Face Pack

9 Amazing Khadi Face Pack-produkter i Indien

Pin
Send
Share
Send


Khadi Natural er et godt firma, der fremstiller naturlige urteprodukter til hud og hår. Disse Khadi face pack produkter er beregnet til alle hudtyper og kan også bruges sikkert. Tjek det store udvalg af ansigtspakker, som de fremstiller.

Bedste og nyeste Khadi Face Pack produkter i Indien:

Lad os finde her med vist 9 bedste Khadi ansigtspakkeprodukter tændt i Indien.

1. Khadi Rose Face Pack:

Khadi Rose Face Pack er en vidunderlig blanding af urter, der har fordele som anti-aging og er perfekt til moden hud. Brug Khadi ansigtspak rose på dit ansigt, hals og endda hænder for at forynge din hud og give den dyb konditionering. Det vil hjælpe med at slippe af med tørhed i huden og hydrere den, så den bliver stærk og elastisk.

Sådan bruges: Brug mælk eller rosenvand til at gøre pastaen med Khadi Rose Face Mask. Anvend som et lag over hele dit ansigt op til halsen. Lad på arbejde på huden i mindst 10-15 minutter. Skrub forsigtigt med vand for at eksfolere. Skyl derefter af.

Ingredienser: Rosenvand

Pris: Rs 120 for 50 g

2. Khadi Gold Skræl Mask:

Gold Peel off Mask er den bedste Khadi ansigtspakke til tør hud, da det er en kraftig blanding af ren honning og guldstøv ekstrakt. Det har naturlige olier, der hjælper med at fodre huden samt stramme porerne. Dette holder den hud fra at bryde ud i acne og andre hudproblemer.

Sådan bruges: Bland ansigtsmasken med rosenvand, almindeligt vand eller mælk. Påfør et tyndt lag over hele dit ansigt og hals. Lad det tørre helt. Afskal masken.

Ingredienser: Agurkekstrakt, guldstøv, base Q.S

Pris: Rs.140

3. Khadi Sandal og Rose Face Pack:

Khadi Sandal & Rose Face Pack er et ayurvedisk produkt. Denne Khadi Sandalwood Face Pack giver din hud et rent udseende og forbedrer hudens hud.

Sådan bruges: Brug ansigtsmasken og vandet. Påfør dette på huden og hold i 15 minutter. Du kan derefter skrubbe med vand for at fjerne masken for at afsløre smuk hud.

Ingredienser: Sandalolie, Basil Oil, Jojoba Oil, Fullers Earth.

Pris: Rs.180 for 50 * 2 gm

4. Khadi Sandalwood Face Pack:

Denne khadi sandalwood urte ansigt pakke er fyldt med sandalwood godhed, der er perfekt til at holde varmen fra huden. Dette efterlader huden blød og glødende. De sandtræs antiseptiske egenskaber hjælper også med at holde huden sund. Du vil finde en lys hud, der gløder og ser yngre ud.

Sådan bruges: Tag en god del af ansigtspakken og bland derefter med vand eller endda mælk. Du kan derefter anvende et lag på dit ansigt og holde det i 15 minutter. Vask af og se forskellen.

Ingredienser: Fuller's Earth, Sandal Wood Powder.

Pris: Rs170 for 50 * 2gm

5. Khadi Neem Face Pack:

Khadi Neem Face Pack hjælper din hud til at slippe af med den daglige forurening. Alle de toksiner, der ligger under din hud, kan renses med dette produkt, og du kan slippe af med bakterier, bakterier samt snavs fra huden for at give det en ren og sund glød.

Sådan bruges: Brug af ca. 5 g af ansigtspakken med vand eller mælk kan give dig en god pasta. Brug dette på ansigt og nakke og hold i 10 minutter. Senere kan du vaske det af med vand og skrubbe for at exfoliere.

Ingredienser: Neem, Fullers Earth, Basil Oil, Jojoba Oil

Pris: Rs.160 for 50 * 2gm

6. Khadi Rose og Orange Face Pack:

Rose & Orange Face Pack er et ayurvedisk produkt, og det kan bruges sikkert til alle hudtyper. Khadi ansigtspakken til olieagtig hud giver dig et rent kig på huden og lyser dens hud.

Sådan bruges: Produktet, når det blandes med mælk eller vand, giver en god pasta. Påfør dette på ansigtet og lad det stå i ca. 10 minutter. Du kan derefter bruge vand til at skrubbe masken af.

Ingredienser: Rose, Orange, Sandeltræ, Gurkemeje.

Pris: Rs180 for 50 * 2gm

Se mere: Hjemmelavet Lemon Face Pack

7. Khadi Frugt Face Pack:

Khadi Fruit Face Pack er lavet af vidunderlige frugtekstrakter som papayajuice, akrødolie, olivenolie, appelsinekstrakt osv. Det er nyttigt til alle typer hud. Du kan også bruge denne Khadi ansigtspakke til retfærdighed, da frugterne lyder op i huden.

Sådan bruges: Bland ansigtspakken med rosenvand, mælk eller almindeligt vand. Påfør det på huden og lad det stå i 10 minutter. Senere fjern pakken med rent vand.

Ingredienser: Papaya Juice, Akhrot Olie, Oliven, Olie, Orange Uddrag osv.

Pris: Rs.180 for 50 * 2gm

8. Khadi Anti Wrinkle Face Pack:

Anti Wrinkle Khadi Herbal Face Pack er lavet med safran, sandalolie, papaya, mandelolie og hvedekimolie. Hver af disse elementer hjælper huden på en eller anden måde. Saffron lyser din hudtone og giver det et ungdommeligt udseende. Almond olie er fantastisk at fugtige din hud og nære den.

Sådan bruges: Brug nok af khadi ansigtsmasken med vand til at gøre en glat pasta. Påfør dette på huden og lad det stå i 15 minutter. Få næret hud ved at exfoliere med rent vand. Skyl grundigt.

Ingredienser: Basil, Grøn Appelsekstrakter, Kollagen, Sandal, Fullers Jord, Fenugreek, Neem, Rose Petals, Sea Foam.

Pris: Rs. 120 til 50 g.

Se mere: Tulasi Face Pack til hjemme

9. Khadi Neem og Tulsi Face Pack:

Denne Khadi Neem og Tulsi Face Pack er et vidunderligt produkt, der er nyttigt til at fjerne bumser. Det hjælper også med at reducere rynker og gøre din hud stram og elastisk.

Sådan bruges: Du kan bruge ansigtspakken med lidt vand eller mælk. Lav en pasta og spred derefter på ansigtet. Lad det stå i ca. 10 minutter til arbejde. Skyl derefter af med normalt vand.

Ingredienser: Neem, Tulsi, Rose Extracts

Pris: Rs.200 for 100gm.

Khadi produkter er de bedste til din hud. Giv din hud den skønhedsbehandling, som den behøver for at se lysende og lys.

Se mere: Hjemmelavet Sandalwood Face Pack

Se videoen: Top 3 Khadi Shampoos. Best Khadi Shampoo for Hair. SuperWowStyle Prachi #2 Khadi Haul (August 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send