Skønhed og mode

25 Natural Home Remedies For Gule Tænder Til Hvide Tænder

Pin
Send
Share
Send


Hvad er gule tænder:

Er du nogen, der er flov overfor offentligheden på grund af tandens yellowness? Ønsker du normalt at få rene, men også hvide tænder, der øger ansigternes tiltrækning såvel som afspejler mundhygiejnen? Hvis ja, så er der intet at bekymre sig om! Yellowness af tænderne er blevet et fælles problem i mange mennesker i dag og der er nogle effektive hjem retsmidler for gule tænder, hvor det kan behandles. Den eneste indsats, du skal bruge, er at bruge den på daglig basis uden at fejle. Det vil begynde at give synlige resultater om et par uger.

Sådan slippe af med gule tænder:

Den nedenfor nævnte liste har nogle af de ideelle måder at opnå tandblegning og slippe af med gule tænder. Tjek dem ud og vælg din valg som pr. Bekvemmelighed.

1. Jordbærpasta:

Vitamin C-niveauerne i jordbær hjælper i blegning af tænderne til hvid farve på en lækker måde. Lav en frisk pasta jordbær og gnid tænderne godt med det. Gør dette to gange om ugen for at få de bedste resultater til behandling af gule tænder. Strawberries er et af de populære hjemmetlige midler til gule tænder at blanke det.

Se mere: Sådan Cure Tendonitis In Foot

2. Har en Apple:

Et æble om dagen holder også gule tænder væk! Æppets knaphed hjælper med at rense den ophobede pest og snavs på tænderne og rense den på en naturligt effektiv måde. Dette er et af de mest ubesværede hjemmet for gule tænder.

3. Orange Peel kan slippe af med gule tænder:

Gnid en appelsinskal på tænderne for at fjerne yellowness og få hvide tænder med vitamin C niveauer i dette produkt. Det hjælper helt sikkert med at fjerne den gule tinge på tænderne. Gør det hver anden dag for de hurtigste resultater.

4. Citronsaft fjerner gule tænder:

Den naturlige blegningsegenskaber af citron hjælper med at opnå hvide tænder og fjernelse af yellowness. Du kan enten gurgle munden med citronsaft fortyndet i vand eller ellers gnide tænderne med citronskræl. Dette skal gøres 2-3 gange om dagen. Citronsaft er en af ​​de mest effektive hjem retsmidler for gule tænder til hvide tænder.

Se mere: Afhjælpning til mundblærer

5. Bagesoda til whiten gule tænder:

Sammen med fjernelse af pest hjælper bagepulver med at tilføje en naturlig glans til tænderne, som du vil elske. Du kan tilføje lidt sodavand med din tandpasta og børste tænderne hver dag eller ellers skrubbe tænderne med fortyndet kogepulver med vand for at få resultaterne.

6. Saltunderværker:

Bland lidt salt i tandpastaen hver dag før børstning for at få resultaterne på de gule tænder. Det giver tilbage mineralindholdet til tænderne, der kan være en af ​​årsagerne til gule tænder.

7. Holy Basil Leaves:

Den naturlige blegningsegenskaber af hellig basilikum hjælper dig med at nå målene i en perfekt måde at behandle yellowness på og give dine hvide tænder tilbage. Tør basilikebladene i solen og pulver det derefter. Brug dette pulver med tandpasta hver dag for at få de perfekte resultater.

8. Aktiveret trækul:

Det krystalbaserede kemikalie i trækul gør det perfekt til tandblegning og behandling af yellowness. Kulpulveret kan blandes med den regelmæssige tandpasta hver dag for de bedst ønskelige resultater.

Se mere: Hjem Remedies For Earaches

9. Har rigeligt med vand:

Vand hjælper med at rense pest og snavs på tænderne. Det spyler også ud toksiner og bakterier i munden. At have 10-12 glas almindeligt vand vil hjælpe med at helbrede problemerne med gule tænder. Det har også mange andre fordele knyttet. Sørg dog for at have filtreret vand. Dette er et af de bedste og mest overkommelige ideer til at nå målene for behandling af gule tænder.

10. Hydrogenperoxid:

Kombinationen af ​​hydrogenperoxid, vand og bagepulver er fantastisk som et hjemmehjælpemiddel til gule tænder. At vide, hvordan man helbreder gule tænder ved hjælp af hydrogenperoxid. Her skal du kun blande to teskefulde hydrogenperoxid til ca. tre skjeer af bagepulver og bland derefter dette med din tandpasta og pensel. Men du skal sørge for, at der ikke er irritation på grund af hydrogenperoxidet. Hvis du ser der, skal du straks vaske din mund.

11. Banan Reducer gule tænder:

For at vide, hvordan man kan slippe af med bananskræl, skal man bruge denne teknik ca. 3-4 gange om ugen. Her skal du bare tage et lille stykke bananskal og derefter gnide det på dine tænder med den hvide del, der rører tårernes overflade. Banan er rig på mineralindhold, og disse omfatter mineraler som jern og mangan, hvilket igen hjælper med at genvinde hvidheden.

12. Gurkemeje at få hvide tænder:

Dette er et af de gamle hjemmetoder for gule tænder med dets anti-septiske og hvidt indhold. Bare tag lidt gurkemeje og dypp din børste i den. Nu børste tænderne med dette i et par minutter. Skub nu munden og pensel med en normal tandpasta. Fortsæt med at gøre dette to gange om dagen, når du børster regelmæssigt, og du vil snart se effekterne.

13. Mørke Chokolade:

Lyder det allerede super yummy? Den gode nyhed er, at mørke chokolade også er en løsning på spørgsmålet om, hvordan man smider gule tænder. Til dette behøver du bare at tage en lille bar med ren mørk chokolade og munch på det som normalt. Ikke alene er mørk chokolade god for sundheden, det forhindrer også tænder misfarvning.

14. Ostkurer Gul tænder:

Du skal undre over, hvor yummy denne liste kommer til at være med denne en yummy ingrediens. Ja, du skal forbruge mindst et lille stykke af enhver ost efter hvert måltid som et hjem middel til gule tænder. Dette skyldes, at ost øger pH-niveauet i kroppen og også bringer ned syren deponeret efter et måltid. Dette forhindrer erosion af emalje og også misfarvning af tænder.

15. Gulerødder:

Disse crunchy, rå gulerødder er den perfekte løsning på hvordan man kan slippe af med gule tænder. Det antages, at disse rå gulerødder hjælper meget med at opretholde den syre-alkaliske balance og hjælper også med at holde bakterier væk fra munden. Desuden er gulerødder også kendt for at være naturlige rensemidler, så du kan smelte på enkle gulerødder hver dag for gode resultater.

16. Mælk og Curd Lav dine tænder hvid:

Alligevel er mælkeprodukter kendt som rigtige gode måder at forøge mineralerne og holde suren og alkalien væk fra munden. Som vi allerede har nævnt ost, hedder det også, at mælk og yoghurt eller ostemasse er meget god rengøringsmiddel til gule tænder, og de gode bakterier i ostemassen hjælper med at holde de dårlige bakterier væk fra munden og dermed også forhindre erosion.

17. Kløver:

Anvendelse af fed olie er endnu et meget gammelt naturligt hjemmehjælpemiddel, der er blevet brugt og også lavet en del af mange medicinske lister og bøger. Hvordan slippe af med gule stammer på tænder, bare læs dette emne.

 • Brugen er også meget enkel, fordi alt du skal gøre er bare at tage en vis mængde af fed fedtsolie og gnid derefter på tænderne, når du har børstet som sædvanligt.
 • Dette hjælper meget med at holde væk gullig tinge.
 • Husk også, at mere mængde af fed fedtsolie er giftig.

18. æblecider eddike:

Brug æblecidereddike til at få perfekte mousserende, hvide tænder. Det har visse egenskaber, der kan rense dine tænder meget godt. Men du skal sørge for, at du ikke bruger dette middel for ofte. Du kan bare gøre dette med et interval på 20 dage og ikke mindre end det for de bedste resultater fra alle aspekter.

19. Flossing:

Det meste af børsten tænder og også renser vores tunge, men er uvidende om, at der er mange pletter, der ikke kun kan fjernes ved hjælp af børstning. Dette er en af ​​hovedårsagen til gule tænder. Derfor er flossing også lige vigtig. Tandtråd er let tilgængeligt i alle medicinske butikker, og brugen af ​​det er meget vigtigt at holde øje med dine tænder og holde dem også hvide.

20. Kokosolie kan slippe af med gule tænder:

Dette er sikkert underligt, men det er meget sandt, at svingning af din mund med simpel kokosolie kan gøre underværker for din mund og især tandkød. Du kan derefter vaske din mund med normalt vand og derefter børste med en almindelig tandpasta. Du kan ellers tage nogle kokosolie i et stykke bomuldsklud og gnide dine tænder med det.

21. Sesamolie:

Dette er et andet meget gammelt hjem middel til at slippe af med gule tænder og komme tilbage dine mousserende hvide tænder. Hvordan man smider gule tænder ved at bruge sesamolie i hjemmet?

 • Til dette skal du tage omkring to spiseskefulde sesamolie og drej det nu i munden.
 • Du skal fortsætte med at gøre dette i 8-10 minutter uden at sluge det.
 • Nu skal du rense din mund med varmt vand.
 • Du skal også gøre det hver dag i tom mave lige efter børstning af tænderne.

22. Trøffelolie:

Dette er ikke et hurtigt, men en rigtig stabil hjemmehjælp til gule tænder.

 • Til dette skal du tage nogle trøffelolie i en lille skål.
 • Dyk nu børsterne på din tandbørste i denne olie.
 • Nu kan du sprede din almindelige tandpasta på din pensel og bare børste dine tænder med det samme.
 • Dette skal du gøre hver dag efter hvert måltid for at få de bedste resultater.

23. Valnødder til gule tænder til hvide tænder:

Dette er en af ​​de meget populære og en effektiv hjem retsmidler for gule tænder til whitening det. Valnødder er kendt som naturlige rensemidler og blid skrubning af tænderne med valnødder siges at exfoliere tænderne godt. Dette vil også holde sig væk fra bakterier for at øge i munden.

 • Bare tag 3-4 valnødder og knuse dem pænt i en grov pulverform.
 • Nu skal du bare skrubbe dine tænder med dette.

24. Olivenolie:

Enkel olivenolie er meget god som en naturlig tænder whitener. Ved du ikke, hvordan du kan slippe af med gule tænder med olivenolie, så følg nedenstående enkle metode.

 • Du skal bare dyppe din tandbørste i en lille skål med olivenolie og børste tænderne med den.
 • Efterfølgende rengøres med almindeligt koldt vand og børster normalt med enhver tandpasta.
 • Det er bedst at gentage dette middel i ca. 2-3 gange hver dag.

25. Selleri Cure Gul tænder:

Tygge selleri blade gør vidundere til tand og tandkød. Dette er også et naturligt hjemmehjælpemiddel, der fjerner yellowness i tænder og holder væk dårlige lugte og problemet med gingivitis.

 • Bare tag et par selleri blade og tygge det, når du kan igennem hele dagen, og du vil kunne se de gode effekter meget snart.

Hvide tænder er en fascination for hver person, og det er også meget vigtigt at vide, hvordan man kan slippe af med gule tænder. Du kan prøve disse naturlige hjemmehjælpemidler regelmæssigt for gule tænder.

Pin
Send
Share
Send