Face Pack

5 hjemmelavede agurk ansigtspakker til din hud

Pin
Send
Share
Send


Agurk er fuld af vand og en meget forfriskende grøntsag. Den bruges i salater på grund af disse egenskaber, og da den er fed og kolesterolfri, er den også sund. Udover at være meget sundt for maven, er dette også en meget nyttig veggie til huden.

Den nemmeste måde at bruge agurk på er ved at påføre agurkesaft direkte i ansigtet eller ved at anvende finkornet agurk i ansigtet og efterlade det et stykke tid. Dette kan gøres dagligt, og du kan se, hvor frisk du føler huden hele dagen. Agurk vand virker som en toner og lukker åbne porer, der er en kilde til olie, der tiltrækker snavs til huden og forårsager problemer.

Læs videre for nogle nemme, naturlige og hjemmelavede agurkfrontpakker, der opdaterer dig på ingen tid og med en meget lille indsats involveret.

Hjemmelavet agurk Face Packs:

Her er top 5 hjemmelavede agurk ansigtspakker til din hud.

1. Yoghurt Og Agurk Ansigtsmaske:

I en ren skål, tag 2 teskefulde tyk usødet yoghurt og tilsæt en teskefuld revet agurk til den. Rør for at gøre en blanding. Påfør dette til ansigtet og lad det gå i 20 minutter. Skyl derefter med lunkent vand. Ansigtspakken er effektiv til at hydrere huden og yoghurt er også en dyb rensemiddel. Blandet med agurk, det opdaterer også huden. Masken er beregnet til at tilføje fugt til tør og sløv hud. Det er den bedste agurk ansigt pakke.

2. Aloe Vera Og Agurk Face Pack:

Til masken skal du tage frisk skrællet aloe vera og halv agurk i en grydepotte. Blend for at danne en glat pasta. Hvis pastaen er meget løbende, skal du tilføje halv teske sandeltræpulver for at gøre den tyk. Rens huden og påfør masken. Lad tørre; Skyl derefter med køligt vand. Hvis huden føles elastisk, påfør fugtighedscreme. Pakken vil lysere og lysere huden med regelmæssig brug. Dette er den perfekte agurk ansigtspakke til tør hud.

Læs mere: Tomat Face Pack for fedtet hud

3. Mynde, Honning Og Agurk Ansigtsmaske:

Lav mynte og agurk pasta separat. I en ren skål tilsættes en teskefuld hver pasta og en halv tsk honning. Bland alle disse sammen for at danne en glat blanding. Påfør et tykt lag af blandingen i ansigtet og læg ned i en halv time. Det trænger dybt ind i huden og hydraterer indefra. Mynten efterlader en meget god lugt og frisk føler også. Det er beregnet til alle hudtyper. Det er en af ​​de bedste hjemmelavede agurk ansigtsmasker.

4. havre, citron og agurk ansigt pakke:

Rist agurk fint og ekstraher juiceen ved at trykke mellem palmerne. Til en tsk havre, tilsæt agurkesaften og hold den til side, så havre bliver bløde. Tilsæt en tsk citronsaft til de fugtige havre og bland godt. Rens huden og påfør pastaen jævnt. Skyl med iskoldt vand efter 20-25 minutter. Dette er en meget effektiv pakning, der renser pletter og reducerer mørke og ujævn patches fra huden med regelmæssig brug. Det er en af ​​de bedste hjemmelavede agurkfrontpakker.

Se mere: Pumpkin Face Mask Fordele & Green Tea Face Pack

5. Gurkemeje Pulver Og Agurk Ansigtsmaske:

Til masken har du brug for agurkmasse, den er forberedt ved at male agurk i en mølle og strainere den for at fjerne alt vandet. Sæt 2 teskefulde agurkemasse i en ren skål; Tilsæt halv teskefuld gurkemejepulver og lille honning. Bland godt. Påfør på klar hud i 30 minutter og skyll med koldt vand. Du kan få brug for fugtgivende efter et stykke tid. Pakken genopfrisker huden straks og hydrerer den.

Her ser vi, hvordan sådanne let tilgængelige ingredienser kan bruges til at tilføje et nyt liv til vores hud. Disse er ikke en dyr affære og skal udføres regelmæssigt, så vi opnår maksimale fordele. Hvis du allerede bruger en hjemmelavet ansigtsmaske, skal du prøve at udskifte en ingrediens med agurk for at begynde at mærke forskellen.

Pin
Send
Share
Send