Skønhed og mode

8 Bedste Body Toners

Pin
Send
Share
Send


Mens vi har ravnet om hårprodukter og ansigtsbehandlinger, har vi helt glemt det lange tabte behov for at tage vores krop i betragtning. Selvom der er flere helbredelser for ansigtsblegning og hårglatning, er folk ofte uvidende om kroppens produkter, som kan hjælpe dig med at nå dine endelige mål. Emnet for i dag er body toning og de forskellige tonere til rådighed, udelukkende til din krop.

Før vi går videre, lad os vide lidt om tonere. Toner betragtes ofte som beautifying produkter, der vil hjælpe dig med at tone op din kropsflab, der styrker dine muskler samtidig, så du kan sporte en smuk krop uden at skulle bekymre sig om overskydende fedt. Bortset fra toning, ville en simpel toner også deltage i at forskønne din krop. Lad os tage et kig på alle kroppens tonere og deres fordele.

1. Body Shop-Tea Tree Skin Clearingtoner:

Udformet af en sammensmeltning af naturlige organiske stoffer og kemiske komplekser, bruger tehuden hud clearing body toner fra The Body Shop te-træ olie som en antioxidant og krop klarere, stripping din hud fra resterende snavs samlet hele dagen, efterlader en forfrisket følelse mens det toner og firmaer op i dine muskler. Ledsaget af Citronte, majsstivelse og tamanuolie er dette et perfekt mix til en sund hud.

2. Dermadoctor Brazilian Bombshell:

En perfekt redning for stranddagen, fokuserer den brasilianske bombeskal fra Dermadoctor normalt for at give en komplet solpleje rutine til din krop fyldt med SPF30. Ikke alene skjuler denne toner ufuldkommenheder som udslæt og kropspleje, men det hjælper dig også med at tone dine muskler. Beriget med brasilianske botaniske produkter, er dette letvægts og giver en mat finish til din hud.

3. Body Shop-Aloe Beroligende Toner:

Infused med essensen af ​​Aloe Vera præsenterer The Body Shop den aloe beroligende toner pakket i en professionel mintgrøn flaske fjerner sminkeforureninger og snavs urenheder fra din krop, så du kan føle dig fri og frisk. Denne ingen duft toner kommer med sans alkohol formler, der ikke vil irritere følsomme eller beskadigede hud, men snarere genopbygge og revitalisere de døde hudceller.

4. Lierac Body-Slim Olietoner:

Udover at deltage i kropskurvekonturering, kommer denne fantastiske toningolie fra Lierac med en koffeinfri form, der passer til alle hudtyper. Det toner og reducerer vandbevægelsen i visse kropsdele for at fastne det, mens tilstedeværelsen af ​​æteriske olier, fugt og forynger huden på det cellulære niveau for langvarig effekt.

5. Body Shop Vitamin E Hydrerende Toner:

Hovedbestanddelen til en strålende fugtgivende tonet hud er E-vitamin en af ​​klassikerne til huden, især ved at gøre vidundere til de olieagtige skinnede skønheder. Blandingen af ​​hvedekimolie er en velsignelse for dette produkt, da det styrker snavsens urenheder fra dit ansigt, samtidig med at din hud er tonet og blød på samme tid.

6. Bio Oil Body Toner:

Fra graviditet strækmærker til udskæringer og udslæt, fra tan patches for at tabe hud fedt, Bio olie er et velsignet produkt, der dybt renser din hud indefra, afgiftende det for at gøre det mere behageligt og glat i udseende. Fugtgivende og hydrering af din hud sammen med hudstramning er faktisk en god ide.

Se mere: Bedste toner til fedtet hud i Indien

7. Himalaya Forfriskende og klarende Toner:

Velegnet til alle hudtyper, blander Himalayas Forfriskende og klargørende hudtoner i alle de naturlige ingredienser, der opsuger den overskydende olie fra din krop, hvilket reducerer den uinteressante glans, mens du styrer sebumproducerende porer. Denne toner har også specialiseret sig i rydning af snavspartikler og olielommer.

Se mere: Bedste hudtoner

8. Perricone Md Cold Plasma Body:

En anti-aging toner i bedste fald er Cold Plasma Body et koffeinholdigt kropsprodukt, der genopliver din hud fra den unaturlige skade fra forurening og støvpartikler, genopfriske og genanvende den for at få den perfekte satinfornemmelse, mens toning og styrkelse af løse muskler for at give dig et ungdommeligt udseende.

Se mere: Toner til tør hud

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Se videoen: The Best 8-Minute Total Body Workout. Tone + Flow With Karena (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send