerider, som er blodets fedtniveau, forhindrer at være overvægtige, nyresygdomme og hyperthyroidisme.

Regelmæssigt forbrug af sennepsolie viser mange gode effekter på din krop også. Det forbedrer fedt og protein fordøjelse. Niveauerne af lavdensitetslipoprotein, LDL-cholesterol og triglycerider går ned. Alle disse niveauer er for det meste på den nederste side af ethvert menneske. Men de, der lider af hjerteblokke, er nødt til at sænke dem hurtigt. Og virkelig reducerer ethvert antal lægemidler dem ikke. Men forbruget af sennepsolie på daglig basis viser helt sikkert positive resultater.

Virkning på RBC:

Med forhøjet kolesterol bliver de røde blodceller membraner svage. De er mere skrøbelige med høje niveauer. Regelmæssigt indtag af sennepolie reducerer det dårlige kolesterol, hvilket styrker RBC-membranerne. Dette opnås fordi sennepolie ændrer fedtsyreforbruget til polyumættet form i cellerne.

For at opretholde et godt hjerte skal vi have høje niveauer af HDL og lavt niveau af LDL. Poly umættede olier mindsker begge niveauer af LDL og HDL, og mættet olie øger LDL niveauerne. Derfor anbefales mono-mættet olie som sennepolie, olivenolie og sesamolie. Mindst 3 spiseskefulde anbefales af sennepolie på daglig basis. Også 6 spiseskefulde er den maksimale mængde olie, der skal indtages. Mange kokke har skrevet opskrifter for at indarbejde begrænset brug af sennepolie i vores daglige madlavning.

Se mere: Sennep Olie Mærker

Reduktion af hjerte-kar-sygdomme:

En nylig undersøgelse har vist, at forbruget af sennepsolie reducerer chancerne for kardiovaskulære sygdomme med 70%. Det bekræfter, at sennepsolie nedskærer risikoen for hjerteproblemer, når de forbruges i moderation ved at sænke kolesterolniveauet i kroppen.

Mange mennesker holdt op med at bruge sennepolie efter det amerikanske laboratorium viste det uegnet til forbrug. Men hvis det bruges, kan det være meget gavnligt for dit helbred. Det er godt for dit hjerte. Det er antifungalt og antibakterielt. Det er godt for hud og hår. Det reducerer betændelse og forynder kroppen og huden. Kolesterolniveauerne bringes ubesværet ned med sennepolie.

Se mere: Sådan laver du sennepolie hjemme

Pin
Send
Share
Send