Skønhed og mode

9 bedste solcreme til fedtet hud i Indien

Pin
Send
Share
Send


Den naturlige olie i din hud varierer ofte under forskellige vejrforhold og endda din huds evne til at kontrollere det. Den naturlige olie, som i en lille mængde er ønskelig, kaldes talg, der udskilles fra hudens porer. Ofte overskydende talgproduktion udvider disse porer, så overflødig snavs og olie kan klæbe til det og derved forårsage allergier og acne.

Så er der den hårde sol, der får lidt mere tillæg til de blødere, mere følsomme lag af din under huden, der beskadiger hudcellerne indefra. Derfor er der nogle solcreme produkter til rådighed, der især imødekommer de olieholdige skind, så olien kan være indeholdt, mens SPF'en gør sin magi.

Solcreme til fedtet hud i Indien:

Her er vores 9 bedste solcreme til fedtet hud til rådighed i Indien.

1. Organic Harvest solcreme til fedtet hud:

Organic Harvest som lovet vil give dig en perfekt blanding af organiske ekstrakter blandet i en beskyttende sollageret creme, der ville give dig den perfekte solbeskyttelse med UV A og B pleje. Den vigtigste ingrediens er olivenolie bør ikke narre dig, da olivenolie ikke kun fugter din hud, men også suger op den tilbageholdende naturlige olie fra dit ansigt, der efterlader dig tør og mat. Det er den bedste solcreme til fedtet hud.

2. Kaya Skin Clinic Daily Use Solcreme til fedtet hud:

En daglig solbeskyttelse til din olieholdige hud, Kaya solcreme har SPF15, som danner et beskyttende dæksel mod din hud, der absorberer de hårde stråler, så din hud forbliver beskyttet. Bortset fra solbeskyttelse tager Kaya et hudbehandlingsmærke også sig af beskadigede celler ved at forny og forynge huden fra det cellulære niveau. Det er en god solcreme til fedtet hud.

3. Lotus Herbals 3 I 1 Matt Lock Daily Sunblock:

De primære funktioner til dette produkt er at give en 3-i-1 effekt solbeskyttelse med en matt poleret effekt, strålende lysende glødende hud og glat og smidig hudtekstur. Egnet til daglig brug, vil denne solcreme nyde den overskydende olie og regulere deres produktion for at holde din hud så god hele dagen. Det er en bedste lotus solcreme til fedtet hud.

4. Cetaphil Day Long Light Gel:

Cetaphil dag lang lys gel er et gelbaseret solplejeprodukt, der løfter olien og urenheder lige fra dit ansigt, samtidig med at der ydes en vandtæt langvarig solbeskyttelse. Arbejde på de indre celler Cetaphil forsøger at reparere og rekonstruere den beskadigede hud, mens SPF30 giver dig en solid UV-strålebeskyttelse.

5. Neutrogena Ultra-Sheer Dry Touch Sun-blok:

For en daglig solcreme er SPF50 en ganske stærk konkurrent, og derfor kan dette være det rigtige valg for dig i løbet af sommeren middag udflugter eller field day trips. De ultraformede formler gør cremen let bøjelig, så der ikke vises tegn på overskydende olie eller kager på dit ansigt. Det er en af ​​de bedste solcreme til fedtet hud.

Se mere: Kan solcreme forhindre garvning

6. Lakme 9-5 Mattificerende solcreme til fedtet hud:

Den 9 til 5 mattende solcreme taler for sig selv, hvor nøglen beskyttelse er at arbejde på at give dig en varig beskyttelse mod solbeskyttelse. Fjederlysformlen holder huden hydratiseret endnu satin blød, så du ikke føler din hud vejer ned under pres . Det er en bedste solcreme til fedtet hud.

7. VLCC svedfrit solcreme til fedtet hud:

Den her beskrevne SPF40 er nok til, at du holder din solpleje på rutinen, mens den svedfrie formel holder din hud lyst og tør. Dette vil hjælpe dig med at undgå unødvendig glans og svede kager på dit ansigt, mens du giver en perfekt UV-strålebeskyttelse. Dette er den bedste solcreme til olieagtig hud i Indien.

Se mere: Solcreme For Acne Prone Skin India

8. Proactiv Daily Protection Plus solcreme til fedtet hud:

Proactiv er et behandlingsmærke, og derfor kan du stole på dette produkt selv for din følsomme hud. Denne solbeskyttelses lotion har SPF30 som sin ven, der hjælper dig med at bekæmpe solen. Det er den bedste solcreme lotion til fedtet hud.

9. L'Oreal Paris Uv Beskyttelse Aqua Essence Solcreme For Fedtet Hud:

Basislaget til dette produkt er vand, som er det perfekte match for en fedtet hud, mens den giver dig en perfekt solbeskyttelse. Mild på din hud og lette, er dette produkt også et hit for anti aldring og hudskade genoplivning. Det er en bedste solcreme i Indien for olieagtig hud.

Se mere: God solcreme til følsom hud

Se videoen: FIBARO & Nice (August 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send