Skønhed og mode

9 Home Remedies for Nasal Congestion

Pin
Send
Share
Send


Blokeret næse eller tøs næse er, hvad der kan betegnes medicinsk som næsestop og er et af de ofte forekommende problemer, som du bør være opmærksom på. Hævelsen af ​​næsepassagen er, hvad der fører til følelserne af overbelastning. Dette fører også til en ophobning af slim der fører til hoste og koldhed. Et af de almindelige symptomer på nasal overbelastning kommer i form af vejrtrækningsproblemer. Der kan være mange grunde til dette problem, herunder kold såvel som forskellige allergier. For at sikre, at du får en glat livsstil igen, er det meget vigtigt at behandle næsestop, som også kan medføre søvnløshed.

Denne liste nedenfor har de bedste, sikre og nemme hjemmetlige midler, der kan bruges rutinemæssigt for at få synlig behandling på nasalgangen.

Naturlige Remedier til Nasal Congestion:

1. Hvidløg vidundere:

Uanset om du tager hvidløgsklyven tidligt om morgenen eller ekstraher hvidløgsjuice eller suppe, er begge gode til nasal congestion behandling. Idéen er at få det hver dag, indtil problemet går helt ned, nellikerne skal tages på tom mave for at få de bedste fordele. Der er mange andre fordele forbundet med dette naturlige produkt.

Se mere: Sådan reducerer du morgensykdom

2. Tag damp:

Tag et badekar med varmt vand og indånd dampen ved at dække hovedet med et håndklæde. Dette hjælper med at tynde ned mucuset samt åbning af næsestop på en perfekt måde. Følg dette to gange dagligt. Tilsæt en lille eucalyptusolie til maksimal fordel.

3. Eucalyptusolie:

Bortset fra at tilføje denne æteriske olie i dampen, kan du også tage et par dråber i lommetørklædet og indånde det fra tid til anden for at få en hjemmebeslutning til næsestop. Det kan endda bruges på den pude, du planlægger at sove på.

4. Tag et varmt vand brusebad:

Hvis du tager et varmt vand eller varmtvandsbruser, åbner du igen næsepassagerne ved at fortynde slimmet, som er akkumuleret i systemet. Du kan gøre dette to gange hver dag for at få øjeblikkelige resultater på symptomerne på næsestop og åbning af den fyldte næse.

5. æblecider eddike brug:

For øjeblikkeligt at tynde slim i næsepassagen er æblecidereddike en af ​​de bedste fordele. To spiseskefulde af denne væske med 1 spsk honning i et glas varmt vand skal indtages en gang hver dag til behandling.

Se mere: Hjem Remedies For Urin Infektion

6. Placer en luftfugter:

En befugter hjælper med at tilføje fugt til den tørre luft, som kan være en af ​​årsagerne til irritation i næsen og årsagen til næsestop. Prøv og læg en luftfukter i rummet hvor du bliver mest af tiden. Dette vil give dig resultatet som hjemmemedicin.

7. sunde væsker:

Jo mere sunde væsker og vand du tager det bedre, det hjælper med at udtyndes ned i slimhinden og hjælper behandlingen af ​​næsestop. Har omkring 10-12 glas vand bortset fra urtete og supper som kyllingesuppe for at hjælpe denne krise dunkle glat.

8. Cayenne Peber:

Spicy madvarer, især cayenne peber hjælper med behandling af næsestop. Tilsæt rød chili i opvasken. Dette vil åbne næsepassagen og udskyl slimmet, som er akkumuleret i næsen. Det giver sikkert øjeblikkelig lindring.

Se mere: Hjem Remedies for maveinfluenza

9. Varmt tomatsaft:

Tomater virker meget godt, når det kommer til nasal congestion behandling. Tag en varm tomatjuice eller suppe, der er fusioneret med hvidløg og endda nogle hot sauce. Dette vil hjælpe problemet effektivt.

Billedkilde: Shutter lager

Se videoen: 9 Tips to Clear Nasal Congestion or Stuffy Nose in Minutes9 Home Remedies for Nasal Congestion (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send