Skønhed og mode

Forskellige måder kærlighedsforslag til at få (hende eller ham) til at sige ja

Pin
Send
Share
Send


Hvad er kærlighedens forslag og hvordan kan du gøre det på forskellige måder?

At blive tiltrukket af nogen er noget meget sædvanligt, og denne'attraktion 'sker med de fleste mennesker vi møder. Attraktioner er kendt for at vare i meget kort tid, og det kan godt tænkes som et tegn på god mental sundhed dog. Kærligheden begynder med denne attraktion, men det samme varer ganske lang tid. Selv om dette har kærlighed til en person, går det lidt sædvanligt, men det varierer fra person til person. I tilfælde, hvor to mennesker har smag for hinanden, men forladt uvis, forbliver det subtilt og er tilbøjelige til at bryde på ethvert tidspunkt.

Lad den anden vide, at fornemmelsen kan gøre det livligere og blomstrende. De fleste mennesker har en tendens til at miste i denne tilstand af kærlighed; være for tidligt og være for sent, begge kan ende med at blive ugunstige. Generelt er det ikke noget mere end en følelsesmæssig tilknytning eller binding den ene person har til den anden. Forslag er den bekendtgørelse man gør på hans eller hendes kærlighed til den anden person, som han eller hun har lyst til.

Forskellige måder at foreslå en pige eller dreng til kærlighed:

Bekræftelse af kærligheden kunne gøres på en række måder, og hver person, der er involveret i den, har fået sin egen måde at foreslå; det være sig direkte eller indirekte. Her er nogle af kærlighedsforslagstilen du måske kender til.

Direkte kærlighed forslag:

At være meget direkte i et forslag er en smuk ting, hvor den person, der foreslås, kan mærke kærlighedens ægte essens. Direkte forslag kunne ske gennem enhver form; være det personligt forslag, gennem breve, gaver osv. Sagen er at formidle kærlighed til personen på en åben samtale. At være direkte kan også forbedre chancerne for et positivt svar.

Indirekte kærlighed forslag:

Indirekte forslag er at formidle kærlighed til personen på en skjult måde. Indirekte forslag risikerer den anden person at finde det vanskeligt at afklare den reelle betydning af den indirekte budskab, der fremføres. Det kan tænkes, at en prank spillede på. Men indirekte forslag bliver interessante med tilfældet med de mennesker, hvor begge er interesserede og har tendens til at være på samme bølgelængde. På strækninger kan indirekte kærlighedsforslag føre til forvirring og opstart af spørgsmål.

Sjovt kærlighed forslag:

Forslag bliver til tider meget sjove, når den faktisk planlagte ordre kollapser. Overraskelsesforslag er mere tilbøjelige til at ende på en sjov måde med forslag. Den sjove måde at foreslå kan blive mere interessant, da reaktionerne og svarene ville være spontane. Den godt planlagte måde at foreslå har en anden oplevelse, men det bliver livligt og mindeværdigt. Rolige forslag kan også planlægges og arrangeres. Hvis den anden person elsker alle de sjove ting, kan det sjove forslag være et bedre valg at foreslå.

Romantisk kærlighed forslag:

Romantiske forslag er meget godt planlagt og gjort. Som stereotyper finder romantiske forslag sted på de steder, der er super romantiske. Middagstider slutter oftest med romantiske forslag. Romantiske forslag er mere tilbøjelige til at lykkes, og det er meget sjældent, at svaret går ugunstigt. At være romantisk i forslag kan imponere den anden person nemt.

Idéer til et overraskende kærlighedsforslag:

Foreslå er ikke bare at lade andre kende den kærlighed man har for den anden, det er en måde at imponere på og få dem til at falde for kærligheden. Det er ikke nemmere at få nogen til at falde med kærlige ord og de gaver fra de bedste gavebutikker derude. At få personen til at føle sig unik og speciel er en vigtig ting, der skal følges.

Gaver er altid overraskende, men når det kommer til kærlighed, vil gaverne fra butikkerne ikke have stor effekt. Disse gaver bragt fra butikker, men er specialfremstillede og personlige har en merværdi end de andre varer. Personlige gaver med billeder påtrykt eller navngraveret på den har en smule større chance for, at den anden person ville blive imponeret.

Kort hjælper de nervøse mennesker til at udtrykke deres kærligheds ord gennem det. Selv kort kunne laves for den særlige person. I stedet for at købe kort fra nogle butikker og præsentere, kunne kærligheds ordene skrives. Dette ville være en måde mere ægte og imponerende. Når det kommer til personlige kort, forventes teksten ikke at være mere poetisk. At være ægte er, at det hele er vigtigt.

Roser er beregnet til kærlighed, og som i en flok ser vildt og dejligt ud. For de mennesker, der er enkle og ikke for de overraskende gaver og personlige kort, kan en flok roser være mere fængslende. Foreslå med en flok roser ser en måde mere romantisk og attraktiv. Bunke af roser behøver ingen specialisering og personalisering; bare flokken vil gøre alt, hvad de andre gaver ville gøre.

Bedste citater til at foreslå din kærlighed:

 • Lad os vende en mønt, hoveder jeg er din, haler du er min.
 • Du er min besvarede bøn, mit opfyldte ønske, min realiserede drøm. Vil du gifte dig med mig?
 • Jeg håber du aldrig tænker på noget så meget som jeg tænker på dig.
 • Jeg vil alle jer, for evigt, dig og mig, hver dag.
 • Du har betaget mig, krop og sjæl.
 • Det var ikke i mit øre, hviskede du, men mit hjerte. Det var ikke mine læber, du kyssede, men min sjæl.
 • Jeg elsker dig som en drunkende mand elsker luft. Og det ville ødelægge mig for at få dig bare lidt.
 • Jeg er ligeglad med hvor svært at være sammen, intet er værre end at være fra hinanden.
 • Men du har gled under min hud, invaderet mit blod og greb mit hjerte.
 • Der er aldrig tid eller sted for sand kærlighed. Det sker ved et uheld i et enkelt blinkende, knust øjeblik.

Hvad er app Statuses at imponere din pige / dreng:

 • Glimrede i dit ansigt et øjeblik, og mine øjne har fotograferet det.
 • Jeg ville holde dig rundt bare for at lytte til mit hjertes rytme.
 • Hvis jeg kunne vælge mellem at elske dig og ånde, ville jeg vælge min sidste vejrtrækning for at sige, at jeg elsker dig.
 • Jeg kan ikke være perfekt, men jeg er den bedste, du nogensinde vil have. Du vil indse det den dag, jeg stopper med at komme tilbage.
 • Jeg savner et slag hver gang du går forbi.
 • Ingen har evnen til at få mig til at føle sig som vægtløs og ubekymret som du kan.
 • Vores forhold skal være. Noget der blev skrevet i stjernerne og trukket ind i vores skæbne.
 • Da jeg først så dig, blev jeg forelsket, og du smilede, fordi du vidste det.
 • Ingen vil nogensinde sammenligne for at give mig følelsen af ​​det lys, du har antændt indeni af mig.
 • Du løfter mig op til nye niveauer; få mig til at føle ting, jeg aldrig har følt før.

Her går du med nogle ekstra tips til forslag; Planlægning, Dos og Ikke s, etc.

 • Når kærligheden er følt, bør den foreslås og ikke forsinkes.
 • Vær ikke uhøflig i forslag, men vær høflig og blødmodig.
 • Planlæg sådan, at pigen / drengen bliver tiltrukket og ikke fornærmet.
 • At være super romantisk i kærlighed virker ikke, når det er det første møde.
 • Når det kommer til kærlighed, skal ego kastes væk.
 • Find om den anden person allerede er forelsket, før du foreslår, da den slags afvisning er mere smertefuld.
 • Vær mere præcis i forslaget.
 • Direkte forslag har en tendens til at have et mere positivt svar end de indirekte.
 • Foreslåelse gennem en anden er ikke tilrådeligt.
 • At være for sent i et forslag har meget mindre chancer for at få et positivt svar fra den anden person.

At tale om den kærlighed man har for en person er en smuk ting, som de fleste mennesker har oplevet. Uanset hvilken metode der følges for at foreslå, er alt, hvad der betyder noget, hvis det siges eller opbevares. 'Kærlighed gør livet smukt' som det siger siger, kærlighed til en person, hvis udtrykt finder en ny livsstil. At have lyst til en person og blive gift med det samme er en af ​​de største succeser for livet. Find, fald, foreslå og få forenet.

Pin
Send
Share
Send