Skønhed og mode

Hvordan at slippe af med akne med zink?

Pin
Send
Share
Send


Lider af acne problem? Ved du, hvordan du bruger zink til acne ?. Acne er en overvejende problemer, som vi alle har været igennem i vores teenage hood. Desværre er for nogle voksne akne stadig et stort problem. Disse er dybt rodfæstet i huden og vil ofte forårsage en masse problemer for den bedre del af dine prime år. Hertil kommer, at mange mennesker, nogle berømte kosmetologer, har slået sig sammen for at bekæmpe de hårde pletter i dit ansigt.

På den anden side har din bedstemor altid talt højt om, hvordan kemikalier er intet i forhold til økologiske genstande og derfor revet mellem de to, du endnu ikke har lagt ned for din bedste metode. Den nyere undersøgelse viste, at zink og acne ikke kan være venner. I denne artikel diskuterer vi hvordan du bruger zink til acne.

Hvad er acne?

Acne er lille plet eller udslæt, der normalt vises på dine ansigter, som er dybt siddende i de indre lag i huden. Acne kan være et resultat af hormonel ubalance eller en form for allergi, men hvordan det er, er acne stærkt uønsket. Til tider bliver disse acneer røde eller bliver hævede, og som følge heraf bliver et tyngre mærke på din hud ved ankomsten.

Hvad er zink?

Zink er et sølvfarvet gråt eller hvidt element, som kan bruges til at belægge jern eller beskytte stål. Sagen er, vores krop kræver zink, men de økologiske og sunde slags, som vi stammer fra fødevaren. Denne zink, som koagulerer i vores krop, kan til tider falde ud af dens krævede niveauer. Som følge heraf opstår mange symptomer. Et af de fremtrædende symptomer på zink kan tørre hud eller hovedbund sammen med fremtrædende hårtab. Mange forskere siger, at folk, der er tilbøjelige til at være akne, normalt har mangel på zinkforbindelsen i deres krop.

Se mere: P-piller, der hjælper med acne

Hvorfor zink er effektivt mod acne?

Er zink godt for acne?

Svaret er ja!

Tjek disse er de vigtigste grunde til at vide, hvorfor zink hjælper med at behandle acne:

 1. Normalt er acne forårsaget på grund af betændelser i knuder eller kilder, på grund af hvilke inflammationen viser sig på den ydre hud. Nu har zink en forbindelse kaldet histamin i sig selv, der hjælper dig med at kontrollere disse betændelser og derved mindske hævelsen af ​​kogerne i dit ansigt. Også rødheden er indeholdt i processen.
 2. Der er en grund til, at citroner og limer og C-vitamin er foretrukne for acne. Det er fordi disse genstande er fremragende antioxidanter, som igen hjælper med at reducere hævelse eller betændelse i oliekirtlerne i vores krop. Også zink er en stor antioxidant og hjælper derfor med at kontrollere den overskydende olieproduktion.
 3. Testosteron i vores krop bevirker en overskydende produktion af talg eller olie, som i tiltrækker bakterier, som så fører til en reaktion, resultatet er acne. Zink er kendt for at bekæmpe disse bumser forårsager bakterier til at hjælpe dine acne problemer.
 4. Det er et kendt faktum, at du bryder ud mere, når stressniveauet i din krop er hiked op. Her hjælper zink med at opretholde stressniveauet i din krop ved nogle hormonelle udvekslinger, så du kan hjælpe med at håndtere dine acneproblemer uden stress.
 5. Zink er kendt som en DHT-blokering, hvor zink rent faktisk hjælper dig med at bekæmpe acne ved at reducere effekten af ​​hormonel ubalance i din krop. Zinket i dit system vil ikke lade hormonerne påvirke dig.

Se mere:Acne og svovl

Zink er et mineral, der er vigtigt for at opretholde en sund hud og forhindre acne. Men zink kan ikke bruges alene som en behandling for acne. Mens vi kan levere zink fra nogle af fødekilderne, kan behandling af acne ske ved at bruge cremer drevet med zink.

 • Zink Oxide Cream:

Dette er den bedste behandling for acne lavet ved hjælp af zink. Ved at bruge en separat zinkoxidcreme, der er fri for mineraler, parabener og andre tilsætningsstoffer, kan man slippe af med acne. Denne creme skal anvendes natten over på de berørte områder. Ren zinkoxid er det bedste zink til acne.

 • Zinkoxidmasker:

Brug af masker, der er infunderet med zinkoxid, kan også fungere vidunderligt for at behandle acne. Normalt er sådanne masker lavet med ler, der kan rydde huden mod acne. Den bruges bedst ved at anvende masken på ren hud og lade den stå i 20 minutter, før den vaskes af.

 • Zink Orale Tilskud:

Orale kosttilskud af zink er en anden effektiv måde at behandle acne på. Disse over-counter piller kan reducere acne breakouts og forhindre fremtidig vækst. Tager disse piller kan reducere betændelse, hudrødhed og irritation forårsaget af acne. Disse skal tages efter råd fra en læge.

Bedste zink madkilder til bekæmpelse af acne:

Zinkmangel kan være en af ​​de faktorer, der forårsager acne. Zink er vigtigt for at opretholde kroppens hormonniveauer. Manglende zink eller lavt indhold af zink kan øge sværhedsgraden af ​​acne. Det anbefales, at en person, der er udsat for acne, skal forbruge mindst 40 mg zink om dagen. Disse fødevarer er alle naturlige og er højt på ernæring. Hvis du ønsker at opnå en sund, acnefri hud, er det vigtigt at forbruge en afbalanceret kost, der består af zinkrige fødevarer.4

Følgende er nogle af de bedste zinkfødekilder:

 • Spinat
 • Bøf
 • Hørfrø
 • Brune ris
 • Solsikkefrø
 • Østers
 • Reje
 • Kidneybønner
 • Hvidløg
 • Jordnødder
 • Æggeblommer
 • Mørk chokolade

Hvordan ved du, at din krop mangler zink?

Zinkmangel er en tilstand, hvor kroppen mangler zink eller ikke har de nødvendige mængder zink. De vigtigste symptomer på at identificere zinmangel er:

 • Alvorlige acne udbrud
 • Mistet appetiten
 • Dårlig immunitet
 • sløvhed
 • Hårtab
 • Vægttab
 • Langsom helbredelse af sår
 • Lesioner på øjne og hud
 • Langsom fysisk vækst
 • Mindsket stofskifte

Hvis du lider af vedvarende hudbrud, er chancerne for, at det kan være zinkmangel. På trods af forbrugende naturlige zinrige fødevarer kunne der være en lav absorption af zink. I sådanne tilfælde kan zinktilskud hjælpe med at forsyne kroppen med tilstrækkelige zinkniveauer. Disse behandlinger er sædvanligvis kemisk baserede, og derfor skal de prøves efter høring af en læge. Sig farvel til akne for evigt med de mirakuløse fordele ved Zink!

Se mere:Pimple Laser Treatment

Se videoen: ALL ABOUT HORMONAL ACNE (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send