Skønhed og mode

Mini klimaanlæg til værelse - Vores bedste 9 med priser

Pin
Send
Share
Send


Er dit værelse i huset lille? Så er Mini Air conditioner bedst for dig? Køber et luftløst klimaanlæg indstiller billigt air condition til et hjem, plus et mini split system gør det muligt for køberen at afkøle hele huset, ikke bare et værelse. Mini split klimaanlæg passer nemt uden et HVAC system plus ofte køligt op på 600 kvadratmeter ved en installeret kølezone. Mens de oprindelige omkostninger er høje, er de fleste miljøvenlige, energieffektive og resulterer i lavere energiregninger end vinduemodeller, som kun køler et rum. Til dags i denne artikel kom vi op med forskellige mini klimaanlæg til rum af huse, der er bedst i Indien sammen med deres priser.

Bedste Mini Air Conditioner mærker til værelse i Indien med priser:

1. Pioneer WYD009A43-L Mini Air Conditioner:

Med fire løbende tilstande, der involverer opvarmning, køling, tørring og affugtning, er WYD009A43-L fra Pioneer stor for hver dag på året, uanset vejret. Systemet har automatisk nighttidsændring til faldende temperaturer, en energieffektiv timer samt en fjernbetjening til nemhed. Denne mini klimaanlæg funktioner er 9000 BTU (British Thermal Unit) 3/4 ton med 110 V.

Pris: INR 46315

Se mere: Split Air Conditioners

2. Honeywell MN10CESWW Bærbar klimaanlæg:

Det er en energieffektiv 10.000 BTU klimaanlæg, som afkøler sig til 400 kvadratmeter. Det har desuden en affugtningsfunktion, indflydelsesrige fans samt en klar LED-skærm, som du kan bruge til at ændre indstillingerne. Alle touch-kontroller plus lydhør, da det automatiske on / off-system hjælper med at spare energi hovedsageligt under koldt vejr. Hvis den installeres korrekt, virker dens indflydelsesrige luftstrøm lydløst i baggrunden (ca. 55 dBA).

Pris: INR 26588

3. New Air AC12000E Bærbar Klimaanlæg til Room:

Dette er et 12.000 BTU mini klimaanlæg, som køler op til 425 kvadratmeter rum. Det er multifunktionelt plus bruger en kompetent auto-fordampningsteknologi, som reducerer elomkostningerne. For personer, der lever i fugtigt miljø, er affugteren lige så effektiv, mens dens højtydende forurenende plus lugtfiltre kan vaskes såvel som udskiftes. Dens 24 timers timer er programmerbar. Dens tætte bærbare plan fungerer også godt i alle boliger, mens dens ergonomiske styringer er veldesignede.

Pris: INR 32920

4. LG L-Pearl Terminator LSA5PT3D1 Split Aircondition:

LG L perle terminator LSA5PT3D1 Split Aircondition, der giver energibesparelser på op til 76 procent over et standard klimaanlæg, er LG mini klimaanlægget et simpelt valg for boligejere, der ønsker at spare penge på opvarmning plus køling. LG mini split klimaanlægget har desuden multi-filter teknologi til ren luft, stille ydeevne, plus 1,5 tons kapacitet.

Pris: INR 34390

Se mere: Bedste vindue klimaanlæg

5. Klimaire KSILO12-H216 Mini Air Conditioner:

Dette giver opvarmning plus køling til 15 SEER plus 9 HSPF ved en DC Inverter, 18000 BTU miljøvenligt kølemiddel plus nem installation. Modellen fungerer på lige fod med negativ 5 grader Fahrenheit, plus funktioner teknologi, så som rummet ved fjernbetjeningen, som ejeren næsten er tilbøjelig til at være i, drage størst nytte af opvarmning ellers køling.

Pris: INR 77548

6. Daikin DTKP 50QRV 16 1,5 Ton Inverter Split Aircondition:

Involver to designs til enten væg ellers kanalmontage; Daikin LV serien tilbyder alle, der ønsker at passe mini split klimaanlæg, hvor de er næsten alle bekvemme. Daikin indeholder 24,5 SEER energien økonomier, rolig drift ved økonomi tilstand, plus opvarmning ellers køling ved nat form for fleksibel luft berolige.

Pris: INR 45799

7. Fujitsu ASU24CL1 Mini klimaanlæg:

Med en elegant, stille kompressor, lavt slagdesign plus varierende hastighedskompressor, passer ASU24CL1 fra Fujitsu til brugeren, der ønsker et klimaanlæg, som afkøler blottet for at være opmærksom på det. Den omskiftelige hastighed gør det muligt at simpelthen afkøle singulære størrelser af boliger uden spænding, mens et indbygget luftfilter renser luften.

Pris: starter fra INR 26990

Se mere: Bærbar aircondition

8. Senville Aura 9000 Mini klimaanlæg:

Denne AC er sammen med en Energy Star Certification, miljøvenlig 25 SEER-operationer, plus flere filtre til støv sammen med bakterier, og Aura 9000 kombinerer effektivitet og økologisk venlig proces, der giver budgetvenlig, fremragende opvarmning og køling. Senville-systemet tilbyder 7-trinsfiltrering, Varmepumpe og 9000 BTU, og en fjernbetjening til fjernbetjening, der direkte fører til hvor som helst fjernbetjeningen, plus ultralyd drift.

Pris: INR 61976

9. GREE Terra Series Mini klimaanlæg:

Denne AC er klassificeret op til 27 SEER energieffektivitet, og også besparelser på 60 procent i energiforbruget, plus udstyret med en lav power inverter; GREE Terra er perfekt til besparelse ved opvarmning og køling. Terra indeholder opvarmning, køling, firevejs luftstrøm, plus et fotokatalytisk luftfilter for at reducere mængden af ​​bakterier plus luftforurening, som kommer ind i hjemmet.

Pris: starter fra INR 20999

Pin
Send
Share
Send