Skønhed og mode

9 Smukke Butterfly Nail Art Designs

Pin
Send
Share
Send


Det har været et stykke tid siden vi sidst fik den manicure. Det handler altid om hår og ansigter og tøj til at komplimentere hår og ansigter og går således på det daglige liv. Køb nye tøj til dit kontor picnic; købe dig en ny frisyre til den nye sæson og få en ansigtsbehandling sammen med bare for at skjule trætheden i hverdagen travlt. Det er til tider som dette, at du tager en fridag til at slappe af og kan sprænge din kreativitet i nogle sker nail art. Dagens neglelagemne er sommerfugle til alle de preppy små skønheder, der elsker sommerfugle.

Butterfly Nail Art Designs:

1. The plain Jane Look:

For at starte med skal du anvende et underlag på neglene, før du går videre til nogen dekoration. Dette udseende kaldes sletten Jane på grund af dens udstrækning detaljeret gennem enkelhed, hvilket gør udseendet blødt og alligevel attraktivt. Basen frakke skal være af neutral farve for at frembringe de små, små blå og sorte sommerfugle.

2. Den Obsessive Flutters:

Her starter udseendet af med en klassisk fransk manicure hvor spidserne af neglene, den ene udstikker er hvid, mens resten er i sit naturlige selv. På toppen af ​​den hvide skal du bruge en blank blå farve til at tegne sommerfuglvinger på spidserne. Brug hvid som en basefarve til at udfylde bits og steder og måske vælge et fint design mellem de to vinger,

3. Ombre-projektet:

For at starte med skal du gøre ombre søm, hvor den naturlige neglefarve langsomt overgår til en blød naturlig farve. Denne overgang er ikke lavet i en streng lige linje grunden til, at ombre er fantastisk. Start nu med en blød sømbase og påfør blå på toppen. Nu med sort tilføj på sommerfuglen og subsidiært design, inden du låser blikket med en klar polsk.

4. De perfekte blændere:

Nu er dette negle kunst udseende simpelthen perfekt til høje fester eller pigenes night outs, når du kan bruge alle glitter og gnistre til at blænde dig selv op. Udseendet her er lavet af med sølvglitter sammen med blå og lyserød til design. Sort danner den ydre linje og de to mellemfingre hver sport en fløj, mens de to ydre har fulde sommerfugle på dem.

Se mere: Nail Art Penguins

5. Farvefladerne:

Dette udseende er meget af den ædru karakter, men hvem sagde ædru, kan ikke være sjovt? Farver er sjove, og her er et farvebundt blandet sammen for at danne disse smukke sommerfuglebrikker. Basen starter med lyserød og bruger derefter havgrøn, mat kanarieful og der skabes en smule blå sommerfugle.

6. Pretty in Pink:

For dette udseende behøver du ikke arbejde meget, og med nemme resultater vil dine negle simpelthen se fantastisk ud. Start med blød pink udført i en omskygge skygge mode med spidserne sportslige pink og resten er naturlige. Nu med en defineret børste tegne blomster med en sommerfugl i hvid.

Se mere: Polka Dots Nail Art Designs

7. The Soft Blues:

Dette er en anden af ​​de søde sommerfuglspikmønstre, hvor spidserne af neglene viser blå med hvide polka prikker. Indekset og ringfingeren har dog smukke blå sommerfugle med blødt sort blomstret.

8. Fusionsblandinger:

Dette er et klassisk fusionsmix i blødt rødt og hvidt, hvor forskellige mønstre pryder hver negle. Den primære ingrediens er sommerfugl, som kan ses i små mængder fladrende over neglens seng i rødt mod hvidt.

Se mere: Cande Cane Nail Art Designs

9. Paint Me High Butterfly Nails:

Udkig efter denne aftale er farverig i glitrende blues og sorte med et hvidt negle der viser sommerfuglen i midten. I og omkring neglen er der hvide polka prikker mod sort.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: I Turn a Stainless Steel Bolt into a Beautiful little Hunting Knife (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send