Skønhed og mode

9 Bedste Heritage Tours i Indien

Pin
Send
Share
Send


Indien er et sted, hvor folk fra forskellige kulturer og religioner har eksisteret siden uendelig tid. Dynastier er kommet og forsvundet, og deres tilstedeværelse følte sig i de mange fornemme templer og storslåede monumenter, der gavner landet. Som et resultat kan Indien prale af en rig kulturarv og lover en mindeværdig oplevelse, når det kommer til en kulturarvstur. For dem, der ønsker at tage en sådan tur, er nedenstående 9 indiske kulturarrangementer til at give dig en start.

Mest populære Heritage Tours i Indien:

Taj Mahal:

En absolut må se er Taj Mahal i Agra, Uttar Pradesh. Bygget i det 17. århundrede af Mughal kejser Shah Jahan som et mindesmærke til sin tredje kone, Mumtaz Mahal, er Taj Mahal anerkendt som smykke af muslimsk kunst i Indien, ikke kun et arvsted i Indien, men et kendt verdensarvssted. Den store storhed af det hvide marmormausoleum og historien bag det gør det til et universelt beundret mesterværk.

Princely Rajasthan:

Et andet sted i Indien rig på sin arv er den kongelige del af Rajasthan. Dens tidløse historiske forter og paladser kombineret med skønheden i sin kunst og kultur gør det til en af ​​de største turistmål i Indien. Ørkenerne i Rajasthan holder deres egen appel med kamel safari, der fører dig ind i ørkenen for en givende oplevelse.

Se mere: Visakhapatnam Turiststeder

Katedraler i Goa:

Goa, et af de berømte rejsemål for ferieoplevelser er ikke uden sin rige kultur og arv. Kendt som "The Rome of the East", Goa, nemlig gamle Goa er præget af kirker, katedraler og kapeller bygget af portugisiske som står som en påmindelse om deres tidligere herlighed. Den mest berømte kirke i Goa og en af ​​de ældste i hele Indien er Bom Jesus-basilikaen, som er dømt for at indeholde relikvier af St. Francis Xavier, patron saint of Goa.

Det er et vildt liv i Assam:

Rejser til Assam, hvis du vil stå op, tæt og personlig med natur og dyreliv. Hjemme til Kaziranga og Manas National Parker, der er begge verdensarvssteder, er disse dyrelivshamre det naturlige habitat for forskellige arter af fugle og dyr, især den verdensberømte enhornede indianerhorn, der kan findes i Kaziranga National Park.

Se mere: Steder at se i Jammu

God gamle Delhi:

Ringe i sin kulturelle arv er Indiens hovedstad. Delhi lever med steder af historisk interesse. Humayuns grav blev bygget i det 16. århundrede, og det røde sandstenstårn i Qutub Minar fra det 13. århundrede og det Røde Fortpalads bygget i det 17. århundrede er levende bevis for Indiens uberørte herlighed og sætter dem højt på listen over arvssteder at besøge i Indien .

Maharashtra huler:

Hvis Delhi lever med gamle verdensmonumenter, er staten Maharashtra fyldt med gamle huler lige så gamle som 1. århundrede f.Kr. Fra de berømte Ajanta og Ellora huler til de fineste Kanheri og Elephanta huler udviser disse huler udsøgt udskårne skulpturer udbredt til hinduistiske, buddhisme og jain religion og kultur. Hulerne er en strålende skildring af en rig historisk fortid.

The Garden City:

I hjertet af Karnataka ligger byen Mysore besat med store paladser og haver, der skørter sine grænser. Byen har set reglen om mange dynationer, mest berømt for Tipu Sultan, som har forladt deres mark for verden at se og beundre. Paladsbyen er kendt som adskillige paladser bygget af forskellige kejsere, men det mest bemærkelsesværdige af alt er Mysore Palace. Indeholdt i paladset er der flere templer og de offentlige haller i Diwan-e-Aam og Diwan-e-Khaas. Mest bemærkelsesværdige er paladsets arkitektur, der er en blanding af orientalsk, dravidisk og romersk indflydelse. Slottet med sin oplyste finer om natten er bestemt Mysores oversvømmede herlighed.

Se mere: Turiststeder i Jharkhand

Tamil Nadu-templer:

Tamil Nadu har en rig kulturhistorie fra mere end 4.000 år, og denne arv manifesteres gennem sine utallige templer og animeret dansform og kunst. Staten alene omfatter 34000 hinduistiske templer, der er flere århundreder gamle. Sri Meenakshi-templet, der ligger i templets by Madurai, er det største tempel i hele Indien. Dets facade ses nedenfor, der er skulptureret med farverige figurer af forskellige guder. Templet er anslået til at have 33.000 skulpturer i alt og er den eneste af sin art, hvor gudinden holdes i højere grad end guden.

Gruppe af Monumenter ved Hampi:

Stedet for Hampi i staten Karnataka er i brand med overfladisk skulpturerede monumenter, der er restene af Vijayanagara, den tidligere hovedstad i Vijayanagara-imperiet fra 1336 til 1565. Gruppen Monumenter i Hampi omfatter over 1600 overlevende rester af forter, templer, helligdomme, krigsstrukturer, pilarehaller og lignende er en udtale af det sidste store hinduistiske rige i Sydindien.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Top 10 Best Hill Stations in India - Most Beautiful Hill Station (December 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send