Skønhed og mode

Fordele ved honning til hud

Pin
Send
Share
Send


Honning! På hvilken måde bruger du skat? Har du nogensinde brugt honning til din hud? Kender du fordelene ved honning til din hud? Honning er det naturlige guberfarvede sødemiddel, der giver fugt plus rig smag til kager samt cookies giver mange fordele som en kemisk fri hudplejeopbygning. Den er rig på antioxidanter; såvel som honning anerkendes at have antibakterielle egenskaber også. Der er ikke farvning, tilsætningsstoffer eller aromastoffer i honning.

Honningens fordele for hudpleje arbejder på få forskellige måder. Den kemiske sminke af honning tilbyder stoffets egenskaber, der kan tempo helbredelse plus undgå infektion. Den glatte, brede tekstur holder også fugt sikkert til huden, som kan hjælpe din hudfarve til at blive smidig og glødende.

Fantastiske fordele ved honning til hud:

I denne artikel giver vi fremragende honning fordele for huden sammen med andre hjemmelavede midler, der vil give vidunderlig behandling for huden.

1. Fugtighedsmask:

Honning er en naturlig fugtighedsbevarende, føler, at den trækker fugt ud af luften i huden plus sørg for, at den bevarer den i lagene, hvor det er ønskeligt, næsten alt for piercing, vedvarende hydrering. Spred 1 tsk rå honning på frisk, tør hud, plus lad være siddende i 15-20 minutter. Vask med lunkent vand.

2. Gentle Exfoliator For Skin:

Honning er lastet af antioxidanter, enzymer, samt andre næringsstoffer, der nærer, bader, plus hydrat hud. Du skal vide, at sodavand i mellemtiden er en mild naturlig exfoliator, som fjerner døde hudceller; tillade nye celler at fremstå for en strålende farve. Bland to spiseskefulde honning ved en spiseskefulde sodavand. Våd din hud med vand, og blød derefter blødt blandingen på dit ansigt ellers krop i en sfærisk bevægelse. Vask godt.

3. Honey For Body:

Er honning god til krop? ja det er meget nyttigt for vores krop. Honning er en normal fugtighedsbevarende og fugtiger din hud logisk. Bland det med mælkesyren i mælk, der logisk eksfolierer - ellers slipper af de døde hudceller - huden på din kropsopløsning bliver efterladt glat og hydratiseret uden at du engang løser en finger.

4. Forhindrer aldring:

Dette er en af ​​de gavnlige anvendelser for alle mennesker. At blive gammel af huden forventes, men der er livsstil plus formler, der kan hjælpe med at forsinke det. Desuden mellem de naturlige ingredienser for at kæmpe tegn på aldring er honning, fyldt med antioxidanter plus yderst nyttig til hindring for hastige rynker pleje din hud fast såvel som endog længere.

5. For fedtet hud:

Squash ¼ kop økologiske jordbær samt 1 spsk rå, naturlig honning. Jordbær er en medfødt kilde til salicylsyre og en dynamisk ingrediens i næsten alle naturlige acne-forebyggende cremer. Pas på, at blandingen er på den klumpede side, så det vil fortsætte på dit ansigt i ca. 10 minutter.

6. Nedskæringer og forbrændinger:

Honning bruges som en antiseptisk, især Manuka honning, der anvendes til brænder patienter plus mod bakterielle infektioner. Derfor kan honning være nyttigt på mindre nedskæringer såvel som forbrændinger derhjemme for at stoppe infektion.

7. Skin Conditioner:

Honning er en fremragende hudbalsam, som kan give dig en sund og glødende hud. Bland 1 tsk olivenolie med 1 tsk honning og desuden halv teskefuld citronsaft. Massér denne blanding på hver del af kroppen og lad den gå i 10 minutter. Vask det af med vand for at opnå en skinnende, glat hud. Honning sammen med gurkemeje kan også bruges til at mindske hudtonen plus bums.

8. Honningbad til døde hudceller:

Tidligere begynder du at handle med tør vinterhud, vride til honning for at roe. Som sæsonændringer går din hud overfor at forsøge at genbalancere det under omstændighederne. Tepid bade ved beroligende ingredienser kan fortsætte din hud i tjek. Tilsæt 2 kopper honning til et successivt bad for at gøre kropsudglatning bliss. Stejl i 15 minutter og derefter lægge en kop Arm & Hammer Baking Soda i de sidste 15 minutter for at hjælpe med at befri din krop af døde hudceller uden irritation.

9. Cures Eksem:

Honning er også kendt for at behandle eksem med at hærde skadet hud samt regenerere nye celler. Det bruges ofte til fremstilling af cremer plus salver til at helbrede eksem plus yderligere figur af dermatitis. Det reb hudens evne til at genoplive plus forynge udmattede hudlag.

10. Bekæmp infektioner:

Honning slag infektion selv under det øverste lag af huden ved unclogs porer plus rengøring af urenheden fast i dette lag. De dynamiske egenskaber af honning indtaster den blokerede follikel plus dræbe de bakterier, der forårsager acne såvel som bumser.

Se mere: Sådan Exfoliate Skin

11. Scar Fader:

Honning menes at mindske huden, plus dens anti-inflammatoriske såvel som antibakterielle forbindelser hjælper med at skære udseende af ar samt øge helbredelse plus væv fornyelse. Den hydratiserende egenskab af honning såvel som kokosolie, ellers vil olivenolie også hjælpe med at genoplive hudceller, mens regelmæssig, mild massering vil øge bevægelsen for at hjælpe hudopvækst plus celleretur.

12. Acne Behandling:

Honning indeholder antibakterielle såvel som anti-svampe egenskaber, som frustrerer bakterier, fører til breakouts. Dens anti-inflammatoriske egenskab vil berolige rødme samt irritation. Smør en tørring af rå honning til overdrevne områder, og sæt i 10-15 minutter. Vask med lunkent vand. Fjernelse af acne er en af ​​de mest populære fordele ved honning.

13. Hudreparation:

Antioxidanterne i honning eliminerer frie radikaler og hjælper derfor med at genoprette huden. Disse frie radikaler dannes i hud ved kontakt med støv, forurening, tryk, søvnmangel, sygdom, sol osv.

14. Honning til læber:

Ofte på grund af mange grunde bliver læberne meget mørke. Især for kvinder ser det meget mærkeligt ud. Mange gange afhænger det af hormonelle lidelser. Dog kan honning hjælpe dig ud af dette problem. For at give et naturligt kig på dine læber, brug det dagligt. Inden for få dage vil det få dine læber til at blive ædru og anstændige. Således behøver du ikke være forsigtig med problemet længere.

Hjemmelavede Remedies Of Honey For Skin: -

1. Honey Plus æg hvid til blødt ansigt:

Slå en stor økologisk æggehvide af en spiseskefuld økologisk honning. Masser denne blanding blødt på dit ansigt og lad den være på i mindst 10 minutter. Vask med varmt vand plus nyd et tonet plus blødt ansigt.

2. Honning og kanel til glat ansigt:

Bland 3 spsk kanelpulver ved 2 spiseskefulde honning. Smør som en maske til dit nyligt vaskede ansigt. Lad det stå i 30 minutter plus vaske af med varmt vand.

3. Apple og honning til hud helbredelse:

Denne handling er en succesfuld måde at håndtere akne med hastighed helingsprocessen, nedsættelse betændelse med forhindrer ny acne skåret fra stigende. Tag 1 økologisk æble og fjern frøene tidligere end at placere det i en blander. Sæt i 4 spiseskefulde økologisk honning. Blanding i afventning af blandingen synes pålidelig hele vejen igennem. Smør denne maske ensartet til ansigtet plus tilladelse til at tørre. Skyl det af efter 15 minutter og blødt tørt.

Se mere: Grøn te bruger til hud

4. Brug honning som antiseptisk:

Honning er et naturligt antiseptisk produkt. Hvis din hud er følsom, kan du bruge produktet. For at forhindre hud fra alle former for heling og forbrænding kan den bruges. Det er et hjemligt produkt, der behøver du ikke behøver at løbe i medicinske butikker. Det giver lindring inden for meget kort tid. Honning er i stor udstrækning til hærdning af sår. Det er en af ​​de vidunderlige fordele ved honning.

5. Honning til blød hud:

Ved hjælp af skønhedsprodukter og forureningen bliver huden meget grov. Du besøger ofte læge og er afhængig af medicin til god hud. Bortset fra medicin brug af honning til hud vil være mere frugtbar. Ved hjælp af honning kan du beskytte din hud mod urenheder. For at genoprette hudens blødhed gør du en god vane med at bruge honning i dit daglige liv. Ved hjælp af produktet kan du føle forbedringen.

6. Bedste behandling for allergi:

Mange mennesker lider af forskellige former for allergi. Allergi forringer tilstanden af ​​huden meget dårligt. Ligesom medicin kan du bruge honning mens du går gennem allergier. Det vil helt sikkert forbedre tilstanden af ​​din hud at fjerne allergierne. Gå til en læge med medicin er en lang proces hvor som du kan bruge produktet på en gang. Det anbefales at bruge til sine naturlige ingredienser.

7. honning maske som en ansigtsrensning:

Honningsmaske har altid været gavnlig. Mask består af rå er meget sund til ansigtsrensning. Det åbner porerne og vasker ud snavset og efterlader en glat virkning. Du kan stenbrud om, at honning er god til hud eller ej. Som alle er habituated til skønhedsprodukter synes naturlige muligheder at være meget tilbagegivet. Desuden er produkter fremstillet af naturlige ingredienser kemiske frie og så gode for helbredet.

8. Fjern punkter:

Allergier, solbrænding forlader ofte pletter på huden. Ofte bliver det meget svært at fjerne dem. Hvis du er meget bekymret for dem så brug honningspakker. Der er faktisk mange fordele ved honning til hud, som du ikke ved. Det kan bruges til flere formål. Således for at slette pletterne købe en og holde den i din bestand. Det vil helt sikkert give et bedre resultat end kemiske cremer.

9. Giv sunde stoffer:

Honning er rig på vitamin, som er afgørende for huden. For dets antioxidanter elementer bliver kvaliteten af ​​huden bedre. Honning fra alle aspekter er værd at bruge til ethvert hudformål. For dens effektivitet er det blevet anvendt i kosmetiske produkter som en ingrediens. Da huden er meget delikat i kroppen, bør du bruge naturlige produkter som honning.

10. Honey For Dark Circles:

Mørk cirkel er dannet af pigmentering. Det sker også ved svaghed eller træthed. Hvis du har mørke cirkler, er honningsmaske den bedste løsning. Som du ved, er honning hudfordele i rigelig mængde. Derfor sætte det rundt om dine øjne og holde det i få minutter. Gentag proceduren, indtil du ikke slippe af med det. Honning har vist sig at være fantastisk til fjernelse af mørke cirkler.

11. Honning med citron:

Pakke med honning med citron er bestemt en god løsning til at fjerne uønskede hår i ansigtet. Da ansigtets hud er meget blødt og følsomt, kan ingenting være bedre end dette. Parlor produkter er meget skadelige i dette problem, og det er derfor bedre at undgå.

Honning har mange gode fordele for huden og især dit ansigt. Prøv disse hjemmet retsmidler for sund, glødende hud.

Se mere: Bedste frugter til tør hud

Se videoen: De fantastiske fordele ved hvidløg og honning på tom mave (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send