Skønhed og mode

Sådan Spyte Øjenbryn?

Pin
Send
Share
Send


Kender du processen med tweezing øjenbryn? Plucking ideelle øjenbryn for at opnå den fejlfri, ansigtsrammekurve kan være en kedelig (derudover sårende!) Proces. Du skal vide, at dine øjenbryn er omridset for dine øjne såvel som ansigt. Hvis du vil hjælpe denne ramme til at vise sig bedst, så gør den mest behagelige form sammen med eliminere stray hairs. Dobling af brynene kan være en billig og hurtig måde at holde dine pander i den rigtige form.

På nuværende tidspunkt er fyldigere tykkere brynder mode, du kan (og formodes at) bruge meget mindre tid af pincetten. Det perfekte øjenbryn er som den nye størrelse 0 - faktisk uopnåelig, medmindre du er en berømthed. Så i denne artikel fortæller jeg dig om processen til at pusse øjenbrynene.

Metode til pusser øjenbryn:

1. Vælg de rigtige pincetter:

Passende pincet er nødvendigt for en skarp, skrå stil. I modsætning til pointy-versionen kolliderer de små øreringe hurtigt og vil ikke presse din hud sammen med hårene.

2. Tweet senere end dit brusebad:

Varmt vand åbner folliklerne og blødgør hårene, hjælper dem med at glide ud ekstra nemt.

3. Form op:

Find ud af din form-runde, forsigtigt skrå, lige og ellers høj-buet som en kanal til at forme din pande. Én gang du har bestemt dig på formen, kan du opdage hvor hovedet, halen såvel som buen ellers skal dine øjenbryn starte og slutte i dit ansigt.

4. lindre pluk smerte

Hvis dette er så smertefuldt for dig så dab på en numbing gel som ellers kan du prøve at lægge en isterning.

Se mere: Sådan pluk dine øjenbryn

5. Trim op:

Ved at påføre pande penslen, kamme opad. Gennem saks, trim endene af dine pandehår, der ligger i en vinkel. Udfør det langsomt og handling det lidt ad gangen. Børst en anden gang, og gå derefter tilbage. Dette trin er simpelthen passende for dem med meget lange pandehår. I tilstand er dine hår korte såvel som falder i en linje i form af din pande, så trim ikke.

6. Ditch din forstørrelses spejl:

Dette værktøj er meget nyttigt, da det kan føre til overplukning. Som et alternativ skal du bruge et normalt spejl i et godt oplyst rum. Hvis du ikke kan se stray hairs under disse forhold, kan heller ikke nogen andre. Efter hvert par dobler, tag et par skridt tilbage for at se det bedre billede.

7. skelne mellem dine arkgrænser

Tag en blyant til vejledning. Dine pander skal begynde lige over din tårekanal, toppen i køen af ​​ydersiden af ​​din iris, samt afslutte ved et punkt, der falder 45 grader fra det ydre hjørne af dit øje. Vær sikker på ikke at bøje dine pande for højt ellers vil de se unaturligt ud.

Se mere: Tips til smukke øjenvipper

8. Vejledning:

Ved din øjenbryn blyant, skitsere i din ønskede brow form som en skabelon. Dette gør det muligt for dig at se, hvor du ikke skal pusse. Eventuelle hår uden for din ønskede form skal være tvunget. For dem med sparsomt hår kan du senere slå sammen din pande blyant og rydde op.

9. Lav din form:

Skitse din ideelle bøjning ved hjælp af en blød, rende pande blyant. Fjern så kun hårene, der falder over ellers under din selvfremstillede stencil.

Tips:

  • Du kan bruge de skråt spids pincet. Træk huden tæt og pussehår i samme retning som vækst. Tør under din bue først. Herefter på toppen. Vær forsigtig med ikke at presse for tæt på din hårlinie.
  • Ellers pinde hårene mellem dine pande. Du må ikke overspotte her - nu til ydersiden af ​​dine øjne. Husk at du er hovedet på dine pander buet eller firkantet, ikke skråt over.

Se mere: Knælange kjole

Billedkilde: 1

Pin
Send
Share
Send