Frisurer

25 Smarte mellemstore frisurer til mænd med billeder

Pin
Send
Share
Send


Hvis smoldering er dit udseende og svært at få dig, skal du være, så få det klassisk til babyer, fordi den holdning kræver det. Disse nemme at style, hjemme-baserede udseende er glatte og til det bedste af dine behov. Så få ærmerne op for disse nye tricks i dage med eksperiment.

Indhold:

  Bedste mellemlange frisurer til mænd med billeder:

  1. Classic Medium frisurer til mænd:

  Virksomheden og sexet. Vær enhver kollegas fantasy mand, når du strækker dig til dit kontor. Hvis du har bølget mellemlangt hår, blæser det efter et brusebad og kæm det med fingrene. Lav en lille afskedning og anbring nogle geler for at holde den i form. Look er strålende på en mand med skarpe kindben og et blik at smelte.

  2. Under skåret:

  Boy, bliver det ikke lidt varmere, da vi giver dig flere friske tips. Er du førende sanger for dit college band? Få disse fans til at grooving med dette udseende ved at spike op dit hår og holde det kort og trimmet på siderne. Lad dine bølger være uforsigtigt spikede og smolende.

  3. Slicked Back Hair Style For Medium Hair:

  Dette groovy hår stil udseende ville passe mændene med længere hage og tyndere læber. Tag dit hår og gel det helt tilbage fra panden. Lad overfladen være blød og glat uden at stikke op. Tilføj nogle sideburns for den frække effekt. Hvis du har mellemlange hår, skal du binde en hestehale i sidste ende og læg den op med en læderjakke på farten.

  Se mere: Vælg dine frisurer mænd

  4. Side-delte mellemstore frisurer til mænd:

  Du ved hvem vi henviser til. Ja, gå ud af alle Clooney, da du sikkert vil imponere din dame på denne særlige dato. Denne vintage engelske look vil øge dine chancer for en skønnere aften til den senere. Lav en afskærmning fra den mindre ende og gel håret i den anden ende. Hold overfladen fluffy og i form.

  5. Pompadour Medium Frisurer til mænd:

  Har du ry for at være den smukkeste blandt hotties i din gruppe? Godt tilpas din smirk med dette dramatiske udseende. Påfør noget serum og fluff håret op. Opret en lille afgang før det. Lad din pande være sans nogen tresses og bære den af ​​med et smil, der vil svæve damerne bare med et blik.

  6. Redigerede mellemstore frisurer til mænd:

  Uskyldighed er skrevet over dine øjne. Men du ved bedst hvad der ligger under. Lav de drengede pigge med fingrene og lad udseendet være tørt for gnisterne. Opret striber på enden, hvis du vil. Hold siderne forkortede for mere indtryk. Tilføj en lille stub på farten, og din kvinde vil elske at forkæle den frække mand-dreng i dig.

  7. Shaggy Bob Medium frisurer til mænd:

  Hvis du er en naturlig blonde eller ingefær med en dyb skygge af øjne at dø for, så gør den levende med dette friske udseende fra vores kollektion. For mellemlange tresses, lad armene være over din pande, mens du kæmmer ned dit bølgende hår for at skabe et beroligende udseende. Lad udseendet være naturligt og rodet for den lille rødme på din elskede ansigt.

  8. Mohawk Medium Frisurer til mænd:

  Hvis stil er din forte så gør din se professionel på den sexede side. Presley sideburns for svajen, en lille stubbe på hagen, besætningen skåret på siderne og den legende Mohawk for at toppen af ​​det. Hold Mohawk spiket og rent. Du ved hvordan geekbriller sammen med dette vil gøre kvinderne svage på deres knæ.

  Se mere: Indiske frisurer til mænd

  9. Trendy Medium Frisurer til mænd:

  De siger, hvis du får din kvinde til at bide på læben, så er du ret god til hvad du gør. Så lad os starte fra toppen. Åh, vi mener dit hår, fjollet !! For de frække leder dig, hold dit hår skåret trendy med alle pigge. Påfør lidt serum og lav individuelle pigge op og nogle med bølget tekstur. Lad dit blik være dybt, som du ved, hvordan du får din fortjente opmærksomhed.

  10. Sideskiftet mellemlang frisyre:

  Denne særlige mellemstore frisyre til mænd sporter et smukt mønster Hårets konsistens er ekstraordinært, og den måde det har været på, gør modellen i billedet ser virkelig tiltrækende. Du kan se på samme måde, når du får denne frisyre færdig. Frisyren er fundet egnet til mænd med runde og knuste ansigter. Det vil få dem til at se endnu mere søde ud.

  11. De laglagte frisurer til medium længde hår:

  Enhver kan sport denne smukke medium længde frisyre til mænd med tyndt hår. Det vil være velegnet til mænd med lange og tynde ansigter. Her er håret blevet børstet til den ene side, og den side ser mere lagdelt ud. Mange små og lange hår er blevet sat sammen for at bringe dette fantastiske lag til håret. Denne frisyre til mænd med mellemhår kan bruges i næsten alle lejligheder.

  12. Den mellemlange frisyre med mellemparting:

  Leder du efter frisurer til mellemstore hår mænd? Denne er virkelig smuk. Her kan vi se, at håret er helt adskilt i midten og siderne er løsne. Frisyren er blevet sportet af nogle af de bedste mandlige skuespillere nogensinde. Mønsteret af denne frisure kan automatisk gøre en mand med mellemlangt hår attraktivt. En smuk applikation af kreativitet er blevet lavet til denne middelalderlige frisure.

  Se mere: Kvinder Frisurer til mellemhår

  13. The Shaggy Frisure For Medium Length Hair:

  Mænd med mellemlangt hår kan prøve dette udseende. Her kan vi se håret er blevet skubbet til forsiden og er blevet stylet på en sådan måde, at det virker som om fyren lige er vågnet op. Håret ser helt rodet på forsiden, og sidens dele af håret er også drevet til forsiden. Frisuren vil være velegnet til mænd, der har en firkantet ansigtsstruktur. Mænd, der holder et falmet skæg, får det bedste ud af dette udseende.

  14. The Wavy Frisure for mænd med mellemlang længde hår:

  Mænd med mellemlangt hår og et bølget mønster bør betragte sig heldige. Denne særlige mellemdelte bølgete udseende er blevet hævdet som en af ​​de bedste mellemlange frisurer til mænd. Her kan vi se, at håret har været veletableret ved hjælp af en række hår styling færdigheder, som er tydelige fra skønheden i dette udseende. Man kan ikke bare ignorere det herlige blik. Det vil gøre et udseende ekstremt tiltrækkende, efter at det har været sportet af nogle denne talentfulde mandlige skuespiller, Bradley Cooper.

  15. The Scottish Medium Frisure for Men:

  Her har vi en vidunderlig mellemlang lang frisure til mænd. Frisyren er ofte sportet af mænd, der er baseret i Skotland. Håret sporter den oprindelige skotske hårfarve og længden gør denne frisure egnet til at blive medtaget på listen over de bedste mellemlange frisurer til mænd. Man kan ikke bare ignorere denne frisure og skønhed, hvor håret strækker sig til nakken på bagsiden. Ved at observere denne frisyre i nogen tid, kan enhver nemt sige, at denne særlige frisure vil være egnet til mænd med aflang ansigtstekstur.

  16. Den mellemlange frisyre til mænd med klumpede ansigter:

  Dette er endnu en smuk mellemlang lang frisure til mænd med klumpede ansigter. Her er håret meget velorganiseret, og det får Chris til at se fantastisk ud på billedet. Man bør huske på, at en sådan frisyre, hvis den udøves af mænd med lange ansigter, kan få dem til at se meget mager ud.

  Se mere: Frisurer til store pande mænd

  17. Smart Look Medium Length Hair Cuts For Men:

  Denne mellemstore frisyre til mænd har et spikigt mønster, hvor størstedelen af ​​håret i midten vender mod himlen. Sidene er lidt falmede, og fra det hele udseende af dette udseende kan man sige, at det let vil gøre en mand til at se smart ud.

  18. Den mandlige mellemlange frisyre til mænd:

  Her har vi en smuk frisure til mænd med mellemlangt hår. Frisuren er så smuk at enhver vil være let imponeret over skønhed og mønster, håret er blevet oprettet. Håret ser lidt rodet og vejen på samme tid for at være ærlig. Mænd med tynde ansigter, som den i billedet, vil få det bedste ud af dette udseende. Hvordan kan ikke en pige til dette udseende? Det er klart, at nogen kvinder vil falde til dette udseende.

  19. The Shoved Up Medium Length Hair Cut For Men:

  Mænd med tynde og lange ansigter kan prøve denne smukke mellemlange frisure, hvor den forreste og midterste del af håret trækkes opad og etableres ved hjælp af en hårgel, der giver et fast greb. Dette er en af ​​de fedeste mellemstore frisurer til mænd og har været sportet af mange populære berømtheder indtil nu. Den sport et unikt mønster, og den rene skønhed og allure af dette udseende vil let overtale næsten alle til at bære det.

  20. The Medium Frisure for Nerdy Men:

  Dette er endnu en smuk mellemlang længde frisyre til mænd. Håret er betydeligt langt i dette. Modellen i billedet sport den nerdy endnu cool udseende. Geekbrillerne og den velstrukturerede mediefrisure gør ham til at være meget attraktiv.

  21. Den seneste mellemstore frisyre til mænd:

  Denne frisure kom ud tidligt i år og er rave lige nu. Det bæres næsten hver eneste fyr, der er forelsket i mellemlangt hår. Vi kan se, at hårets mønster og tekstur er meget forlængende og kan gøre et udseende meget attraktivt. Den forreste del af håret er smukt designet, og resten af ​​håret er designet i overensstemmelse hermed.

  22. The Side Shaved Medium Frisure For Men:

  Leder du efter frisurer til mellemstore hår mænd? Her har vi et unikt udseende for mænd med lange ansigter, der er villige til at dyrke mellemlangt hår. Håret ser så forbløffende ud, at enhver fyr ville være villig til at bære den efter bare ved at tage et kort blik.

  23. Jon Snow Look:

  Dette er en af ​​de mest anerkendte frisurer til mænd med mellemlangt hår. Det er blevet viral i år og bliver sportet af mænd over hele verden. Et skæg vil gøre frisure ser endnu mere tiltalende ud.

  24. Den mørke bolle til mænd med mellemhår:

  Denne mørke mand bun vil være egnet til mænd, der har et naturligt sort hår og sport en mellemlang længde, der er lang nok til at binde en bolle. Her udseendet

  25. Cool Medium Length Frisure for mænd:

  Dette er endnu en af ​​de fantastiske virale frisurer til mænd med mellemlang hår, der gør sit udseende mere tiltrækkende. Beard og simple casuals passer perfekt til dette udseende.

  Pin
  Send
  Share
  Send