Skønhed og mode

Top 15 Seneste Tuxedo Skjorter i forskellige designs

Pin
Send
Share
Send


Tuxedo tailed jakker og smoking suits var tidligere og endda i dag betragtes som den bedste outfit til de sorte slips arrangementer og fester. Til sidst blev det for givet givet det unike sprog for alle mænd at klæde sig i rigdommen af ​​smoking-dragter til den anstændige og unikke stil. Forskellen i dragterne plejede at være kvaliteten af ​​stof og stil. De traditionelle mest glamourøse og stilfulde tøjredskaber var de sorte frakker og slipset til natpartierne med anstændighed. Med den moderne modeklæde bliver tuxen lidt vred med jakker, der varierer på mange måder. Den traditionelle stil af smoking suits fulgte den sorte jakke hvide t-shirt og en sort slips. Overordnet set fulgte den samme kombination for begivenheder, og festerne er blevet varieret med andre farver af dragter i disse dage.

Den kongeblå eller marinblå og grafiske grå eller den rige burgunder og sort kombination kan være de bedste dragter til en smoking-stil. Ikke kun de mørke farver, men også en lysegrå eller pulveriseret blå eller de hvide smokingjakker ser cool ud til de røde løberbegivenheder. Folk vælger selv det samme til bryllupper og ceremonier.

Tuxedo Shirts til mænd og kvinder i trend:

Uanset hvilken smoking der passer dig, vælger smoking-t-shirts klassisk i de meget rige hvide t-shirts. Nogle designer smoking-t-shirts i forskellige stilarter kan gøre dig klar med forskellige måder at klæde sig i smoking shirts på. Her er vores 15 bedste Tuxedo Skjorter med forskellige stilarter.

1. Plisseret Front Tuxedo Shirt:

Den mest almindelige, men ikke forældede, er den forreste t-shirt i hvid. Den designer hvide mænds smoking shirt har pletter lavet på siderne af knapperne og kan gemmes under de sorte bukser. Man kan bære en slips i sort, grå eller endog hvid med en sådan skjorte.

2. Tuxedo Black Dress Shirt:

Tuxedo dress shirts i sort især til kvinder ser cool og sexet ud til et stilfuldt kontor look. For et dynamisk og rigt udseende kan kvinder prøve en langærmet sort smoking-tøjskjorte til et formelt kontorpleje. Kvinder kan se meget professionelt udseende.

3. Dress Tail Smoking for Men:

Den traditionelle fest eller den røde løber begivenhed har brug for en perfekt syet klassisk smoking t-shirt stil ser fantastisk ud med den kjole hale tuxedos hvid skjorte, der har en høj krave og en hvid slips. En hvid overkjole og en sort lang tailed jakke passer dynamisk til festklædet.

4. Tuxedo Shirt i Halter Style:

En halvereformet, slebrig, slank fit t-shirt til kvinder kan udelukkende se den bedste kostume til kvinder på arbejdspladsen eller på kontorseminarer. En sort slips sød hængende på halsen med høje kraver ser fantastisk ud. Pletter på siderne af knapperne samler også opmærksomheden på den slanke fit skræddersyede skjorte.

5. Sort Ruffle Frilled Smoking:

En sort smoking-shirt ser ud som fantastisk som den hvide skjorte i smoking-stilen. Flæserne på trøjen giver et traditionelt udseende. en lang størrelse givet til trøjen kan bæres over bukserne til en smoking shirt indiske stil.

Se mere: Trykte Shirts Design

6. Slim Fit Tuxedo Shirt:

En sort smoking-shirt ser imponerende eksklusiv ud med en nede knapkrave og lange krøllede ærmer. Et talje over halsen ser stilfuldt ud og rig. Mænd i den sorte smoking får et glamourøst billede.

7. Udsmykede Tuxedo Shirt:

En pyntet t-shirt-stil til kvinder i hvide og gyldne palæer ser imponerende ud på fester. Kvinder kan have en sådan skjorte alene på jeans og en jævn designer creme bukser. De lange ærmer og pleat stilen med palæerne følger den samme smoking style.

8. Stilfuld Moderne Mens Tuxedo Hvid Shirt:

En hvid t-shirt til mænd med et disco-dynamisk moderne look giver et stilfuldt billede til højt profilerede fester. Pletterne udover knapperne er mønstret med lignende sorte knapper på pletterne også. Designeren ser cool ud på musikfest nætter.

9. En kvindelig stil smoking shirt:

En femininsk smoking shirt stil ser fantastisk ud, når den bæres med brede benbukser. Den eksklusive nye trend i ankellængdebukser og en smoking-dyb nakke-t-shirt-stil ser perfekt ud af et helt trendy og udsagnsudseende.

10. Designer Print Smoking i Grå:

En slank fit t-shirt til mænd med en anden farve er meget usædvanlig og trendy. En sådan skjorte kan bæres alene på lignende farvebukser eller endda en kontrast af jeans. En lined grå slank fit smoking shirt og høj collared stil ser fantastisk ud.

Se mere: Flannel Shirts til mænd

11. Fransk Manchetknapper og Collared Smoking:

En fransk stil manchet links og collared smoking stil skjorte ser utroligt og stilfuldt. Specielt lavet til festfestivalen, ser den hvide skjorte med en åben ender fastgjort slips ud på trendy på mænd. Parret med sorte bukser og designer læderbælte det billede du får er rig og standard.

12. Eksotiske Black Lace Smoking:

En eksotisk sort laced tuxedo stil skjorte til kvinder ser utroligt ud til et højt profileret parti. Den sorte snøre skjorte med glatte hvide kraver og manchet links ser cool og designer. Til en fest kan en sådan skjorte bæres på bredbenet sort bukser.

13. Orange Ruffled Tuxedo Dress:

En smoking kjole skjorte til kvinder i en farverig tone ser lyst og stilfuldt også. En orange langstitchet tøjkjole skjorte kan bæres alene såvel som på strømpebukser. Understøttet med lignende hæle ser outfitet røgfyldt af. De lange ærmer og kraver og knapper tager den helt egen traditionelle stil med smoking styling.

14. en mandarin krave smoking

En designer tuxedo stil skjorte ser dynamisk ud for en professionel eller høj profil rig påklædning. En sort krave midtstrimmel og kraver og manchetforbindelser i glat sort stof med en ren hvid skjorte er, hvad der ser ud som standard og dynamisk til en smoking shirt til at se fantastisk selv uden slips eller frakke.

Se mere: Klassisk poloshirt

15. Novelty Tuxedo Shirt:

En slank fit t-shirt til kvinder kan være designet med frill i midten og lange ærmer ser fantastiske ud. Farvet pink med feminin berøring i sømmen ser t-shirt perfekt ud til et seminar eller kontorsted. Tuxedo stil skjorte ser utroligt ud med sorte bukser og kan bæres uden tucking under bukserne.

De moderne modeeksperter har også bragt farver i smoking shirts med enkle, men klassiske vendinger. En smoking-t-shirt med designer-slips shinny glas spejle eller designer slips der matcher bælterne bringes en ændring til det traditionelle slid. Generelt er bælter ikke brugt i smoking-dragterne, i stedet blev de slanke taljebånd eller hængere med sideknapper slidt eller endda de diskrete sidejusteringer. Mens de trendy modefolk bærer t-shirts med klassiske bælter med designer look.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Se videoen: Top 10 Most Expensive Suits In The World (December 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send