Skønhed og mode

20 gode sundhedsmæssige fordele ved hørfrø

Pin
Send
Share
Send


Hørfrø:

Det er den tid på året, når vi sætter på vores organiske kjole og begynder at gå helt naturligt med vores sundheds- og skønhedspleje. Det er den tid på året, hvor vi husker, hvordan vores bedstemor plejede at klage over, at vi ikke bruger de organiske materialers godhed i og omkring huset og bliver født derfra, det er den tid, vi begynder at skure køkkenet for vores skønhed og sundhed rettelser. Fra gurkemeje til mælkflasken, fra yoghurt til ørken til granatæble til brunchen, har vi stort set brugt alle andre fødevarer til vores sundhed og forskønning. Et sådant element i dag, der går med i listen, er hørfrøene.

For dem, der endnu ikke ved, hvad et hørfrø er, er det frø der er afledt af en af ​​de ældste og lange levende afgrøder, hør. Selve navnet gør retfærdighed til dets identifikation, men hvor godt ved vi faktisk, hvad et hørfrø faktisk er gavnligt for.

Wonderful Hørfrø Fordele og fordele:

I denne artikel i dag skal vi tale om de forskellige anvendelser og fordele ved hørfrø til sundhed og vil hjælpe os med vores daglige problemer.

1. Blodsukkerkontrol:

Fedme er direkte relateret til at øge sukkerindholdet i dit blod, og det er her, at vi har brug for linfrø til at gøre sit arbejde. En af de primære sygdomme vedrørende blodsukker er diabetes, typen 2 er specifik. Nu har hørfrø en høj mængde opløseligt fiberindhold i dem, der hjælper det med at kontrollere blodsukkerniveauerne. Hørfrø hver dag hjælper med at forbedre glykemiske kontroller også. Dette er dog specielt begrænset til overvægtige mennesker. Ifølge mange eksperter er hørfrø blevet vist sig at være yderst effektive til at reducere blodsukkersymptomer, og derfor anbefales folk med blodsukkerspørgsmål ofte at spise linfrø sammen med deres daglige madindtag. Det virker som magi ved at reducere (for dem der vil have højt blodsukker) eller tage det til den stabile tilstand (lavt blodsukkerniveau) og holde det sådan i lang tid. Hvis du har medicin på daglig basis for at kontrollere blodsukkersymptomer, så er hørfrø noget der hjælper dig med den slags medicinske tilstand.

2. Bekæmpelse af kræft:

Hørfrø er beriget i omega 3 fedtsyrer sammen med lignaner, og det er her, at vi har brug for hørfrøene til at kontrollere de forskellige kræftelementer i vores krop. Det er disse to hovedelementer i hørfrø, der hjælper dig med at kontrollere de meget vigtige kræftceller, og når du tager hørfrø hver dag, kan du hjælpe med at bekæmpe prostata og brystkræft. Hørfrøene er også kendt for at kontrollere hormonelle forandringer, som er hvor hormonerne, der knytter sig til kræft, kan bekæmpes og vandt imod.

Hørfrø har vist sig at være effektive til at reducere de symptomer på kræftbehandling, som folk ofte står over for. Når du er i den første fase af kræft, anbefaler dietisterne ofte en sund kost og beder offeret også begrænse nogle fødevarer. Hørfrø er en af ​​de fødevarer, der anbefales af eksperterne at forbruge i den pågældende tid for at helbrede symptomerne så hurtigt som muligt. Hvis du lider af kræft symptomer, så hørfrø er noget, der altid vil komme til nytte.

3. Vægttab:

Roughages og fibre har altid haft stor betydning, når det drejer sig om vægttab og vægttab. Nu er hørfrø som nævnt før fyldt med disse meget nødvendige fiberindhold, men præcis hvordan hjælper det med vægttab du spørger? Fiberen i hørfrøene ville optage alt det tomme rum i din mave og dermed holde dig fuld og tom for sulten i længere tid. Hvis du arbejder på en vægttabsdiæt, vil hørfrø være en af ​​nøgleelementerne af den kost.

Denne hørfrøsmad kommer med meget lavt fedtindhold og fungerer også som en god fiberfyldt mad og for alle de gode næringsmæssige fakta om denne mad, er det noget, der hjælper dig med at komme i form. Maden er en af ​​de mest anbefalede madvarer fra hele tiden af ​​diæteksperterne, og det virker godt, når det kommer til at reducere fedt. Du kan forbruge hørfrø mere end en gang om dagen, hvis du er villig til at miste fedt så hurtigt som muligt.

4. Inflammation:

Fælles smerter er et fælles scenario i løbet af firserne, og på dette tidspunkt er alt du behøver, en god linfrø i dit system for at slippe af med væsentlig ledd inflammation og smerte. Disse hævede røde led kan let hærdes af tilstedeværelsen af ​​Lignans sammen med ALA, der hindrer vejen for de inflammatoriske midler på vej til kilden til inflammation. Ved at stoppe dem fra at nå deres destination, tager du faktisk et skridt i retning af at bremse ledsmerterne. Har du været på udkig efter nogle naturligt fundne fødevarer, der kan reducere inflammationen hurtigt?

Hørfrø har altid været der for dig. Du kiggede bare ikke omhyggeligt. Det kommer med nogle af de mest vitale naturlige elementer og for alle de gode mineraler i denne mad, kan det reducere inflammation, før du vil vide. Hørfrø anbefales stærkt af læger og for alle de gode egenskaber ved denne mad er det noget, som alle kan lide at reducere den alvorlige smerte, betændelse osv.

5. Hårpleje:

Vidste du, at hørfrø kan fungere godt til dit hår også. Maden er en af ​​de bedste hårplejemidler derude, som du kan have. Både mandlige og kvindelige kan forbruge denne mad til at tage sig af deres hår, og det er på grund af den strålende hårstyrkefunktion af hørfrø, som folk foretrækker forbrug for at reducere alvorlige hårproblemer. Skæl og hårbrud er et konsekvent problem, som vi alle har haft nok af. Vi har alle været der på det tidspunkt, da håret simpelthen ikke ville lytte til dig. Den hårde mand blev hårdere og tanglesne gik ude af kontrol. det er da, at flaxseeds ville hjælpe din tame din mane mens den nærer og betingelser din hovedbund til et bedre hår.

6. Kolesterol kontrol:

En nem og omkostningseffektiv måde at holde kolesterolet i kontrol er at inddrage brugen af ​​hørfrø i din daglige kost. Det kan være linfrøolie eller enhver anden metode, men det har været en bevist opfindelse, at kolesterolniveauer simpelthen har været stabile, når de mennesker, der lider, begyndte med deres hørfrøbehandling.

Da kolesterol er en af ​​de meget spredte problemer lige nu, bliver det vigtigt at finde ud af nogle naturlige teknikker til at tage sig af denne medicinske tilstand. Og hvad der kan være bedre end at forbruge hørfrø og reducere kolesterol forårsaget problemer effektivt.

7. Fordøjelse:

Nu er fordøjelsesbesvær et af husstandens navne i dagens verden, hvor den rige mad og deres skadelige måder at bevare har ført os til hyppige gas- og surhedsproblemer. En anden løsning til en bedre hede her er blevet leveret af flaxseeds her. ALA i hørfrø hjælper med at beskytte formen af ​​fordøjelseskanalerne og derved hjælper os med Crohns sygdom.

Se mere: Fordele ved at spise amla pulver

8. Skønhedspleje:

Omega 3 fedtsyrer har ikke kun gode sundhedsmæssige fordele, men også også i skønhedsplejeordninger. Flaxseeds hjælper dig ikke blot med at forynge og nære din hud, men beskytter også din hud mod solskader og allergier, hvilket ofte gør huden blød og smidig. Omega 3 fedtsyrerne giver dyb næring til de nederste lag i den hårde hud og derved medfører en betydelig ændring i dig inden for måneder.

9. Overgangsalderen og beslægtede bekymringer:

Normalt vil kvinder, der står over for overgangsalderen, vide bedre deres kamp lige efter ophør af deres menstruation, og det er ofte på nuværende tidspunkt, at de forskellige problemer som pludselige blinker i løbet af dagen og pludselige nattsvejsninger parret med kold chilliness i løbet af natten begynder at forekomme. Med hørfrøindtag kan mange af disse problemer støttes og håndteres, hvis de ikke udelukkes helt.

10. Hormonal ubalance:

Udtrykket hormonel ubalance i denne artikel vil direkte relatere til overgangsalderen, og det er eftervirkninger. Det meste af problemet, som en kvinde står over for i overgangsalderen, handler direkte med hendes hormonelle ubalance på omkring denne tid. Hørfrøene indeholder lignaner, som har østrogenegenskaber, som vil hjælpe dig med at håndtere dine problemer på dette tidspunkt.

11. Strålingskontrol:

Forureningen er ikke mere et problem med strålingen, der erstatter forureningen, når det kommer til at være farligere og destruktive. Som en stille morder hæmmer stråling i hverdagen ikke kun din hud og dit hår, men også dine øjne, retinaer, åndedrætssystemerne og mange flere. Forskning konkluderede siger den rige anti oxidant egenskab sammen med antiinflammation ville hjælpe dig med at hjælpe dig selv på dette tidspunkt.

12. At holde øje med gluten:

Endnu en fordel ved hørfrø er de meget undgåede glutener. Hør er en god erstatning for glutenfølsomme mennesker.

13. Hjertesorg:

Med lavere kolesteroltal nu kan du stole godt på dit hjerte til at arbejde på sit fulde. Sammen med at reducere blodtryk hørfrø også hjælpe med at reducere risikoen for slagtilfælde. Personer med hjerteproblemer anbefales ofte at forbruge gode mængder hørfrø på daglig basis, og det har vist sig at være ekstremt effektivt for hjertepasienterne i hele verden. Det virker for både mand og kvinde.

Se mere: Tørrede Ginger Uses

14. Medicin:

Hørfrø er et mineralforretningshus indeholdende egenskaber mangan, selen, jern, zink, calcium og så videre. Det er derfor, at hørfrø anvendes meget til medicinske formål. Flaxfrø er en af ​​de fødevarer, der har den bredeste medicinske anvendelse af enhver tid. Maden er så god, at den kan reducere næsten alle slags symptomer forårsaget af alvorlige medicinske tilstande.

15. Muskelbygning:

Hørfrø har vist sig at være effektive til fremme af muskelvækst, og for det er mange fysik-berørte mennesker dagligt forbrugende hørfrø. Det daglige forbrug af denne mad hjælper med at opbygge muskler og reducere musklerne, der er forårsaget af at løfte tunge vægte eller være offer for rygsmerter eller benkramper. det er antioxidant indhold er ganske nyttigt og altid kommer til nytte.

16. Væsentlige elementer:

Hørfrø er fyldt med mangan, og det kan siges at være en af ​​de bedste ting for at holde kroppen sund fra kernen. Hvis du leder efter en af ​​de bedste fødevarer derude for at forblive sund hele dagen, så kan hørfrø siges at være den ene til dig.

17. Loaded With Fiber:

Hørfrø er rige på fiber, og derfor er det en af ​​de fineste fødevarer derude, man kan spise næsten hver dag. Fiberindholdet i denne mad gør det effektivt at være et nøgleelement i nogle af de mest lavt kalorieindhold og lav-carb opskrifter, der hjælper med at reducere vægten som diskuteret tidligere. Fiberen i hørfrø holder maven fyldt og naturligvis vil man bede om mindre mad, når maven er fyldt.

18. Lav i kulhydrater:

Hørfrø fylder ikke din krop med overskydende mængde førerhuse. Det indeholder kulhydrat ved rationen af ​​ganske lav i forhold til andre carb-rige fødevarer, og det er derfor, det hjælper med at opretholde den rigtige vægt. Maden er ekstremt lav i kulhydrater, og det gør det muligt for folk at have massive mængder af det i en enkelt servering. Maden er helt effektiv til at opretholde den rette vægt og holde dig sund fra kernen.

19. Hypertension:

I løbet af årene har hørfrø haven arbejdet ret effektivt med at reducere hypertension symptomer, og dette er en af ​​de bedste funktioner om denne enkle mad. Det ser ikke så kraftigt ud, men som vist i ovenstående punkter er det fyldt med mange fordele. Ofte ser folk efter naturlige måder at behandle nogle medicinske tilstande, hypertension er en af ​​dem, og derfor er hørfrø en af ​​de mest anbefalede, naturligt fundne fødevarer ifølge lægerne og for alle de fantastiske funktioner anses det for at være helt effektivt til forhøjet blodtryk.

20. Depression Problemer:

Hørfrø virker også på den mentale side og reducerer depression. Det er ganske ofte foreslået af nogle psykiatere at opretholde en ordentlig mental sundhed og reducere depression effektivt. Hvis du er villig til at bekæmpe depression naturligt, så skal du have linfrø ved din side.

Frem for alt er de meget effektive anvendelser og fordele ved hørfrø, gå nu og begynd at bruge disse hørfrø til sund krop, hår og hud.

Se mere: Kumminpulverfordele

Pin
Send
Share
Send