Skønhed og mode

Hvordan man forbedrer dit immunsystem

Pin
Send
Share
Send


Et stærkt immunforsvar kan gå langt for at hjælpe dig med at forbedre din livsstil. Igen resulterer en sund livsstil generelt i et stærkt immunsystem. De to er altid forbundet. De siger et æble om dagen holder lægen væk. Men er det virkelig sandt?

Hvad dette ordsprog faktisk betyder at sige er, at at spise sundt vil holde dig væk fra hospitaler i lang tid, det vil sige, hvis du ikke er meget uheldige tilbøjelige.

Sådan forbedres dit immunsystem naturligt:

Her er en liste over de 15 bedste madvarer, som du bør spise regelmæssigt for at hjælpe med at give dit immunsystem et meget nødvendigt boost.

1. Hvidløg øge immunsystemet:

Hvidløg er den mest smagfulde af følgende varer. Således, herunder hvidløg i din kost bør ikke være en herlig opgave. Du kan enten forbruge hvidløg rå med din middag eller drys det over dine retter. Hvidløg har en meget stærk smag og en lige så stærk lugt. Således skal dets brug styres. Hvidløg har dog fremragende antibakterielle egenskaber, og det hjælper med at styrke immunsystemet enormt.

2. Yoghurt kan øge dit immunsystem:

Alle mælk mejeriprodukter er gode til din krop, medmindre du er laktoseintolerant. Så skal du undgå dem for enhver pris. Yoghurt hjælper med at holde dit system køligt. Yoghurt sport tilstedeværelsen af ​​visse bakterier, som når forbruges af os hjælper vores krop dræbe sygdomme forårsager bakterier. Således yoghurt er en stor hjælp til forbedring af vores immunsystem.

3. Havre og byg:

Alle har haft deres mødre køre efter dem og fodrer dem usømmeligt mad under påskud af, at det vil hjælpe dem med at vokse og blive stærkere. Nå, deres påstand blev ikke lavet af urigtige grunde. Fødevarer som havre og byg gør øget dit immunforsvar. De kan endda laves til at smage bedre, med bedre opskrifter. Så skift dine Morgenmad vaner fra ingen morgenmad eller en hurtig bagel til havre og byg!

4. Grøn te:

Her er en løsning for, hvordan du forstærker dit immunsystem ved at bruge grøn te. Grøn te (uden sukker) hjælper med at rense din krop indefra. Det udskylder alle uønskede toksiner og renser dine insider ved at dræbe skadelige bakterier og bakterier. Således er regelmæssigt indtag af grøn te et must, når man forsøger at forbedre dit immunsystem. Desuden hjælper grøn te også med at forbedre din hud og få dig til at se bedre ud generelt.

5. Svampe:

En ejendommelig indgang, som de fleste af jer måske ikke har forventet her er svampe. Svampe er gode for vores hvide blodlegemer. Hvide blodlegemer, som du ved, er det primære element i vores immunsystem. Derfor er svampe yderst gavnlige for vores immunsystem.

Se mere: Forøg metabolisme

6. Søde kartofler kan øge immunsystemet:

Sød kartoffel er rig på betakaroten, som gør den til en rig kilde til vitamin A. Vitamin A er afgørende for sund hud og sund hud hjælper med at øge vores immunsystem ved at beskytte vores krop mod sygdomme, der forårsager bakterier eksternt. Desuden er søde kartofler lækre. Der findes flere opskrifter til fremstilling af søde kartofler på nettet. Så stop med at være doven og tilberede dig selv en sund mad til en forandring.

Se mere: Sådan gør vi vores skarpe

7. C-vitamin:

Citrusfrugter er rige kilder til C-vitamin og skal danne en integreret del af din kost. C-vitamin hjælper ikke kun med at forbedre de hvide blodlegemer, men hjælper også med at producere forskellige former for antistoffer. Derfor må fødevarer, der er rige på citronsyre, ikke ignoreres, når du planlægger din daglige kost.

8. Zink:

Fødevarer som oksekød, bønner, krabber osv. Er rige kilder i zink og skal indgå i din kost. Zink er en af ​​de mineraler, der er afgørende for, at hvide blodlegemer fungerer bedre. Zink mad er en af ​​de bedste behandlinger for, hvordan man forbedrer immunsystemet.

Se mere: Tips til forbedring af fordøjelsen

9. Lin olie:

Hørfrøolie er rig på omega fedtsyrer. At tage i hørolie hjælper børn med at afværge åndedræts- og andre former for sygdomme. Flaxseeds kan øge dit immunsystem ved at tage det regelmæssigt.

10. skat

Honning er en naturlig helbreder, naturens egen agent til at helbrede mindre problemer og standardindstillinger. Honning er ofte en anbefalet kost i de sygedage, der eventuelt er blandet med lidt vand og lidt citronpress. Honning er kendt for sin sødme, det er naturens sødemiddel. Men det er ikke den eneste grund til, at vi anbefaler honning som en kur mod lav immunitet. Når det kommer til honning, er det anti svampe og anti bakteriel i naturen, der eliminerer alle mulige bakterier, der forårsager bakterier i din krop. Dens anti-inflammatoriske egenskab kan helbrede mindre udslæt og varmeforbrændinger samtidig med at beroligende dit system.

11. Fisk hjælper med at øge immunsystemet:

Fisk eller fiskeolie er en stabil kilde til omega 3 fedtsyrer, og hvis det ikke er overbevisende nok, viste en nylig undersøgelse, at i sammenligning med kød og æg er fisk faktisk mere potentisk og kropsbygning bortset fra at du selvfølgelig styrker øjets syn. Du skal stadig undre sig over, hvordan man øger immunsystemet med fisk? Omega 3 fedtsyrer er eksemplariske, når det kommer til at opretholde en stabil balance af kropsimmunitet opbygge et skjold, der ville være svært og stærkt nok til at bekæmpe mindre sygdomme.

12. ingefær:

Ginger i bedste fald er et godt krydderi, der vil tilføje en masse energi til din krop. Ginger bruges ofte som en lidelse under almindelig, kold og influenza, gingerte bliver brugt til beroligende halsbetændelse, der er vant til hævelse og rødme på grund af betændelsen. Dette er når dets anti-inflammatoriske egenskab beroliger musklerne og slapper af i det betændte område. Bortset fra denne ginger hjælper også med at opbygge immuniteten for kroppen, selvom du er syg, så der sikres hurtig genopretning.

13. Grønne:

Når vi taler om grønne grønsager, er vi normalt på linje med grøntsager, hvor det gamle gamle ordsprog om nærende mad hjælper dig med at opbygge en stærkere krop, bliver sandt. Grønne i form af grønne grøntsager som salat, kål og selv de farverige som rødbeder, gulerod og bønner hjælper. I denne sammenhæng skal vi også nævne urter, persille, thymes, rosmarin og lignende, som er for nyttige til din krop og hjælper dig med at opbygge immuniteten. Dette er en af ​​de bedste fødevarer til forbedret immunforsvar.

14. Kakao:

Hvordan man forstærker immunforsvaret er et ægte tvetydigt spørgsmål, og denne gang er kakao på listen for at øge immuniteten, da det opbygger forsvarssystemet i din krop og kan gøre dig stærkere og mere hårdfør. Men her når vi siger kakao, betyder det ikke chokolade, der har sukker og kunstige sødestoffer i dem. Kakao benyttet i jorden pulverform eller i form af frø kan anvendes i denne sammenhæng.

15. God nat søvn:

Hvis spørgsmålet om hvordan man forbedrer immunforsvaret bliver spurgt, kan vi let sætte vores tro på en velbehagelig hvile, der bringer systemet tilbage i arbejdet. Søvn er dine kroppe naturlige måde at genoplade, og det er nu, mens du sover, at din krop opbygger sløret, som vil beskytte dig mod sygdomme og bakterier. En svag træt søvnberøvet krop løber allerede tabt, så aldrig give op på en god fredelig nats søvn. Dette er den bedste måde at øge dit immunsystem på.

immunitet er kroppens naturlige forsvarssystem, som altid skal være på vagt, især i en verden, hvor sygdomme kommer hånd i hånd. Fra veje til hjemmet ses sygdomme, nye hver eneste time, som terroriserer befolkningen i verden, og omkring denne tid ville en krop med høj immunitet faktisk tage meget mere hit end en normal krop.

Se videoen: Zoneterapi (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send