Skønhed og mode

Hud allergi symptomer og årsager

Pin
Send
Share
Send


Vores krops største organ, huden er kun en lagdelt belægning til de indre organer, som både er delikat og værdifuldt. Denne hud på daglig basis er udsat for verden fuld af støv, UV-stråler, skadelige patogener, ekstremt sollys og hårde tørre vinde og mange flere. Dette kan medføre, at huden overreagerer eller forårsager reaktion, som så resulterer i rødhed af nogle dele, kløe ledsaget af flakhed eller udslæt. Dette udtryk er så i medicinske termer kendt som hudallergi.

Når huden reagerer med noget, der ikke er kompatibelt med hudens celler, kan det forårsage en reaktion blandt de to, der blomstrer ud i form af irritationer, udslæt og tør flad hud. Dermed kommer muligheden for kløe hånd i hånd. Når udslætene er ridset, finder en ny blæreinfektion sted, hvilket efterlader et ubehageligt tegn. Men forskellige mennesker har forskellige typer hud, hvilket gør allergierne forskellige fra person til person. For nogle kan det være udsættelse for sollys for nogle kan det være tilfældet med noget mad. De mest almindelige hudallergier er poison ivy, eksem, elveblest osv. Hvis behandles kan dette let hærdes.

Hudallergi Symptomer og årsager:

Symptomer på hudallergi:

Her er nogle af de synger og symptomer på hudallergi for at genkende bedre.

1. Irritation:

Lige før allergien starter, vil der være visse dele, hvor den stikkende fornemmelse kan være højere end på de andre dele. På en normal dag ville irritationen ikke vedblive, men hvis du pludselig en dag føler en mærkelig irritation på din hud, kan det skyldes, at allergi reaktionen starter.

2. Kløe:

En af de almindelige symptomer på allergi er kløe. Allergi opstår på grund af det faktum, at en bestemt ting ved kontakt har reageret med din hud, og din hud ikke er kompatibel med at reagere med det naturligt, hvilket forårsager overdreven kløe som et tegn på en begyndelse af allergisk reaktion. Dette ligner ikke normalt kløe, da den konstante kløe her vedvarer, indtil huden slides væk, hvis den er flad eller tør. Der er ofte visse lægemidler til så tung kløe. For hjemmelavede lægemidler prøv straks fugtgivende området og hold neglene væk fra det.

3. svulme:

Når reaktionen eller allergien allerede er startet, vil man bemærke det pågældende område eller rum lidt svulmet og ude af form end de andre dele. Dette er endnu et symptom på hudallergi. Denne hævelse er ofte smertefuld i naturen, og det kan tage lidt tid at gå ned. Den bedste lidelse til dette er ispakninger eller isgelpakker, så inflammationen er indeholdt. Man kan bruge køkkenvenlige produkter som ingefær, hvidløg, løg til at gøre dem til en hjemmelavet pasta og anvende dem direkte. Deres anti-inflammatoriske egenskaber kan medvirke til at reducere svulmen og brænde.

4. Øjeblikkelige udslæt:

Dette er måske den reaktion, der opstår, når din hud berører et objekt, som du ikke er kompatibel med. For eksempel, hvis du har en allergi over for guldsmykker i byen, kan du røre ved eller komme i kontakt med en af ​​dem. Det samme gælder for visse skønhedsprodukter, der ikke passer til huden. Reaktionen kommer ud som et øjeblikkeligt udbrud af mini-rød udslæt, der er klyngeformet og smertefuldt.

5. Bære væk:

Allergier gør sædvanligvis det øverste lag af huden svagt og flakket. Når huden er omgivet af en klase af kløende udslæt, er den største frygt for det dannelse af blærer og infektion, når udslætene er ridset. Dette gør huden udsat for svaghed, der får det til at flake skræl eller slid væk. på sådanne tidspunkter er den bedste måde at stoppe kløften på at bruge fugtighedscreme og holde området hydreret godt, så området ikke tørrer op.

6. Rødhed:

En af de hurtige reaktioner og virkninger, der erklærer den allergiske overfald, er rødheden omkring området, der er ved at blive fyldt med udslætsklynger. En gang ved kontakt tager området langsomt farve. Det kan eller ikke være smertefuldt eller hævelse, men den farveændring, som ikke er naturlig, kan meddele det fremtidige begivenhedssæt.

7. Hay Feber:

Vil du vide om symptomerne på hudallergi? Under allergi bliver tegn på høfeber ganske almindeligt. Der er ikke meget at bekymre sig om som i løbet af denne type feber stiger kropstemperaturen ikke til et højt niveau. Det er lidt over end standard kropstemperatur. Høstemag kan også være forbundet med lidt kold og hoste.

8. Blødning:

Blødning fra huden er et af de mest synlige hudallergi symptomer. En hud vil bløde uden nogen særlig grund. Dette skyldes i grunden allergi. Mange mennesker finder dette symptom virkelig frustrerende. Blødning fra huden er ofte ledsaget af overdreven smerte og muskelvæv aches også.

9. Kropsudslæt:

Hvis du har hudallergi, er kropsudslæt et af de mest synlige hudallergi symptomer. Udslæt vil dukke op på kroppen, og dette er en af ​​hovedårsagerne til den store smerte, som man måske oplever på hudlaget. Dette symptom er ret almindeligt hos både mænd og kvinder, og der er ikke særlig medicin ordineret af lægerne, der vil reducere udslæt i denne sag. De forsvinder med tiden.

10. Røde bump på huden:

Mange hudallergiofre har oplevet dette symptom. Røde bump har optrådt på huden, når man er blevet smittet med en allergisk allergi. Man vil let blive ramt af dette symptom, hvis han eller hun har en dårlig hudtilstand. Symptomet er almindeligt hos kvinder, da deres hudtilstand generelt er delikat sammenlignet med mænd.

Se mere: Årsager til Skørbug

Hud allergi årsager:

Der er mange årsager til forekomsten af ​​hudallergier. Man kan have en allergisk hud på grund af forskellige årsager, blandt hvilke de mest almindelige er beskrevet nedenfor.

1. Skønhedsprodukter:

Er du villig til at lære om årsagen til hudallergi? Denne særlige årsag er generelt ignoreret af de fleste mennesker. Folk bruger forskellige skønhedsprodukter og retfærdighedsåber til at se at være uvidende om de skadelige virkninger, de måtte have på huden, hvis de bruges ud over en grænse.

2. farvestoffer i beklædning:

Det har vist sig at være en af ​​de mest mulige hudallergi årsager. Hudallergi er generelt forårsaget på grund af skadelig brug, mens man fremstiller tøj. Man kan let være offer for hudallergier ved at bruge farvestof farvet tøj.

3. Kemikalier i gummi:

Uanset hvor meget vi prøver, kan vi ikke bare opretholde nul kontakt med gummi, og det er en af ​​årsagerne til hudallergi. Nogle gange kan det kemiske indhold i gummi skyldes at være ansvarlig for at forårsage hudallergier.

Se mere: Nysen allergi årsager

4. Elastiske materialer:

Iført elastiske materialer kan være årsagen til hudallergier. Elastika indeholder skadeligt kemisk indhold, og det gør latex, der er ansvarlig for forekomsten af ​​hudallergier.

5. Skæl:

Nogle gange skæl kan også være årsagen til hudallergier.

Se mere: Symptomer på sinus infektion

6. Bug Bites:

Hvis du vil vide om den mest uhensigtsmæssige hudallergi forårsager, så hold symptomet på bugsebitt i dit hoved. Bug bites kan siges at være virkelig skadelig for dig.

7. Overdreven medicinering:

Alt, hvis forbruges ud over en bestemt grænse, kan vise sig at være skadelig for dig, og det er også medicin. Overdreven brug af medicin kan være årsagen til hudallergier.

8. Sollys:

Det er berettiget at bebrejde solens skadelige stråler for at forårsage hudallergier.

9. Skadelige stoffer:

Nogle stoffer kan være skadelige bivirkninger, og de kan variere fra hudallergier til svær fysisk træthed. Ifølge mange videnskabelige undersøgelser er det blevet set, at mange lægemidler har udløst forekomsten af ​​hudallergi.

10. Kontakt med giftige planter:

Der er mange planter, der indeholder skadelige giftige materialer, der kan være ansvarlige for at forårsage hudallergier. Ifølge en række undersøgelser udført på dette emne er det blevet erklæret, at giftige planter er en af ​​de mest sandsynlige hudallergi årsager.

Pin
Send
Share
Send