Skønhed og mode

9 nyeste og fashionable designs af sport blazers til mænd

Pin
Send
Share
Send


Sport blazere er ikke som de sædvanlige blazere. De er mere afslappede og bæres af casual outfits. Hvad gør disse blazere mere tiltalende er deres design og stilarter. Der findes forskellige typer stilarter, hvor du kan bære en sportssko. De er lavet for det meste afslappet, men alligevel formelt. De har altid været i mode og er kommet frem over tiden. Disse blazere giver et køligt, men kongeligt udseende.

Stilfuld og Attraktiv Sport Blazers Designs for Gents i Trend:

Lad os se på de top 9 sports blazere.

1. Kontrolleret Mønster Sports Blazer:

Dette er den mest efterspurgte sportssko. Designet på blazer er stedsegrøn. Checks mode giver et smart udseende, når det bæres. Det kan bæres af casuals. Jeans vil se godt ud med det, selvom det også giver et semiformelt udseende.

2. Sport Blazers med albue patches:

Disse typer blazere er altid i mode. Albueplastret giver blazer et kongeligt udseende, hvilket er forskelligt fra resten af ​​blazerne. Det kan bæres med jeans eller formelle bukser. Dens design er unik og tilføjer mere elegance til sit udseende.

3. Winter Wear Sports Blazer:

Dette er den blazer, der for det meste er slidt om vinteren. De giver også afslappet udseende og er for det meste slidt af jeans og afslappet tøj. Disse blazere giver et moderne og simpelt udseende. Drenge vil gerne klæde sig på denne måde i vintre, som holder dem på mode såvel som adskiller formålet med at være varme.

4. Party Time Sports Blazer:

Hvem sagde sport blazers kan ikke bæres på fester? Designene kan være afslappet, men de kan også bæres på fester. De har også fest udseende og kan være dejligt tøj til at bære. Ikke til afslappet ikke for formel. Der er forskellige designs i denne kategori, der afhænger af dit valg.

Se mere: Floral Blazer

5. Slim Fit Sports Blazer:

Disse blazere er meget trendige, med den kropsformede beklædningsgenstand ser det meget smart ud, når de bæres. Den slanke pasform af disse blazere giver det et koldt udseende og kan bæres nemt med ethvert outfit. Frakkelignende look gør det mere stilfuldt at bære. Mænd iført denne slanke fit sports blazer ser meget dashing og cool.

6. Semi-Formal Sports Blazer:

Det er de blazere, der har det bedste af to. Det giver dig ikke et formelt udseende, men også en afslappet. Det kan bæres med jeans og en formel skjorte inde. Det er perfekt kombination af semi-formelt udseende. Det kan bruges på sportsbegivenheder eller møder mv.

Se mere: Designer Blazers Womens

7. Casual Sports Blazer:

Dette er den mest afslappede blazer i sportskategorien. Det er lidt lang og har et baggy look. Det giver et afslappet udseende, når det bæres. Det er bedst egnet til middelalderen mænd, der ikke ønsker at se for unge forsøger at forkæle mode, men alligevel holde op med tendensen.

8. Polo Style Sport Blazer:

Disse blazere er strengt lavet til at spille sport. Den velkendte sportspolo er spillet med denne sportssko. Designet og nedskæringen af ​​blazer er bare fantastisk. Det kan se ud som en uniform, men det er faktisk en sports blazer. Det ser meget elegant og skarpt ud. Det bruges mest til polo sportsbegivenheder eller andre sportsbegivenheder. Det giver et komplet formelt udseende.

Se mere: Herre Blazer Jakke

9. Velvet Style Sport Blazer:

Denne blazer er også slidt på sportspladsen. Det giver et formelt endnu casual look og går bedst med lys nuancer af formelle bukser. Det fløjlsmønster der anvendes i denne blazer giver personen et helt andet udseende. Det kan også bruges på fester og arrangementer.

Der er så mange måder, hvorpå en sports blazer kan bæres. Der er forskellige stilarter, mønstre, designs, osv. Til at bære sport blazere. En af de bedste ting ved disse blazere er, at de ikke er helt formelle. De kan også bæres med casual outfits. Prøv et nyt udseende. Uden at være helt formel, prøv en anden stil. Disse alle stilarter ser godt ud på mænd og giver dig så mange nye udseende.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send