Skønhed og mode

15 nyeste og smukke beaded gardiner til hjemmet

Pin
Send
Share
Send


Gardiner kommer i forskellige stilarter og former. Der er gardiner, der er lavet med almindeligt bomuldsstof samt silke. Du kan også prøve gardiner med net, blonder, voile osv. Blandt trendstile for gardiner er de beaded gardiner, der bruges som rumdeler. Disse gardiner er lavet med perler af perler. Der er ikke noget stof i disse gardiner, og det får dem til at se lys og luftigt ud. Prøv disse beaded gardiner til dit hjem for at give det et boheme udseende.

Bedste beaded gardiner i forskellige mønstre:

Prøv forskellige perler gardin design, der går godt med indretningen i dit værelse.

1. Regndråbe Beaded Gardin:

Her er et smukt beaded gardin, der er som en regndråbe. De perler, der anvendes til dette gardin, er i form af regndråber. Farverne på disse perler er valgt i regnbuens farver. Dette giver et rigtig flot udseende til gardinet.

2. Træ Beaded Gardin:

En anden stor indisk stil beaded gardin er dette træperler gardin. Disse beaded dør gardiner er perfekte til den indiske stil hjem. Hver af perlerne er lavet af runde træ. Farven er perfekt og ser meget rustik ud. Strenge er placeret tæt på hinanden, så du kan dele et værelse.

3. buet døråbning perle gardin:

Her er en god måde at dekorere din buede døråbning på. Disse krystal beaded gardiner er lavet af runde krystaller fordelt jævnt ud. Tæppets ender er forsynet med krystaller med større størrelse for at give det et komplet udseende. Gardinens form er sådan, at den giver en buet kant, der matcher den buede døråbning.

4. To Size Beaded Gardiner:

Her er et eksempel på et to-størrelse beaded gardin. Gardinet er lavet af små og store perler af samme farve. Gardinsættet kan omfatte forskellige farver for at give en farverig effekt. Dette gør en fin perler gardin design.

5. Glasperle Gardin:

Denne gypsy stil gardin er lavet med granatæble og guldperler, der er små i størrelse. Dette gør gardinet ligne stof selv. Strengegardinerne med perler er gode til vinduer, da det giver en fin udsigt til ydersiden. Du kan også vælge farver, som du kan lide.

6. Metal Perle Gardiner:

Her er en flot guldmetalfinish beaded gardin, som du kan hænge i din døråbning. Metalfinishen til disse gardiner gør den meget trendy. Du kan også tjekke videoer på nettet for at finde ud af, hvordan du laver beaded gardiner til dig selv. Disse er lette og tager ikke meget tid.

7. Random Beaded Gardin:

Her er en stor bohemisk stil hjemindretning, som du kan føje til dit hjem. Dette er et beaded gardin, der er lavet helt tilfældigt. Der er ingen farveskema eller enkeltvalg af perleform. Du kan bruge enhver farve og form til hver perle i gardinet.

8. Dream Catcher Beaded Gardin:

Dette er et af de nyeste trender i designverdenen. Disse er beaded gardiner, der er lavet af drømfangere. Den øverste del af gardinerne er udstyret med dejlige drømfangere. Strengene fra drømfangerne er så udstyret med perler, der bringer farve til værelserne.

9. Abstrakt kunst Beaded Gardiner:

Du kan lave disse abstrakte kunstpyntegardiner som et godt DIY-projekt. De er lavet af farverige perler i enhver form eller design, du vælger. Vælg den stil, du kan lide, og tilføj derefter perlerne til lange strenge. Du kan derefter tilslutte strengene sammen for at danne gardinet.

10. Akryl Beaded Gardiner:

Akrylperlerede gardiner kommer i forskellige farver som rød, lilla, blå osv. Du kan vælge at have gardinerne i en enkelt farvetone, eller du kan blande og matche dem efter din smag. Disse gardiner ser godt ud i lange gange også. Du kan selv lave disse akrylgardiner eller købe dem til overkommelige priser.

11. Træ Shape Beaded Gardin:

Her er et godt eksempel på træperlerede gardiner. Gardinet er lavet af perler, der er lavet af træflis. Perlerne er i form af diamant og ringe. De er grupperet sammen og derefter spændt på tråd for at danne gardinerne. Du kan også vælge enhver form, du kan lide.

12. Håndmalede Bambus Beaded Gardiner:

Her er et koldt bambus beaded gardin, der er håndmalet med et dejligt billede. Du kan have disse bambusgardiner i din dør, så billedet ses perfekt. Billederne, der er malet i hånden, kan være symbolske eller bare blomster. Maleriet gør gardinet særligt.

13. Designer Beaded Gardin:

Vælg disse designer beaded gardiner til dit hjem for at give det et smukt udseende. Disse designerperler strækkes sammen i en fantastisk stil. Perlernes farver er hvide og guld. De guldperlerede gardiner giver dit hjem et rigt udseende. Du kan vælge enhver form af perlerne, som du kan lide.

14. Glasblomst Beaded Gardin:

Her er en unik stil af beaded gardin, der vil se godt ud i ethvert hjem. De perler, der bruges her, er lavet af glas og er i form af en blomst, en kugle og et blad. Kombinationen af ​​disse figurer gør gardinet til en 3D-effekt. Også farverne på blomsterne giver det et godt udseende.

15. Sea Shells Beaded Gardin:

En flot tropisk gardinestil er det beaded gardin med havskaller imellem. Disse gardiner har farverige perler samt haveskaller imellem dem. Du kan vælge de farver, du kan lide og give dit hjem en dejlig, cool strand effekt.

Beaded gardiner giver en god følelse af lysstyrke i et hjem. Disse perler kan være plastik, krystal, bambus eller træ. De farver, du vælger, kan være i overensstemmelse med dit hjem. Indbyggede gardiner er lavet af perler, der er spændt sammen uden brug af stof. Disse perler kan være af en farve eller flere farver sammen. De er meget boheme i stil.

Se videoen: Hvordan sparkle små hull (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send