Skønhed og mode

Hvordan man anvender Henna til hårvækst?

Pin
Send
Share
Send


Hvis du troede at flappe lange smukke tresses er bare en drøm, læs videre for at gøre det til en realitet. Langt hår er et resultat af at følge en god hårpleje regime. Dette betyder ikke, at du skal foretage hyppige besøg i salonen og grave et stort hul i lommen ved hjælp af mærkevarer til hårplejeprodukter. Der er flere naturlige ingredienser, lige i dine køkkenhyller, der kan give dig skinnende vellykkede maner. Af disse er henna den mest populære og effektive ingrediens, der har været brugt i århundreder.

Hårdød eller farvning er et must især i de senere år af dine år. Mange unge udsættes ofte for hårfarvning ud af aldersfrasen, hvor ofte farvestoffer behandles kemisk. Derfor kan håret ses i de senere år, der viser tidlige tegn på nød samt en forstyrret vækst.

Henna for hårvækst:

Henna er ikke bare et naturligt farvestof og balsam til hår; det giver også mange andre fordele. Fordele ved henna for hår kommer først i form af en beskyttende kappe, der slører håret og beskytter dermed derved det bliver stærkere og mere bæredygtigt.

Er henna god til hårvækst? Ja, hårfald kan ses som en nedsættelse med rutinemæssig brug, og dit hår integrerer henna-mixets godhed og opbygger sig selv og ser livligt og energisk ud efter hver brug. Det er et glimrende hjem retsmidler for hår falder og fremmer hårvækst.

Hår i dag er ofte udsat for høje stresssituationer som gentagen udsættelse for de skadelige solstråler eller blanding af forurenende stoffer og toksiner, der øger hårskade. En stor del af dette kan også skyldes kemisk brug af farver og hårfarvestoffer, der ødelægger hårets enkle struktur. De naturlige egenskaber i henna hjælper med at reparere og forsegle hårsækkene, som igen hjælper hårvæksten.

Desuden styrker henna håret, forhindrer for tidlig graying og giver en naturlig glans til dine låse. Dette er ret vigtigt på grund af det høje stressniveau, der har bragt på dette fænomen, der kaldes for tidlig aldring af både hud og hår. Henna i sin organiske form helbreder og reparerer ikke blot skaderne, men ændrer også hårets udseende, der giver dig en langt mere ungdommelig og sund mane, der glirer og glimmer.

Henna tilbyder også fremragende behandling for hårrelaterede problemer som skæl, tørhed og kløende hovedbund. At være anti svampe og anti bakteriel i naturen, kan mindre hårbund og hårproblemer såsom svampeinfektion behandles eller indeholde i det mindste ved at bruge fordelene ved henna. En naturlig urte, henna bruges sammen med andre ingredienser til at danne fantastiske hårpakker og olier, som stimulerer hårvækst.

Sådan laver du Henna hjemme:

Mange har spurgt spørgsmålet er henna godt for hår gentagne gange, og her er vi endnu en gang i et problem over døende grå hår til sort eller brun. Men i det mindste denne gang vælger vi organiske midler, hvilket er hovedsagelig hvorfor her i dette segment, vi vil diskutere, hvordan man laver henna hjemme.

Ofte kommer kommercielle pakker med hennapastaen til brug, men hvis du vil gå helt naturlig her er det, hvordan man springer koden. For at gøre henna hjemme vil du have brug for mehndi-blade, friske og kvist mindre, når du forlader dem i solen for at de skal tørre. Når du er tør og skarp, kan du nu male blade i en mixerkværn, indtil det tager konsistensen af ​​et fint jordet pulver, der ligner noget sand tekstur og farve.

Tæt resten i en lufttæt krukke til senere brug og brug ca. 3-4 skeer af dette pulver til at koge hennaen til dig. din hårlængde vil være en faktor i, hvor mange skeer du vil bruge henna i. Tag nu en jernredskab og kog op hennapulveret med vand og teblad. Mange mennesker bruger også stikkelsbær eller ostemasse eller methi til at tilføje næringsstof og farve til udseendet.

Se mere: Honning for hårtab

Sådan bruges og påføres Henna på hår til hårvækst:

Nu her er hvordan man anvender henna på hår. Brug en hårbørste til at blande pastaen ordentligt og anvende den direkte på hovedbunden og håret. Træk dit hår i en blød bolle og sæt en bruserhætte rundt om den, som du forlader den i de næste to timer.

Mange mennesker bruger forskellige koncoction ingredienser som efter deres ønske som fenugreek pulver, kaffebønner, te blade, mynte blade og så videre. Sørg for at du allerede shampoo dit hår for at fjerne resterende snavs og olie, før du påfører hennaen på din hovedbund eller hår. I det følgende er nogle effektive anvendelser af henna for hårvækst.

Forberedelse af hårvækstolier ved hjælp af Henna:

Henna's beroligende og terapeutiske egenskab gør det til en god ingrediens, der skal anvendes under fremstilling af hårolie. Hennaolie forbedrer blodcirkulationen, reducerer hovedpine og har en afkølende virkning på hovedbunden. Det forhindrer også hårfald, tidlig hvidbinding af håret og afskærmning af manen mod skadelige virkninger af forurening.

1. Henna og sesamolie:

For at forberede denne olie skal du:

 • 5 kopper hennapulver
 • ¼ kg sesamolie (gingiliolie)

Fremgangsmåde:

 • Kog tandolie i en pande, indtil den er godt opvarmet, og tilsæt derefter hennapulveret langsomt, mens blandingen omrøres kontinuerligt.
 • Lad det koge i endnu 5-6 minutter og fjern fra flammen.
 • Lad blandingen afkøle helt og opbevares i en lufttæt flaske.
 • Denne henna hårolie bør bruges 2-3 gange om ugen i mindst 2 måneder.

2. Henna og sennepolie:

De vigtigste ingredienser, der er nødvendige for at forberede denne olie er:

 • 1/4 liter sennepsolie.
 • Henna forlader.

Fremgangsmåde:

 • Start opvarmning sennep olie i en gryde.
 • Knus få henna blade og tilføj dette til kogende olie.
 • Kog denne blanding i nogle få minutter, indtil farven bliver rødbrun.
 • Fjern fra flamme og lad det køle af.
 • Efter afkøling spændes blandingen og opbevares i en flaske.
 • Når du bruger denne olie, skal du altid blande den med citronsaft eller yoghurt, inden du påfører dit hår.
 • Lad i 1-2 timer og vaske af med en mild urte shampoo.

Se mere: Æg til hårbehandling

Hårpakker med Henna til hårvækst:

Henna er et naturligt middel til hårtab. Det balancerer pH i hovedbunden og derved forhindrer for tidligt hår at falde. Det har helbredende egenskaber til håraksel og nærer håret fra rødder til spidsen. Brug af henna packs giver dig sunde, lange og smukke tresses og hjælper med din hårvækst

1. Henna og æghårspakke til hårvækst:

Dette er en effektiv henna-hårpakke til fremme af sund hårvækst. Udover det giver også dit hår naturlig glans og glans. For at gøre denne pakke har du brug for

 • 3-4 spiseskefulde af pulveriseret henna
 • 1 æggehvide
 • Frisk citronsaft

Hvordan man ansøger :

 • Bland hennapulver og æg sammen for at danne en pasta.
 • Du kan også tilføje vand til dette for at danne en glat pasta og lade den være til side i en time.
 • Senere tilsættes citronsaft og blandingen blandes godt.
 • Påfør dette hele håret og hovedbunden og lad det være på i mindst 2 timer.
 • Efter det er tørret, skyl det med vand og brug derefter en mild shampoo.
 • Denne hårpakke kan påføres en gang om måneden for at få lange skinnende låse.

Henna er en naturlig hårpleje ingrediens, der forbedrer hårvækst og giver styrke, krop, tekstur og skinne til dit hår. Det har ingen bivirkninger også. Derfor er henna mere end bare at give farve til dit hår naturligt en vidunderlig naturlægemidler til hårproblemer, især hårvækst.

Tegnet på sundt hår er den levende skinne og det energiske udseende, og nu kan du få alt det og nogle mere blot ved at skifte fokus fra kemiske farvestoffer til dette hele organiske hårfarve.

Se mere: Er Castorolie god til hår

Pin
Send
Share
Send