Skønhed og mode

9 Smukke Orchid Tattoo Designs og Betydninger med billeder

Pin
Send
Share
Send


Disse dage er orkidédesignene en meget voksende trend blandt andre former for blomstermønstre. Du kan få disse orkideer gjort på din krop i enhver position. Du kan også gøre disse i et stort eller mindre format i henhold til hvad du er komfortabel i. Du kan også få lignende formater udført med enhver form for farver. Disse er ofte pige type, og du kan gøre tilknyttede fugle eller andre hibiscus blomster med disse. Hvis du vil så kan du prøve noget, der er midlertidigt som et klistermærke, og derefter gøre det på dig selv med blæk og nåle.

Seneste og bedste Orchid Tattoo Designs med billeder:

Nedenfor er de øverste 9 orkidé tatoveringsdesigner og betydninger, som du kan få inspireret af og lave tilpassede formater fra din professionelle kunstner.

1. Flower And Hummingbird Orchid Tattoo Design:

Dette er en meget kreativ orkidé tatovering, som du kan tilpasse og gøre for dig selv. Dette er også ret farverigt, men gjort i en sort skygge, der giver det et anderledes udseende. For disse formater kan du også udvide dette senere med andre tilhørende mønstre. Disse typer af design kan gøres på enhver stilling i kroppen. Hvis du vil så kan du også bede din professionelle kunstner om at lave noget i større eller mindre version af det tilsvarende design.

2. Hibiscus Orchid Tattoo Design:

Dette er design, som også har hibiscus i det. Du kan let prøve lignende stilarter. Disse kan være meget pige type og let at sport. Du kan også tilpasse disse og du kan vælge farverne efter din komfort evne.

3. Hummingbird Orchid Tattoo Design:

Dette er en orkidé og kolibri design. Du kan gøre disse typer af farverige og kreative mønstre, hvis du vil have disse formater gjort i en 3D-effekt, så skal du søge råd fra en professionel. Også disse er tilpasset til din komfort evne. Du kan også bruge andre blomster til disse. Det er en af ​​de bedste orkidé tatoveringsdesign til mænd.

4. Farvede blomster Orchid Tattoo Design:

Dette er en ærmet design, og dette har også andre blomstermønstre. Du kan have noget lignende gjort med et hvilket som helst valg af farver, som du er komfortabel sportslig. Du kan bruge fed og mørk farve, og disse kan forlænges senere, hvis du ikke strækker sig til håndleddet. Du bør få disse gjort fra professionelle kunstnere.

Se mere: Hibiscus Tattoo Designs Betydning

5. Lily Of The Valley Orchid Tattoo Design:

Dette er en skyggefuld og en meget præget effekt orkidé design. Du kan prøve disse formater med et hvilket som helst valg af farver, og disse er også nemme at sporte, og du kan udvide dem, hvis du gør dem i lille skala. Dette er en af ​​de bedste orkide tatoverings designs til kvinder.

Se mere: Solsikke Tattoo Designs

6. Tribal Spine Orchid Tattoo Design:

Dette er et andet blomster- og orkidéformat, som du kan gøre med enten midlertidige tatoveringer, eller du kan gøre disse med permanent permanent blæk. Disse kan gøres langs rygsøjlen, hvis du vil have disse formater.

7. Pencil Type Orchid Tattoo Design:

Dette er en pencil type orkidé tatovering, der er blevet gjort i kød tone. Du kan også få noget som dette gjort, hvis du vil have noget, der ikke er meget farverigt, men ligner en 3D-effekt og har også tung skygge for at gøre dette blik præget.

8. Lily Orchid Tattoo Design på ben:

Dette er et format, der er gjort på benene med orkidédesignen. Du kan lave tilpassede lignende formater, hvis du søger at lave disse typer af farverige og kunstneriske mønstre på dine ben. Dette er en af ​​de populære orkidé tatoveringsdesign til piger.

Se mere: Lily Flowers Tattoo Designs

9. Blomster Blomster Orchid Tattoo Design:

Dette er en anden meget farverig orkidé tatovering, som du kan gøre i stor skala. Dette gøres på sidepositionen, og du kan også gøre noget lignende og få dem også tilpasset fra en professionel ekspert. Du kan også bruge andre farver til disse typer og formater.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Calling All Cars: The Flaming Tick of Death The Crimson Riddle The Cockeyed Killer (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send