Skønhed og mode

Top 9 Awesome 5 grams guld halskæde Designs Indien

Pin
Send
Share
Send


Halskæde design kan være meget fascinerende. Du kan få disse i 5 gram for et meget omkostningseffektivt køb. Disse designs kan være i moderne stil eller traditionelle med alle de indviklede detaljer. Et halskæde design under 5 g giver fremragende udseende til din hals. Tjek denne liste over 5 gram guld halskæde designs og gå videre og køb den perfekte til dig selv.

Bedste guld halskæde design i 5 gram:

Få top 9 5 g guld halskæde designs præsenterer her,

1. Klassisk halskæde:

Du kan få dig en dejlig 5 gram guld halskæde design, der er både klassisk og traditionel. Halskæde leveres med øreringe, der er af samme mønster. Designet er en lang stil med danglende øreringe. Dette designer sæt kommer ind i dit budget også.

2. Kabekæde i 5 g:

En af de mest populære halskæde designs er reb kæden. Denne 5 g guld halskæde er det perfekte køb til daglig brug. Kæden ser skinnende ud på grund af den snoet reb stil, da den glimmer i lyset. Denne type reb kæde i 5 g guld giver komfortabelt udseende i bryllupsfester også.

3. Spike Design Halskæde:

Her er en overkommelig endnu smukke halskæde i guld. Disse 5 tola guld halskæde designs er perfekte til lejligheder, da guldet skinner lyst. Spidserne i halskæde og øreringe ser meget attraktive ud. Forskellige slags design er altid det bedste valg for kvinder, få denne til din næste festid.

4. Kabel halskæde:

Dette er et moderne tag på halskæde design. 5gm guld halskæde er lavet af små kabel design sammenføjet. Det fungerer godt til kontorbrug og daglig brug. Halskæden har også en stærk lås i slutningen. Kvinder kan nyde denne type smykker til deres kontor part tid.

5. Guld Mangalsutra:

Få dette dejlige mangalsutra design i 5 g guld og du kan nyde det til daglig brug. Det delikate blad mønster vedhæng er perfekt til et simpelt udseende. Denne 5 gram halskæde er lige hvad du har brug for til en anden mangalsutra. Mænds kan gave denne type smykker til deres kone på enhver speciel dag eller valentinsdag også.

6. V Shape Halskæde:

Du kan få denne V-form guld halskæde som et perfekt køb til dig fødselsdag eller jubilæum. V-formet halskæde har små diamanter knyttet til den. De delikate øreringe, der er af samme mønster af halskæde, giver et komplet udseende. Det ser godt ud på ethvert outfit, hvis du vil bære vestlige outfits så vil dette være godt valg.

Se mere: Designer Halskæder Smykker

7. Beaded halskæde:

Denne fantastiske tre streng beaded halskæde er en fantastisk måde at få opmærksomhed på. Hver streng har perler af forskellig størrelse og det gør det til at se meget glamourøst ud. Øreringe er også af samme mønster endnu meget dramatisk.

8. Drop Link Halskæde:

Her er en god drop link halskæde, som du kan bruge til daglig brug. Droplinket ser meget enkelt og alligevel meget stilfuldt ud. Du kan også vedhæfte et halskæde til halskæde.

Se mere: Gold Choker Halskæde Design

9. Snake Chain Necklace:

Dette er et andet populært halskæde design, der ligner et slangemønster. Halskæden er meget stærk og ser også tung ud. Dette design har en klemme i slutningen.

Se mere: Brude Halskæde Designs Indien

5 gram guld halskæde kan være udsøgt og stilfuldt. Du kan få dem i forskellige designs fra almindeligt og enkelt til indviklet. De traditionelle og moderne design er meget attraktive.

Pin
Send
Share
Send