Tattoo Designs

9 Attraktive Tribal Armband Tatoveringer Med Billeder

Pin
Send
Share
Send


Armbånd tatoveringer er design af tatoveringer, der omslutter runden af ​​overarme. Regelmæssigt kendt som biceps, ser disse armbånd tatoveringer sig ud med drastiske og smukke design, som folk elsker at grave på deres arme.

Armbånd tatoveringer er mest populære legetøj og specielle for de fleste mennesker, fordi det fremhæver armens øverste del og kan lægge vægt på biceps størrelse med en fantastisk designer måde. Biceps kan gøres mere attraktivt ved hjælp af armbånds tatoveringer med rigtige designs, der kan gøre biceps'et til at se slank eller endda muskuløs og en bedre form end original.

Stilarter og smukke stamme armbånd tatoveringer:

Lad os finde her med vedhæftede stilfulde tribal armbånd tatoveringer.

1. Land Surface Nature Tribal Armband Tatoveringer:

Generelt armbånd tatoveringer af tribal design viser oprindelsen af ​​deres uddøde eller familielivet. Folk viser også refleksionerne af det sted, de kommer fra eller tilbedelse af Moder Naturen. Derfor er sol, måne, jordoverfladen eller havbølger mest almindelige tribalarmbånds tatoveringsdesigner, der ofte ses på mange mennesker.

2. Bloody Barbed Wire:

Pigtråd design af tatoveringer er valget af mange tribal armbånd tatoveringer for fyre tilhørende kristne tatovering elskere. Årsagen bag tatoveringerne af tærnet tråd er bag Jesu Kristi liv, det bruges til Jesus Kristus eller hans korsfæstelse, da Jesus blev korsfæstet med tornekron på hovedet.

3. American Tribal Feather Armband Tattoo:

Amerikanske tribal tatovering armbånd design afspejler klart civilisationen af ​​gamle amerikanere. Med designet af indianske fjer og kronet design ser smukt på kvinder og mænd begge. En farverig armbånds tatovering med fjerene ser strålende ud.

4. Hawaiian Armband Tattoo:

Hawaiian armband tribal tatoveringer ser meget pæn på både mænd og kvinder. Udformningen af ​​landskabet i de hawaiiske bjerge og landskabet ser smukt ud med en designerkrænse over den.

5. African Elephant Armband Tattoo:

Tribal armband tatovering galleri har så mange designs, der gør dig forelsket i dem alle. De afrikanske stammer bringer også deres natur og levende habitat i armbånds tatoveringsdesign. En tribal armbånd tatovering omkring biceps med billedet af afrikanske elefanter i skoven er elsket af mange tatovering elskere.

6. Filippinske Tribal Armband Tatoveringer:

Filipino tribal tatovering armbånd design varierer fra små design til store. Et lille armbånd til et design, der dækker næsten hele bicepområdet, ser storslået ud. Et design, der afspejler de filippinske stammers symboler med geometriske figurer og scripts, gør en smuk tatovering.

7. Arabisk armbånds tatovering:

Armbånd tatoveringer stamme design har mange facetter, der afspejler forskellige civilisationer, der også omfatter de arabiske civilisationer. Folk inddrager mest almindeligt skrifter af det arabiske sprog på armbåndsområdet.

8. Egyptiske Tribal Armband Tatoveringer:

De egyptiske civilisationer kan også smukt indgraveres som en tatovering på biceps af mænd og kvinder. Tribal armbånds tatoveringsdesign, som afspejler den egyptiske kultur, ses generelt i fed form, der ligner egypts civilisationssymboler, der findes på landets sprog eller symbolets sprog.

9. Snake Armband Tribal Tattoo:

Armbånd tatoveringer til fyrens stamme kærlighed kan vises med slangen design også. Mange mænd elsker slangen prints på deres biceps for et maskulin udseende. Armbåndet ser godt ud og godt formet.

Tribal armband tatoveringer var en traditionel tatovering gør siden for mange år siden. Tribal tatoveringer ligner deres kultur og oprindelse vejen for deres livsstil eller omgivelser. Tribal armband tatoveringer betyder generelt meget end tatoveringer på andre dele af kroppen.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Japanese Samurai Body Tattoo Design for Boys. Samurai Tattoo Design for Men (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send