Skønhed og mode

9 forskellige typer af sorte bælter til kvinder

Pin
Send
Share
Send


Damer kan lide at indsamle ur, sandaler og listen fortsætter, i denne liste topper bæltekollektionen i deres garderobeskabe. Det er det vigtigste element, der normalt ikke gives mest prioritet, når det kommer til at klæde sig op, men en ordentlig vil gøre en enorm forskel i noget outfit.

Kvinders Bælter Sølv Buckle:

Så for at få det førsteklasses udseende, kommer her 9 sølvbælter med, hvilket hjælper med at tilføre god samling af bælte i damer goody bags !!

1. Ladies Sølv Læderremme:

Et par jean med et læderbælte af enhver farve og et sølvspænde i midten er altid på trend. Det er den mest set outfit båret af damer og unge piger. For at gøre bæltet mere synligt behageligt er det at have mindst 4 mm tykt og en mellemstor sølv designet eller almindeligt spænde i midten. Denne form for tøj anbefales til formelt slid.

2. Elastisk Bælte med Sølv Buckle:

Det mest foretrukne bælte til en kjole, enten afslappet eller festtøj er et elastisk bælte. Denne type bælte er mere behagelig i at bære og transportere rundt. Siden den er elastisk, kan den justeres let, og et cinched look (bred talje elastiske bælter eller smal, når den er for kort talje) er oprettet. Sølvspænder går altid med et farve elastisk bælte. Da den er i sølvfarve, kan den bære med noget farve kostume, i modsætning til guld eller andre farve spænder. Spændene kan også udskiftes.

3. Smalle Sølv Bælte Kvinder:

Mager sølvbælter er elsket af mange unge piger og damer. Det bringer et elegant udseende ud, og det er interessant at bære over en kjole eller over en Formals Shirts med en A-line nederdel. Det tynde bælte kan bestå af en læderrem med et sølvspænde eller hele bæltet er lavet af metal med et centralt selvdesignet symbol, som kan være sølvfarvet belagt eller midtdesignet kan laves i sølv. som oftest bæres af en festklædedragt. Denne type skinnende bælte læder går godt med et lille sølvspænde i midten. Spænderne er normalt simple uden nogen attraktiv design

4. Sølv Buckle Taille Bælte i Læder:

Et smalt taljebånd, der forbinder de separate tøj og gør det til at se et stykke klud, er, hvad kvinder vil have, når hun bærer en top og et par bukser. Dette kan købes ved hjælp af et simpelt talje, som kan bestyres med en smal talje eller et blødt læderbælte til brede talje kvinder, der passer ind i komfort. Taljen bæltet er normalt lavet af læder eller til smalle spildte kvinder kan også bruge metal rem bælte med en sølv designet spænde i midten.

Se mere: Herre Brun Bælte

5. Sølv Hip Bælte:

Casual hip wear er på trend og bruges mest af unge piger til et afslappet tøj. Denne slags bælte bæres oven på en t-shirt eller en lang top med en ubundtet jakke over den. Hip sølv bælter er lavet en bred strimmel rexin eller læder materiale med en sølv spænde, der hænger rundt om bæltet. Denne type bælte går godt til tynde piger, da det bringer opmærksomheden på deres bugt-hofter. Æbleformede damer skal passe på stilarter, der har asymmetriske eller V-formede spænder og et medium fortykkede bælter. Hvis piger gerne vil se lang tid, skal du bære et bælte, der matcher farven på det beklædte beklædningsgenstand.

6. Kvinders Tekstureret Sølvremme:

I denne type tekstureret bælte, hvor der anvendes dyreprinter, anvendes der ikke for miljøbeskyttelse faktisk hudhud, men i stedet fortrykt hudtekst er udsolgt på markeder. De fleste yndlingsdyrtryk er slange, zebra eller cheetah. En strimmel af tekstureret bælte med et sølvspænde foretrækkes af damer.

Se mere: Blå Bælter

7. Metalliske sølvremme til kvinder:

Det er en af ​​de minder om 80'erne stil fashion statement. Det kan være bredt eller tyndt, det bringer liv a til en simpel almindelig jeans, tøj, der er sorte i farve eller et let sommertøj. En blank metallisk rem med et sølvtæt spænde fremhæver den metalliske farve.

8. To-tonet sølvbælte:

Denne type bælte gør et tøj et poleret udseende, for at trække den perfekte montering kræver ekstraktmåling af taljen. Valget af totonet farve bør være stærkt, så det passer enten til en af ​​farverne til den slidte kjole. Strekning af to farver med sølvspænde, som regel et simpelt spænde i stedet for et smukt designet spænde.

Se mere: Ladies Black Belt

9. Kvinder Silver Chain Belts:

Det er et af de mest populære traditionelle tilbehør, der bæres under indiske festivaler. Sølvkæden er ikke en stiv juvel, i stedet for en løs kæde med en krog, som kan justeres i henhold til taljen. Den bæres på løst passende traditionelt slid outfit eller en sort kjole til at holde sig på plads omkring hofteområdet.

For at fremhæve kvindens talje og for at hente sin figur er et bælte et bestemt tilbehør, og det bedste kvalitetsbælte er absolut en god investering. Opretholdelse af sølv spænder farve og tekstur i årevis er et meget vigtigt punkt at overveje. Brug sølv poleringsmiddel og dækker spænde med en klud for at forhindre oxidation af den virkelige sølv, som hjælper med at bevare sølvtekstur.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send