Skønhed og mode

9 populære og bedste skægsskampoer til bærevækst

Pin
Send
Share
Send


Når det kommer til at pleje dit skæg, er det første, der vil pope i dit sind, at besøge salonen for skægstil. Men har det nogensinde været for dig, at der også kan være andre muligheder, der kan hjælpe dig med at pleje dit skæg? Nå ved du måske om nogle af produkterne som skæggeler, skægvoks og skægsskampoer. Ja, skægsskampoer er en god mulighed for at vælge en bedre pleje. Der er forskellige typer skæg skæg afhængigt af dit valg og behov. Hvis du ikke har givet skæg skæg en, så skal du.

Seneste og berømte skægsskampoer i Indien:

Lad os se på de øverste 9 skægvækstshampoer.

1. Professor Fuzz værdig skæg SHAMPOO med alle naturlige olier fra Tasmanien Australien - 125gm:

Dette er en chunky 100% naturlig shampoo bar, der er rigelig i konditionering oliven plus ricinusolie, læderbivoks plus honning, blødt men grundigt vaske din skind i øvrigt glæde, afskedige det sundt, fjer og glans! I involverer Mount Wellington kildevand, kokosnødolie, oliven, sojavoks Lærvedbivoks, Tasmanian Tangekstrakt, Lædertræ honning, æteriske olier og kakaopulver.

2. Beardsley Ultra Shampoo For Beards, Wild Berry 8 oz:

Det vil afvige dit skæg plus overskæg rent desuden frisk. Det har en frisk, frisk ildelugtende vilde bær aroma. Forhold en lille mængde, gnid godt, plus rengør forsigtigt. Det giver dit skæg plus overskæg rent også frisk. Specielt formuleret til ansigtshår plus ren og frisk ildelugtende vildbæredrakt.

3. Real Beer Shampoo Bar fra Tasmanien Australien 100% Naturligt:

Det er overdådigt nærende plantolier plus blødere, fugtighedsbevarende, defensiv panthenol (Pro-Vitamin B 5) plus urtinfusion (nælde, horsetail) til støtte for sundt hår sammen med hovedbunden og desuden fugtgivende plus tilstand uden tyngde / hvile. Ideel til alle - især mennesker med skæl, fedtet hår / hovedbund, godt ellers tyndt hår eller andet, der ønsker skinnende pasform.

4. Bluebeard's Original Beard Wash Unscented:

Det er bedst for de mest følsomme hud plus skæg. Ingen duft ellers Parfumer og også Paraben plus Sulfatfri. Våd dit ansigt plus nakke læg små mængder Beard Wash på fingerspidserne og massage i skæg og ansigter med en rund bevægelse. Rens skæg omhyggeligt.

5. Ustraa ved heldigvis ugifte skæg vask:

Denne skægvask er fri for SLS plus parabener. Mandler hjælper med at opretholde en egnet hud. Mælkesyre er et nøgleelement til flad hud plus i vid udstrækning formodes at være et anti-aging element. Aloevera er en naturlig fugtighedscreme og udfører som en antiirriterende for huden. Rosemary æterisk olie rehydrates plus toner din hud desuden er overlegen for dit hår.

Se mere: Bedste Anti Fungal Shampoo

6. Zeus Beard Shampoo og vask til mænd:

Verbena Lime dufter indeholder en forfriskende duft til nogle glansede skæg. Det er højest for mænd, der gennemgår skæg kløe plus skæg skæl. Det mindsker din facial fuzz af naturlige ingredienser som Dragon's Blood og Green Tea. Denne skægvask er særlig nyttig for at slippe af med skæg kløe, skæl desuden hårbrud, tak til en beroligende sammen med fugtgivende fusion af naturligt element. Det er Paraben Free, Cruelty Free, og Sulfate Free.

7. Mr. Natty Face Forest Sæbepindshampoo:

Specielt beregnet til grovt ansigtshår, husker denne helt naturlige sæbe roligt huden under din børste som samtidig giver dit skæg en passende glans. Det indeholder herbaceous blanding af rosmarin plus engelsk mint act som et aromatisk vågneopkald, ideel til en hurtig start på din dag med at skære ned træer desuden ekstra oh-så-mandlige sysler.

8. Percy Nobleman's Beard Wash 100ml:

Det er en sammensmeltning af de fineste rene ingredienser, formulere til at rense rent, uden at fjerne næsten alle dine skæg naturlige olier. Hver pumpe hjælper dig med at opnå et renere, stærkere skæg. Svaret til en sundere og renere skind, er udarbejdet med simpelthen rene naturlige ingredienser. Yderligere hjælper med at forhindre tør, flakey hud og skind kløe.

9. Duffy's Brew Premium Craft Beer Shampoo:

Øl er overlegen til dit hår. Det er naturligt lastet i aminosyrer, plus humle, stegt byg og malt tilbyder et helbredende lag af vitamin B, proteiner og mineraler, der forsvarer hver hårstreng og tilføjer utroligt krop plus volumen. Humle desuden yder også anti-septiske egenskaber, der hjælper med at sørge for hovedbundsirritationer og skæl samt Maltose. Også saccharose, der anvendes i brygningsprocessen, spænder hårsækkene til forbedret glans.

10. Blødgør skæg Shampoo:

Når du laver dit skæg, bruger du mange produkter, der resulterer i at beskadige dit skæg. Du kan ende med hårdt skæg. En simpel måde at glatte ud på det hærde hår er ved at bruge denne blødgørende skæg shampoo. Shampoo er specielt lavet til at gøre håret blødt og glat. Det renser skæget og blødgør skæget også.

Se mere: Alpecin Shampoos

11. Anti-Skæl Skind Shampoo:

Mens styling skæget og ved hjælp af forskellige produkter kan du ende med tør hud, der kan forårsage skæl. Skæl i hovedbunden forventes noget, men skæl i skæg det ikke. For at undgå denne situation kan du en gang imellem bruge en skæl med skæl med skæl. Det er godt for huden, da det eksfolierer den døde hud og giver skæget mulighed for at vokse med nyt og sundt hår.

12. Aloe Vera Beard Shampoo:

Et andet godt skæg shampoo er aloe vera shampoo. Det har nærende egenskaber, der er gavnlige for skæg. Eksponering for forurening kan medføre hårskade, og en måde at reparere dette på er at give skæget noget ekstra. Du kan bruge denne shampoo en gang om måneden med din regelmæssige. En lille forandring er nogle gange god til at give det bedste du kan til dit skæg. Bortset fra at bruge den samme regelmæssige shampoo kan du bruge denne shampoo til at give noget nyt til skæget.

13. Ølskindshampoo:

Øl er godt for hår og som det hjælper dem med at vokse og holder dem sunde. Dette kan være det bedste skæg shampoo, da det ikke blot renser skæget men også øger styrke. Du kan få denne shampoo meget nemt og kan også bruge den dagligt. Det har mange fordele udover at rense skæget. Du kan prøve denne shampoo bortset fra din regelmæssige. Brug dette en gang om måneden og skæg dit skæg fra de sædvanlige shampooer. Ændring af shampoo hjælper også skæget til at vokse bedre.

14. Anti-Hair Fall Beard Shampoo:

At lave en ny skægstil hver dag resulterer det ofte i hårskader på at anvende kemikalier på skæg. Ved hjælp af et anti hår falder shampoo måske til at reducere faldet. Brug af denne shampoo hjælper med at opretholde skæggets tykkelse, hvilket er godt, da tykt hår resulterer i bedre stil. Den nemmeste måde at kontrollere hårfald på er ved at bruge en shampoo. Der er mange anti-hår falder shampoo og du kan vælge den der passer dig.

15. Hair Grow Skæg Shampoo:

Hvis du har skarpt skæg og leder efter muligheder for at gøre det tykt, så kan du bruge denne shampoo. Der er mange mærker, der giver bedre hår vokse skæg shampoo og balsam. Så du kan have blødt og sundt hår ved hjælp af dette. I stedet for at spise kosttilskud kan du bruge en shampoo, der går det samme. Vælg din shampoo klogt og se, hvad det kan gøre på trods af at købe de dyre mærkeorienterede shampooer, du skal gå til fordel-orienterede shampoo.

16. Deep Cleansing Beard Shampoo:

Rengøring af dit skæg bliver meget vigtigt, når du styler det hele tiden. Besøgsfester og arrangementer kræver, at du stiler op, så du ikke kan gå uden at style dit skæg. Du kan bruge dette dybe rensende skægsskampo til grundigt at rense dit skæg og fjerne olie og snavs. At holde skæget rent hjælper også det til at vokse bedre og tykt. Dette er det bedste skæg shampoo, der kan bruges til at holde dit hår sundt.

17. Professional Beard Shampoo:

Der er også nogle professionelle skæg shampoo, som du kan bruge. For det meste anvendes disse shampooer i saloner og parlors. Disse giver det bedste resultat og er lavet efter skægets type. Du kan bruge disse skægshampoo og balsam en gang om måneden for at give dit skæg et professionelt preg. Det er en bedre mulighed end at køre til salonen sidste minut. Det er ikke skrevet, at disse shampooer kun skal bruges af fagfolk. Du kan også bruge disse i hjemmet for at få den elegante touch.

18. Medicinsk Beard Shampoo:

Nu kan nogle af jer have nogle problemer med dit skæg, bekymre dig ikke, der er sådanne shampooer, der kun er lavet til disse formål. Der findes forskellige typer medicinske shampooer, der kan behandle dig. Hvis du har en følsom hud, så kan du bruge et følsomt skæg shampoo, eller hvis du har hår hårtab, så kan du bruge et skæg, der behandler dit hårtab.

Se mere: Afklarende Shampoos I Indien

Omsorg for skæg er et godt valg, og du kan vælge mellem forskellige produkter til at pleje dit skæg. Hvis du kan lide at være i stil, så vil disse produkter i dig grooming kit eller i det mindste i din liste. Der er en bred vifte af skæg shampoo, der bruges af mange mænd. Du kan bruge disse shampooer til at pleje dit skæg og genoprette dem, der udgør den skade, der er sket. I stedet for at tage piller kan du anvende disse nyttige skægsskampoer og balsam til at reparere skæget og nære det. Vælg omhyggeligt de shampooer, du anvender, og se hvilke resultater de giver dig og hvor meget de koster.

Pin
Send
Share
Send