Skønhed og mode

25 Unikke italienske Baby Girl Navne og Betydninger

Pin
Send
Share
Send


Italienerne har en luft af elegance og romantik, som fremføres i de navne, de vælger til deres babyer. Folk elsker de moderne men traditionelle versioner af italienske navne, da de afspejler Italiens etniske arv og dens kultur. De fleste af disse navne viser også personens karakter og persona. Italien er fødestedet for renæssancen, Michelangelo, pizzærne og alt godt. Som Shakespeare spørger, "Hvad er der i et navn?" Kan du nu svare med den kulturelle betydning og baggrundsinformation, hvis du vælger et italiensk navn til din lille pige.

I den italienske tradition er børn normalt opkaldt efter deres bedsteforældre og selvfølgelig også andre familiemedlemmer. Den første søn er normalt opkaldt efter farfarfaren og den første datter er opkaldt efter moderfaderen. Den anden søn er opkaldt efter deres morfar og pigen efter bedstemor. Og hvis du er velsignet med mere end nok børn, siver det ned til navne på tanter og onkler og også skytshelgenes. Det er derfor, du vil bemærke mange navne gentaget, og det er et symbol på overholdelse af traditioner. Hvis betragtes som et tegn på respektløshed, hvis der er valgt et andet navn.

Italienske navne er som ankre, der holder fast i traditioner, og du kan ikke svinge eller svinge fra din oprindelse. Italienere er enige om, at denne følelse af tilhørsforhold gør livet værd at leve.

I denne artikel opregner vi nogle få af de mest populære italienske babypiger navne og deres betydninger.

Smukke italienske pige navne og betydninger:

Du kan vælge nogen fra nedenstående nogle af de italienske Baby Girl Names sammen med mening.

1. Sofia:

Et melodisk lydende navn, Sophia ruller musikalsk fra tungen. Et populært navn er Sofias oprindelse i Grækenland og Spanien. Betydende visdom, hvem vil ikke have deres søde bundt af glæde at være en klog.

2. Isabella:

Afledt fra hebraisk betyder Isabella viet til Gud. Et navn der er forbundet med middelalderlige prinsesser, dronninger og Shakespeare-spiller. Et navn som Isabella kan fylde din prinsesse med en følelse af stolthed og selvtillid kombineret med oprigtighed og hengivenhed til sine kære.

3. Aria:

Tag musikens magi ind i dit barns liv med dette melodiske navn. Fra Italien kommer Aria til at betyde melodi. Lad din lille hjerte slå med kærlighed og harmoni hver gang du synger deres navn.

4. Ariana:

Dette navn har fundet berømmelse på grund af popstjernen Ariana Grande, men det sporer dets oprindelse tilbage til både græske og italienske rødder, der betyder "fuldstændig ren" og "meget hellig". I begge tilfælde vil enhver baby pige, der får dette smukke navn, være en himmelsk engel sendt fra gudene.

5. Beatrice:

Beatrice, et navn fra litteraturen, har nu fået en frisk leje af livet. Efter prinsesse Beatrice er navnet endnu en gang i rampelyset. Med en herlig betydning, "hun der bringer lykke", er dette et perfekt navn til en baby, der helt sikkert vil bringe dyb lykke til enhver, hvis hjerte hun rører ved.

6. Aurora:

Fra den latinske betydning Dawn, i romersk mytologi var solopgangsgudinden Aurora, hvis tårn var morgenduggen. Et navn dit barn vil værne om, da hun bringer en solstråle til dine liv hver dag og glæder sig over at spille eventyrprinsessen Aurora i Sleeping Beauty.

7. Francesca:

Fra den mandlige Frances kommer denne kvindelige version fra Italien, betyder "Den frie". En vidunderlig gestus bag navnet, der tyder på en baby pige, vokser til at blive selvstændig og selvtillid, at vokse vinger og svæve over resten. Navnet ville blive værdsat af enhver, der har det.

8. Alessia:

Med sin italienske og græske oprindelse fremkalder navnet Alessia billeder af græske gudinder. Navnet mens det er meget feminint og smukt betyder forsvar for kriger. Vær stolt af at nævne din pige Alessia, da det tyder på, at kvinden i hendes vil være stærk, støttende og dedikeret.

9. Bianca:

Et smukt navn og en variant på den franske version, Blanche. Bianca betyder hvid, skinner. Tag lys i dit liv med en sød babypige og navngive hendes Bianca. Hendes fremtid skal skinne lyse og hendes sjæl som ren som hvid.

10. Gia:

Gia er en kortere variant af Gianna. En dejlig, melodisk lyd til det, når du siger det i en italiensk accent. Navnet i sig selv betyder gracious gave fra Gud. Barnet ville altid føle sig elsket og være nådig ved at vide, at hun var en kærlig gave til sine forældre fra den Almægtige.

11. Chiara:

Udtalte Kiara, som tiara, et smukt italiensk navn. Det betyder let og klart og er meget populært i Italien. Kan kun forestille mig en lille pige med dette navn for at være yndefuld og smuk og kende hendes eget sind.

12. Giorgia:

Italiensk variation af Georgien, selv om det lyder ganske overklasse, betyder dette navn faktisk landmand, selv om det er for en kvinde. At navngive din baby pige dette kan tyde på, at hun kan lide dyr og er glad i naturen og nyder at gøre ting praktisk.

13. Noemi:

Italiensk version af Naomi, det er et eksotisk lydende navn. Dette betyder, at det ville være ideelt for enhver lille pige, da hver enkelt er en fornøjelse for deres forældre, og lille Naomi kan være en ekstra speciel favorit.

14. Bella:

Et traditionelt italiensk navn blev genoplivet efter populariteten af ​​twilight serien og Bella Swan. Navnet går tilbage som det 13. århundrede. Betydning smukke, navnet selv har en dejlig lyd, enhver baby pige er bundet til at være smuk især med dette navn.

Se mere: Moderne italienske babynavne

15. Gabriella:

Dette italienske navn er virkelig steget i popularitet sidst. Et meget romantisk lydende navn. Betydning Køn af Gud eller Gud er min styrke, vi kan forestille os en lille pige at være af stærk karakter men yndefuld.

16. Liliana:

Af italiensk oprindelse er dette navn meget populært og betyder blomsten Lily. Et smukt navn til en sød baby pige, som ville være lige så smuk og delikat som selve blomsten.

17. Serena:

Afledt fra latin og forbundet med St Serene of Rome fra oldtiden. Den berømte Serena er tennisstjerne Serena Williams. Det betyder roligt og roligt, og en lille engel med dette navn er sikret for at have en rolig og blid natur.

Se mere: Italienske navne til drenge

18. Camilla:

Et smukt navn som lyder som en blomst, Camilla har italienske og latinske rødder. Betydningen af ​​unge ledsageren, perfekt, babypigen med dette navn er bundet til at være en helt rund, ren og perfekt.

19. Vittoria:

Et italiensk navn og en variation på Victoria. Navnet betyder triumferende og sejrende. Et stærkt navn at give til en lille pige og sætte hende på rette vej til at blive en succesfuld ung dame med et stærkt sind.

Se mere: Sikh Baby Names

20. Ginevra:

Et unikt italiensk navn betyder det hvid bølge eller retfærdig eller giver. Et smukt navn til at give en ung pige med ret hår, Ginevra kunne blive en ung dame, hvis liv er frugtbart på mange måder.

Italienske Babynavne til Twin Girls:

Hvilke navne vælger du, når du har tvillingpiger? Se vores bedste valg til de bedste italienske baby pige navne:

1. Gabriella og Isabella:

Med betydningen "Guds kvinde eller min styrke er Gud", er Gabriella den italienske version af Gabrielle. Dette er et meget populært fornavn og har været i brug i århundreder.

Isabella er en piges navn af hebraisk oprindelse for Elizabeth, hvilket betyder "Gud er min ed". Dette er et populært valg for en piges navn og er faktisk en trendy.

2. Carlotta og Vedetta:

Carlotta er en piges navn med italiensk oprindelse, der betyder "fri mand". Det er en anden variant af Charlotte, Carol og Caroline. Dette er et meget populært fornavne for kvinder. Det anses for at være ret stilfuldt og et moderne navn til en pige.

Vedetta er en meget smuk piges navn med italiensk oprindelse. Vedetta betyder sentri eller spejder.Dette er et meget sjældent fornavn og er en variant af Vedette.

3. Gianna og Bianca:

Gianna som en piges navn er af italiensk oprindelse, der betyder "Gud er nådig". Det er den feminine form af Gianni. Navnet bruges til at ære Saint GiannaMolla, der døde i livet for sin baby i 1962, fordi hun havde en farlig graviditet.

En italiensk oprindelse betyder Bianca "hvid, ren". Dette var en af ​​Shakespeares foretrukne navne, der blev brugt i "The Taming of the Shrew", "Othello" og i den musikalske "Kiss Me, Kate". Dette navn anses for at være eksotisk og opretholder sin renhed og uskyld.

4. Donna og Cianna:

Donna er en italiensk oprindelse for en piges navn, der betyder "dame". Det omtales ofte som "hjemets dame". Det er også givet som en titel af respekt ligner "Don for mænd".

Cianna som en italiensk oprindelse pige navn, der betyder "Gud er nådig". Det betyder også lys. Dette er ikke et meget almindeligt navn

5. Loretta og Yuberta:

Yuberta en italiensk pige navn og en variation for uberta er en af ​​de mest populære italienske kvindelige baby navne. Det betyder lyst eller skinnende intellekt. Det er også et meget sjældent og unikt navn på italiensk oprindelse.

Loretta et italiensk oprindelsesnavn for Laura eller Laurel. Dette navn har været i brug siden det 19. århundrede. Det er navnet på en helgen.

De italienske navne stammer fra italienske, spanske og græske rødder. Betydningen af ​​religion, der definerer italiensk kultur og kulturarv, fremhæves i deres baby pige navne. Navne har en melodisk kvalitet til dem, når de udtales i den autentiske italienske accent.

Billeder Kilde: 1.

Se videoen: DEBATE: Atheist vs Christian Richard Dawkins vs Cardinal George Pell (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send