Skønhed og mode

9 Cute Toiletpapirrulle Håndværk og Design Idéer

Pin
Send
Share
Send


Har du nogensinde forestillet dig, at toiletpapirruller også kan bruges til at lave dekorative ting! Ja, kunst og håndværk sektionen i skoler og børnehaver omfatter også toiletpapirruller som ingrediens til fremstilling af toiletpapirrullehåndværk. På grund af deres fasthed giver de en perfekt form og struktur til håndværkene.

Bedste Toiletpapirrulle Håndværk og Design Idéer:

Her er nogle populære toiletpapir håndværk elementer, der er hurtige og nemme at gøre for alle,

1. Toiletpapir Bi:

Ja, bier har været det bedste toiletpapirrullehåndværk til børn i skolerne. Overdækket med dekorative farverige papirer, får de kartonvinger og antenner med øjne og smilende står overfor det.

2. Lysestager:

Lysestande lavet med toiletpapirruller giver skarpe og designe stiklinger. For alt hvad du behøver at gøre er at købe toiletpapirruller til håndværk, som kan få en dejlig farve med korrekt formgivning. Rødfarvet vil altid være egnet til ethvert håndværksdesign.

3. Toiletpapir Minions:

Minions har været trending toiletpapir roll håndværk til småbørn. Overdækket med gule og blå farvepapirer, er de yderligere tegnet i sort blæk, der er malet på den. De bruges til dekorationer i fester eller som gaver.

4. Toiletpapirhytter:

Huse og hytter har været fantastiske håndværk ideer ved hjælp af tomme toiletpapir ruller. Dækket med trekantet kegleformet kartondesign, får de skitsepennedesigner til fremstilling af vinduer og døre. Dette er den bedste måde at håndtere som et design på; du kan bruge dem til din hall showcase. Det er en god ide at dekorere hjørnet af dit hjem.

5. Toiletpapirugle:

Toiletpapir ideer omfatter også ugler, der er dekoreret ved at støbe den øverste side af rullerne danner en indadgående kurve og givet skitsepennedesign i sort for at give det udsmykningen af ​​en ugle. Du kan designe som du vælger med uger, gøre det sjovt eller seriøst.

6. julelver:

Julalve er ret populære toiletpapirrulle Julhåndværk, der bruges til at dekorere træerne og værelserne på julen. De er yderligere forbundet med pap teksturer, der er givet elv ansigter og caps osv.

Se mere: Tissue Roll Craft Ideer

7. Halloween med toiletpapirrulle:

Halloween, når de fejres med toiletpapirrullehåndværk, giver de en fantastisk udsmykning. Dekoreret med farverige papirer eller vævspapirer, laver de forskellige farlige ansigter, som kan lyse ud med stearinlys i den.

8. Toiletpapir Roll Frøer:

Frøer er primære toiletpapirrullehåndværk til voksne, der er lavet ved hjælp af pappapirer til også at danne ben og ansigter, især øjne. Designet i grøn farve og sort mærkepen, giver de også en springende effekt.

Se mere: Flower Craft Ideer til børn og voksne

9. Pencil Holder From Toilet Paper Rolls:

Toiletpapirruller gør gode blyantholdere, der er forbundet med faste papplader på undersiden. Du kan også gøre indehavere af forskellige størrelser til at gemme forskellige ejendele som blyanter, penne, sakse, osv.

Toiletpapirrulle håndværk er undervist i førskolen, hvor de begynder med grundlæggende design. Da toiletpapirrullerne er nemme at bruge ingredienser til håndværk, er de meget vant til at lave varer som vægindretning, billedrammer, væggehæng og meget mere. Du kan også finde dette papirmønster i forskellige farver, få få rulle til at lave et håndværk i henhold til din kreativitet. Lad dine børn nyde at gøre dette håndværk på en nem måde.

Se mere: Skum håndværk til småbørn og voksne

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send