Skønhed og mode

Top 9 Stone Smykker Designs

Pin
Send
Share
Send


Ædelstene er mineralske krystaller, som kan skæres og formes til at lave smykker og andre udsmykninger. Ædelstene er normalt hårde, men bløde mineraler bruges også i smykker på grund af deres æstetiske værdi. Mange sten er sjældne, hvilket gør sten smykker dyrt. Mens de fleste sten findes i naturen, kan nogle også skabes kunstigt. I nutidens tid er nogle af de ædle sten - diamant, rubin, safir, smaragd, kvarts, ametyst og turkis.

Smukke sten smykker design:

Her er de øverste 9 sten smykker design som følger.

1. American Diamond Stone smykker sæt:

Diamanter er de mest værdifulde sten. De er de sjældne og de smukkeste. De hedder med rette 'en kvindes bedste ven'. Dette sæt er et diamantbaseret stykke med halvædelsten. Den kan bæres af bruden på hendes bryllupsdag. Det indviklede design giver det et majestætisk udseende og er sikker på at stjæle alles opmærksomhed. Det er en af ​​de bedste sten smykker design.

2. Stone smykker armbånd:

Dette elegante armbånd er lavet af runde sten. Det giver et koral udseende, og smykkestenens farve er beroligende for øjnene. Den glatte tekstur gør det behageligt at bære og den store sten i midten har en hård men fin tekstur. Dette armbånd kan bæres på noget. Det giver et simpelt sommer look til hænderne. Det er en god farve sten smykker.

3. sten smykker pop halskæde:

Dette klassiske halsstykke er lavet af glatte lilla agat ovaler, fastgjort til en gylden kæde. De store sten har et højt udseende, og dermed ser det godt ud på simple kjoler. Dette design findes i dag med de fleste stensmykker. Dette er et fint eksempel på farve sten smykker.

4. Amethyst Stone smykker øreringe:

Amethyst er en af ​​de mest værdsatte sten tilhørende kvartsfamilien. Det er værdsat for sin lilla nuance, som har forskellige toner. Dette unike par øreringe har pæreformede ametyststen, der hænger sammen med firkantede sten. Det er smukt og kan bæres til fester.

Se mere: Stone Øreringe

5. Emerald Stone smykker halskæde:

Emerald er en af ​​de mest dyrebare ædelstene. Det er kendt for sin fine grøn farve. Denne smukke halskæde har en række smaragdstener hængt af en gylden kæde. Stenene har en attraktiv farve og ser enkelt ud. Dette kan bæres af unge kvinder og vil se godt ud over traditionelle såvel som vestlige tøj.

6. Citrine Stone smykker øreringe:

Citrin er en gul, gennemsigtig sort af kvarts. Disse citrine øreringe med perler er en af ​​en slags. De er smukke og elegante. De kan bæres over såvel traditionelle som vestlige tøj. De er ikke for tunge eller for simple, så de har det perfekte udseende.

Se mere: Natursten Perler

7. turkis sten smykker anklet:

Ankler er tilbage i mode. Denne guldkæde anklet med en turkis sten i midten vil få dig til at gå wow. Det er enkelt og stilfuldt og ser godt ud med en sommerkjole.

8. Ruby Diamond Stone Smykker Ring:

Denne ring har et højt og fabelagtigt udseende. Den store rubin i midten har to diamanter på hver side. Det har et tungt udseende og kan parres med identiske øreringe. Dette er en af ​​de fineste smykker sten.

Se mere: Moonstone Halskæde

9. Quartz Stud Sten Smykker Øreringe:

Disse øreringe er enkle og søde. De hvide kvarts studs ser elegant ud. De kan bæres med noget og kan findes hos de fleste stensmykker. Enkelheden af ​​disse gør det godt til den, der bærer dem. De kan bæres regelmæssigt.

Der er mange sten smykkedesigner, der har fået popularitet i den seneste tid. Farve sten smykker kan findes med de fleste sten juvelerer i disse dage.

Se videoen: 17 TOTALLY COOL DIY JEWELRY IDEAS (December 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send