Skønhed og mode

Demi Lovato Skønhedstips og Fitness Secrets

Pin
Send
Share
Send


Kl. 19 opnåede hun rekordsalgs succes med hendes hit single "Give Your Heart a Break" og klokken 20 blev hun drevet til international berømmelse med hendes udseende som en af ​​de fire dommere på The X Factor. Med sin underskrift udseende og perfekt farve har Demi Lovato mange unge kvinder over hele verden, der ønsker at ape sin stil. Hendes skønhedshemmeligheder indeholder en hel liste over 'magiske produkter', som hun ikke havde nogen problemer med at afsløre via Twitter for nylig. Nedenfor vises Demi Lovato Skønhedstips og Fitness Secrets med billeder.

Indhold:

  Demi Lovato Skønhedstips og Fitness Secrets:

  At være en ung starlet kræver ekstra særlig pleje for at bevare sin fysiske udseende i god form, samtidig med at man afværger de tidlige tegn på aldring, der følger med territoriet, så her er hvordan Demi formår at forblive frisk og strålende under spotlights konstante blænding .

  Uanset om det er et ansigt fyldt med makeup eller naturligt Demi, ser det altid dejligt ud, og hemmeligheden til denne skønhed er en hel del fugtighedsgivende produkter. Når det er Showtime går hun ud, men når hun ikke arbejder, bærer hun så lidt sminke som muligt, nogle gange går det selv uden. Hendes daglige hudpleje består i at vaske ansigtet først, når hun vågner op med en eksfolierende rensning efterfulgt af en toner og hydratiserende fugtighedscreme. Hendes nat-rutine er ikke anderledes end at fjerne al sin makeup og bruge en natnæringscreme til at hydrere hendes hud. Demi's favorit er Renee Rouleaus produkter, der hjælper med at holde hendes hud fri for akne og strålende glødende. Udover dette får hun ansigtsbehandling en gang om tre måneder og drikker selvfølgelig rigeligt med vand for at fodre hendes hud indefra.

  Ingen fremmed for mørke cirkler og puffiness, Demi tager lige stor pleje af sine øjne ved at bruge Algenist Complete Eye Renewal Balm, som hjælper med at reducere de mørke cirkler og puffiness under øjnene og minimerer udseendet af fine linjer og rynker. Når hun beslutter sig for at bære sminke, når de går ud, sørger hun for, at underøjen er mest dækket. Et andet stykke tidbit for den uinformerede, Demi plukker sine egne øjenbryn for at sikre, at de altid er i topform.

  Se mere: Scarlett Johansson Skønhedshemmeligheder

  Med alder på hendes side for at dække selv det mest uhyrlige udseende elsker X Factor dommeren at eksperimentere med forskellige hårfarver og fed frisyrer. Fra blonde til brunette, pink, blå og lilla har Demi Lovato lavet overskrifter med sine farverige og funky frisurer. Med så meget at foregå med håret, hvordan klarer hun sig at tage sig af det? Ifølge Demi elsker hun dybt konditionering af håret med en Well mask, som hun går i fem minutter og så venter så længe som muligt, før man vasker håret. Hun er også overbevist om, at for meget vask gør hårbunden virkelig tør.

  Demi Lovato er kommet langt fra hendes personlige kampe med bipolar og spiseforstyrrelser, vrede problemer og stofmisbrug. Hendes overgang har set hendes modne til en langt mere ansvarlig person i både hendes faglige og personlige liv. For at bevare sin ro i stedet for vægttab sætter hun sig ind i et seriøst fitness-regime, der omfatter jogging, løb, cykling, træning med en træner 5 til 6 dage om ugen og en masse yoga to gange om ugen. Selvom dette har fungeret godt for at lette hende af hendes mentale angst, har det sikkert gjort meget for at få hende til fin form, så hun ser fantastisk ud.

  Se mere: Samantha Harris Beauty Secrets

  For en person, der lider af en spiseforstyrrelse fra en tidlig alder, har Demi formået at få kontrol over den del af hendes liv og nu spiser normalt efter en 3-dages kost, der består af korn, yoghurt og en frugt til morgenmad, en sandwich, salat og grøntsager til frokost og nogle makaroner og ost med grøntsager og et glas mælk til middag. En vidunderlig afslutning på en tumult start ville jeg blive.

  Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5.

  Pin
  Send
  Share
  Send